AMAZONE BAIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AMAZONE BAIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.023.581

Publication

23/02/2012
ÿþNi cd Word 11 .1

zÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









iaoa3ais*

Griffie

~ o FE ~( 2~~~~~~~

Ondernemingsnr : 0881.023.581

Benaming

(voluit) : AMAZONE BAIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leon Kreperlaan 41 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Sluiting van vereffening

Uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 20 januari 2012 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1) Bevestiging van de toepassing van de wettelijke termijn artikel 194 Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders/vennoten verklaren, elk ten individuele titel, meer dan de wettelijke termijn van één maand gehad te hebben gedurende dewelke zijn overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

2) Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoordvonnis".

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3) Goedkeuring van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen maar elk vennoot heeft gebruik gemaakt van zijn individueel onderzoeksrecht om de documenten van de vereffenaar te controleren en dit voor onderhavige vergadering plaatsvond.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

4) Kwijting aan de vereffenaar.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de

door hem vervulde vereffeningsopdracht.

5) Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Naamloze Vennootschap Amazone Baie definitief opgehouden

heeft te bestaan.

Zij beslist dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening

zouden komen vast te staan, ten laste zullen genomen worden door de beide vennoten.

6) Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de Heer Van Dam Martin, met nationaal nummer 450802 147 18, geboren te Brussel op twee augustus 1945, wonende te Leon Kreperlaan 41 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, die dit op zich neemt en dit te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Van Dam Martin

Vereffenaar

17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 14.06.2011 11162-0391-009
14/06/2011
ÿþ Md] 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbl, Ilinfj911511

SRUSSO:tu

Mill*ffil

Griffie

Ondernemingsar : 0881.023.581

Benaming

(voluit) : AMAZONE BAIE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groenstraat 7 te 1570 Tollembeek

Onderwerp akte : Ontbinding en aanstelling van een vereffenaar,

Het blijkt uit een akte ontvangen op 30/12/2010 door Notaris Laurent Rens, plaatsvervangend notaris te' Geraardsbergen voor Ere-Notaris Emmanuel D'Haenens te Geraardsbergen, er geregistreerd, negentien:

" bladen, geen renvooien, op vijf januari twee duizend en elf, boek 6/104, blad 5, vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, De eerstaanwezend Inspecteur, D. Adriaensens, getekend, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Amazone Baie" met zetel te Groenstraat 7, 1570 Tollembeek,, ondernemingsnummer 0881.023.581 en onderworpen aan de BTW onder nummer 881.023.581, met, eenparigheid van stemmen de hieronder vermelde beslissingen neemt.

De vergadering wordt geopend om 10 uur, onder het voorzitterschap van Heer Van Dam Martin, hierna' genoemd die aanstelt lot secretaris, Mevrouw Dubois Anne Marie, hierna genoemd.

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten/aandeelhouders die verklaren het' . volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten : 1. Heer VAN DAM Martin Richard, NN 45.08.02 147-18,. geboren te Brussel op 2/8/1945, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Léon Kreperlaan 41 die verklaart 99. aandelen te bezitten; 2. Mevrouw DUBOIS Anne Marie, NN 59.08.21 440 31, geboren te Haine-Saint-Paul op' 21 augustus 1959, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Léon Kreperlaan 41, die verklaart 1 aandeel te bezitten. Totaal: 100 honderd aandelen.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

1.De " voorzitter deelt mee dat er thans 100 aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan. 2. De voorzitter stelt vast dat er op heden 100 aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan: beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering. De bestuurders, allen hier; aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige: buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de

' oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268/533 en het toezenden van stukken overeenkomstig 269/535 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de. vennootschap werden uitgegeven, zijn.

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, een % meerderheid van: stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard. 4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem. 5.De voorzitter deelt mee dat er een bedrijfsrevisor werd aangesteld.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

" volgende agendapunten te besluiten : 1)Verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 181,§ 1 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap; bij dit ' verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30/11/2010; 2)Verslag opgesteld door de. bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181,§ 1 van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat" van activa en passiva afgesloten per 30/11/ 2010; 3)Ontbinding van de vennootschap; 4)Benóeming van een vereffenaar  Vergoeding; 6)Vaststelling van de machten van de vereffenaar; 7) Verplaatsen van de zetel van Groenstraat 7, 1570 Tollembeek naar Leon Kreperlaan 41, 1600 Sint-Pieters-Leeuw; 8)Aanpassing van de statuten in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap; ' 9)Coordinatie van de statuten; 10)Machtiging aan de zaakvoerder/raad van bestuur tot uitvoering van de' genomen beslissingen; 11)Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het, volgende vast:

a)op 21/12/2010 heeft de raad van bestuur/zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van. Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belglieli Stáâtsblad =14/06%2011 An e es zlu 1Vimmrteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

b) op 23/12/2010 heeft Bedrijfsrevisosr Peter Verscheiden, vennoot van Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren burgerljke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld. Dit verslag besluit ais volgt: « Dit verslag werd opgesteld in het kader van de procedure die voorzien wordt door het Wetboek van Vennootschappen, art. 181, bij ontbinding van een vennootschap. De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De boekhoudkundige staat is opgesteld op 30/11/2010. De boekhoudkundige staat moet worden afgesloten op een datum die niet meer dan 3 maanden teruggaat voor de datum van de algemene vergadering, bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap te ontbinden. De buitengewone algemene vergadering die zich moet uitspreken over de eventuele vereffening van de vennootschap, moet dus uiterlijk op 28/02/2010 samenkomen. Het balanstotaal van de staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan, bedraagt 319.993,26 ¬ en heeft een eigen vermogen van 101.270,50 E.

Op grond van de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen, dat deze boekhoudkundige staat volledig en getrouw op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende slaat van activa en passiva afgesloten op 30/11/2010 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld of er werden er ook geen waargenomen. Er zijn geen inlichtingen die ondergetekende onontbeerlijk acht, om de algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van het bestuursorgaan of in dit verslag zijn opgenomen.

De waarderingsregels, die door het bestuursorgaan zijn opgesteld in discontinuiteits- of liquidatiewaarden, zijn aangepast aan de omstandigheden van de vereffening van deze vennootschap. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen n.a.v. de ontbinding te voorzien. Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat wij uitvoerden op de staat van activa en passiva per 3011112010, van de NV Amazone Baie kunnen wij besluiten, dat deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, een volledige, getrouwe en juiste weergave is van de vennootschap op die datum. De provisie van de ontbindingskosten werd reeds correct voorzien in de staat en is reeds verrekend in het eigen vermogen van 101.270,50 E. Drongen, opgesteld op 23/12/2010, Getekend Burg.V. o.v.v. CVBA Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren Deinsesteenweg 114 te 9031 Drongen Vertegenwoordigd door Peter Verschelden Bedrijfsrevisor"

Aile vennoten/aandeelhouders zijn aanwezig zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

lste beslissing. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 november 2010. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staal van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet. De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

2de beslissing. De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

3de beslissing. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel : Heer VAN DAM Martin Richard, NN 45.08.02 147-18, geboren te Brussel op 2/8/1945, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Léon Kreperlaan 41, De Heer Van Dam voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekesien. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

4de Beslissing. De vergadering beslist tot het verplaatsen van de zetel van Groenstraat 7, 1570 Toliernbeek naar Léon Kreperlaan 41, te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

5de beslissing. De vergadering stelt de machten van de vereffenaar ais volgt vast : De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Vocir-

Vberiouden

aan het

t3elgisch

Staatsblad

" Ede beslissing. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen : -- vervanging van artikel ... door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat onder de vorm van een naamroze vennootschap en is in vereffening. Haar . benaming luidt «Amazone Baie».  vervanging van artikel ... (duur) door de volgende tekst: «De vennootschap

beslaat met ingang van enkel nog voor haar vereffening.».

7de beslissing. De vergadering verleent aan de verreffenaar Heer VAN DAM Martin alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Heer Jean-Paul Van Aerde, accountant-belastingconsulent, te 9420 Erpe-Mere, Lusstraat 40 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, mei inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel (gelijk neergelegd : voorstel tot ontbinding, verslag van de bedrijfsrevisor en de expeditie). Getekend notaris Rens Laurent, plaatsvervangend notaris, ter vervanging van zijn ambtgenoot, Ere-Notaris Emmanuel D'Haenens.

"

Op

z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van e e _. arts hetzij van

_ s ...._. _ _

de laatste bl de instrumenterende notaris, a de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoonten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 21.06.2010 10202-0350-011
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 08.06.2009 09202-0384-011
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 05.06.2008 08193-0027-011

Coordonnées
AMAZONE BAIE

Adresse
LEON KREPERLAAN 41 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande