AMPERSAND CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMPERSAND CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.951.812

Publication

27/03/2014
ÿþMod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griftkis der

Rechtbank van Kooprlandei

te Leuven, de I /4C/614

DE GAI F

Griffie



Illerts D



1111,1111110111111

V beh aal Be! Staa Il

,

Op de laatste blx. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Ampersand consulting

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3111 Rotselaar/Wezemaal, Langestraat 139

Onderwerp akte: OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TR1A1J, geassocieerd notaris te Rotselaar, op 11 maart 2014 dat:

De heer KlESEKOMS Tom Johan, geboren te Aarschot op 15 maart 1980, wonende te Rotselaar/ Wezemaal, Langestraat 139.

Mevrouw SOENENS Marieke Agnes, geboren te Kortrijk op 27 november 1986, wonende te Rotselaar/ Wezemaal, Lang estraat 139.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam luidt: "Ampersand consulting"

De zetel is gevestigd te RotselaarlWezemaal, Langestraat 139.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het schrijven van teksten voor alle media (waaronder het schrijven van filmscripts, ondertiteling, teksten

voor websites, enzovoort). Het vertalen en redigeren van teksten. Het verlenen van advies op taalkundig vlak.

- Het verlenen van diensten inzake organisatie, informatisering en human resources. Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van projec-ten. Het ontwikkelen, implementeren, beheren, onderhouden, aankopen, verkopen en distribueren van software en hardware. Het aankopen, verkopen en distribueren van licenties, octrooien en auteursrechten. Het inrichten, het (uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

a)Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.

b)Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

c)Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de budgetten; het onderhouden van de contacten met de bank.

d)liet voeren van personeelsbeleid ln de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

- Het verlenen van administratieve ondersteuning.

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals aile andere onroerende (ver)handelingen ln de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering,

- Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en

cDSWR- , il ?),(2.__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en aile andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en aile andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in aile andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van aile bilstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

- De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, ais commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

- Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen In kunstobjecten.

optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO en wordt vertegenwoordigd door

honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderdste

deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Tom Kiesekoms en mevrouw Marieke Soenens hebben ieder ingeschreven op vijftig aandelen.

Het kapitaal werd volledig volgestort op een bijzondere rekening bij KBC Bank te Brussel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden,

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wan-ineer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

.. Vopr-bdhouden ,aan het Belgisch Staatsblad

bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile' reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.



Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffe van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur

- de heer Tom Kiesekoms, voornoemd;

- mevrouw Marieke Soenens, voornoemd;

die beiden het mandaat hebben aanvaard.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4,. Volmacht voor formaliteiten

Een bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt, onder de opschortende voorwaarde van de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, verleend

aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT met zetel te 1030 Schaarbeek,

Square Eugène Plasky 92-94, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden

ingebracht in de Kruispuntbank Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatie-nummer zou

worden toegekend door een Ondernemingsfoket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie.

De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0201-009
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0472-010

Coordonnées
AMPERSAND CONSULTING

Adresse
LANGESTRAAT 139 3111 WEZEMAAL

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande