AMS HOTELSERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMS HOTELSERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.504.460

Publication

03/01/2014
ÿþi * Mod Wortl 11.1

!Mir Luik B~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

2 3 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ANIS HOTELSERVICE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Culliganlaan 4 te 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op zes december tweeduizend en

dertien, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoot: SIDHU BEHEER B.V., Besloten Vennootschap naar Nederlands recht, met zetel te

1104 KM Amsterdam Zuidoost, Kromwijkdreef 10,

opgericht op 6 oktober 2008, vestigingsnummer 000002332698, KvK-nummer 34310705,

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurder de Heer SIDHU Bunty, geboren te Ludhiana (India) op

drieëntwintig januari negentienhonderdvijfenzeventig, van Nederlandse nationaliteit,

wonende te 1104 KK Amsterdam Zuidoost, Krombekstraat 57 (Nederland),

-2/ Rechtsvorm ; De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming ; Zij draagt de benaming DAMS HOTELSERVICE".

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 1831 Diegem, Culliganlaan 4.

-5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van heden. -61 Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600 euro zegge ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

De besloten vennootschap SIDHU BEHEER B,V. heeft verklaard in te schrijven in geld voor 18.600 euro zegge achttienduizend zeshonderd euro op 186 aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans volledig af en aan hem warden 186 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met nummer 186. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 186. De ingebrachte 18.600,00 Euro werden volstort en gedeponeerd overeenkomst de wet bij ING BELGIE BANK te B-1000 Brussel, Marnixlaan 24 die een bankattest heeft afgeleverd met als rekening nummer 363-1280450-90.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten en werken uitgevoerd door werknemers die in hoofdzaak handenarbeid verrichten, in de ruimste zin van het woord aan hotels, horeca, industriële en andere bedrijven, Deze diensten kunnen inhouden zonder limitatief te zijn: schoonmaakwerken, klaar zetten tafels en stoelen, bediening, bereiden van eten, allerlei (interne) logistieke activiteiten, activiteiten in de tuinbouw, landbouw, uitvoeren van technische projecten en alle mogelijke value added services uitgevoerd door operatoren aan lijn, binnen de productiecel, op het einde van de productie, bij de aanvang van het productieproces, in de work-in-process faze, in bufferzone, zonder limitatief te zijn.

Het verlenen van diensten, management consultancy en adviezen in de ruimste zin van het woord aan horeca, hotels, industriële en andere bedrijven. Deze diensten kunnen inhouden zonder limitatief te zijn: sales/ marketing, projectmanagement, productiviteitsstudies, interim management, costinglbudgetting en andere diensten van commerciële, technische en administratieve aard, inclusief informatica en bureautica.

Deze diensten kunnen verstrekt worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar

Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende zaken en vermogenswaarden van welke aard ook.

1 I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III

*14003879*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5-13.504.(16c)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welk danige onroerende transacties en verrichtingen

Het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor ondernemingen

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of commissionair, in binnen- en buitenland, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van gelijk welke aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen. Kortom zij mag alles doen wat verband met hogervernoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste dinsdag van juni om 11 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en vijftien moet een jaarvergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander-communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht -- Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

R

volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1/ Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren.

Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Is er slechts één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen de zaakvoerders gezamenlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Indien de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door één of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk, dan zijn volgens de wet deze statutaire bepalingen slechts tegenwerpelijk aan derden indien zij betrekking hebben op de algemene vertegenwoordigingsbevoeghdheid en indien zij zijn bekendgemaakt overeenkomstig de desbetreffende bekendmakingsvoorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Benoeming van de zaakvoerder:

Er werd beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op één.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

de Heer SIDHU Bunty, geboren te Ludhiana (India) op drieëntwintig januari negentienhonderdvijfenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 1104 KK Amsterdam Zuidoost, Krombekstraat 57 (Nederland).

-111 Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14/ Volmacht: MBF ACCOUNTANT BVOBVBA, Kasteelstraat 45A, 8531 Hulste, of elke andere door haar aangewezen persoon, Is aangewezen als lasthebber van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B,T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Capens, notaris

' ' '

Op de laatste blz. van Luik B vertoefden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

~

Coordonnées
AMS HOTELSERVICE

Adresse
CULLIGANLAAN 4 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande