AMUZA & BIENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMUZA & BIENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.832.264

Publication

03/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303198*

Neergelegd

30-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534832264

Benaming (voluit): AMUZA & BIENO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3380 Glabbeek, Dries 4A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre-Charles Simonart te Tienen op dertig mei tweeduizend dertien, neergelegd vóór de formaliteit van de registratie, dat door:

1. de heer SUÉ Johan Pierre Elie, geboren te Tienen op 22 februari 1965, wonende te 3300 Tienen, Vierde Lansierslaan 8, en

2. GESS INVEST, Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 3380 Glabbeek, Papenveld 6, ondernemingsnummer 0448.504.640, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op dertig oktober negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig november negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 204, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Marc Honorez te Tienen op achtentwintig december tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zeven februari tweeduizend en zes onder nummer 28600,

een vennootschap werd opgericht.

Rechtsvorm  naam

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam AMUZA & BIENO.

Zetel

De zetel is gevestigd te 3380 Glabbeek, Dries 4A.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- als aannemer of onderaannemer de uitbating van een reisagentschap dat instaat voor de organisatie en de verkoop van forfaitaire reizen en verblijven, zowel toeristische als inventieve reizen, voor enkelingen of groepen, alsmede in hoedanigheid van tussenpersoon;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de verkoop van forfaitaire reizen of verblijven ingericht door derden of touroperators, van biljetten voor alle verplaatsingsmiddelen, van bonnen voor verblijf of eetmalen.

- de verstrekking van diensten in het buitenland met betrekking tot de voornoemde activiteiten;

- de handel in alle reisartikelen en toeristische producten;

- de vertegenwoordiging van alle lucht- en zeevaartmaatschappijen, hotels, en transportfirma s te land;

- alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap.

- alle roerende en onroerende verhandelingen; zoals kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, verkavelen,bouwen, verbouwen, renoveren en beheren van roerende en onroerende goederen;

- makelarij in vastgoed;

- makelarij in het algemeen met inbegrip der makelarij inzake verzekeringen, leningen en geldplaatsingen;

- alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen te verstrekken die betrekking hebben op agentuur en makelarij in kredieten, het beheren, overnemen en overdragen van portefeuille, studies, raadgevingen en tussenkomsten in verzekeringszaken.

- het verlenen van diensten van alle aard : consulting, managing, en marketing. De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in genoemde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden worden.

Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen, instellingen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verschaffen voor kredieten verstrekt aan derden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Al de in het doel vermelde activiteiten mogen worden uitgevoerd in België en in het buitenland.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Geplaatst/gestort kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bestaat geheel uit inbrengen in geld en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst door de oprichters als volgt:

- voormelde heer SUÉ Johan plaatst twaalfduizend vijfhonderd euro en ontvangt vijftig aandelen.

- voormelde vennootschap GESS INVEST plaatst twaalfduizend vijfhonderd euro en ontvangt vijftig aandelen.

De oprichters verklaren dat het bedrag van het kapitaal volstort is.

Ik, notaris, bevestig de deponering van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) bij Fintro BNP PARIBAS FORTIS op grond van het attest hiervoor opgesteld, dat mij door de oprichters werd overhandigd.

Bestuur - vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Evenwel is, indien er meer dan één zaakvoerder in functie is, de handtekening van alle zaakvoerders vereist in volgende gevallen :

- aanwerving van personeel;

- voor alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag groter of gelijk aan tienduizend euro (¬ 10.000,00);

- afhalen en storten van gelden op de bank groter of gelijk aan tienduizend euro (¬ 10.000,00);

- voor leningen, bankkredieten, aankoop of ruiling van onroerende goederen, hypotheekstelling, pandgeving op het handelsfonds, overdracht van handelszaak, oprichting van een vennootschap en inbreng in vennootschappen.

Deze beperking van hun bevoegdheid kan evenwel niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De heer SUÉ Johan Pierre Elie, geboren te Tienen op 22 februari 1965, en

2. De heer HENDRICKX Stephan Camille Alice Fernand, geboren te Tienen op

23 januari 1967.

Algemene vergadering

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber

laten vertegenwoordigen.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders

gehouden op de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de

eerste werkdag van de maand juni, om achttien uur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een

uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend

veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien.

Aanleggen van reserves  verdeling van de winst

Luik B - Vervolg

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Volmachten

Een speciale volmacht wordt verleend aan mevrouw COENEN Henny te 3300 Tienen, Populierenstraat 43, met de macht om in de plaats te stellen, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de oprichting van de vennootschap en daartoe de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, de administratie der Belasting op de Toegevoegde Waarde, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Geassocieerd notaris Pierre-Charles SIMONART te Tienen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 14.06.2016 16177-0126-012

Coordonnées
AMUZA & BIENO

Adresse
DRIES 4, BUS A 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande