ANIMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANIMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.759.787

Publication

30/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111.11,1.11111111j 11111111

Vc. boh

aai

Bel Staa

UI

neergelegd/ontvangen op

20 MEI 2014

ter griffie van afheederlandstalige

Ondernemingsnr : 0418.759.787 Benaming

(voLuit) : ANIMA (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: A. Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen (Beersel)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Integrale statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor ons, meester Muyshondt Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op zesentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Halle I op achtentwintig maart tweeduizend veertien, boek 729 bled 08 vak 05, acht bladen, zonder verzendingen, ontvangen : vijftig euro, de Ontvanger (getekend: C. DEVILLE), blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'ANIMA' volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: integrale statutenwijziging  wijziging boekjaar en jaarvergadering.

De algemene vergadering heeft beslist om haar statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming RANIMA" Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1654 Huizingen, A. Vaucampslaan 42.

Artikel 3. DOEL

Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen bestaande of op te richten.

Het aankopen, verkopen, huren, verhuren en het beheren in de breedste zin van onroerende goederen.

Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerlei concessies, brevetten en licenties.

Investeren in studies, opleiding, scholen en publicatie van de resultaten ervan, alsook het verkopen-verhuren of ter beschikking stellen van dit studiewerk aan derden, al dan niet tegen vergoeding

Toekennen van studiebeurzen en toelagen aan stichtingen, maatschappij- of personen die studiewerk of opzoekingen verrichten.

Het verlenen van financiële ondersteuning aan personen, groeperingen, stichtingen of maatschappijen die activiteiten ontwikkelen ter verhoging van kennis, wetenschap of de toepassing of bekendmaking ervan zelfs met Winstgevend doel.

ln de algemene regel: het voeren van allerhande verhandelingen en verrichtingen op roerend, onroerend, hypothecair, commercieel, industrieel en financieel plan met betrekking tot de hierboven genoemde toepassingsvelden.

En er zich voor interesseren onder de vorm van steun, inschrijving op emissies, verwerving, participaties en fusies.

Het scheppen en beheren, in het kader van zijn sociale taak van maatschappijen en syndicaten, het uitgeven van titels, aandelen, deelbewijzen en obligaties. Zijn activiteit kan zich ook uitstrekken in België en in het buitenland.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) en is vertegenwoordigd door een miljoen tweehonderdvijftigduizend (1,250.000,00) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rechtbank van koophandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

e niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag

van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur benoemt een voorzitter onder de leden die voorgedragen zijn door de grootste aandeelhouder.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door een plaatsvervanger aangeduid door de voorzitter. Bij ontstentenis van voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren onder de bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHElD  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur specifieke volmacht

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, hetzij andere personen, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524b1s van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.Voor rechtshandelingen van dagelijks bestuur die de som van vijftigduizend euro overstijgen is de handtekening van twee bestuurders noodzakelijk. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dinsdag voor de laatste zaterdag van september om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

. t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

V

.. Voor-liehoud9n aan het Belgisch Staatsblad



De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de

commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen

worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op

andere wijze medegedeeld.

Artikel 35. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 41. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tweede beslissing: Machtiging aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van wat ,

voorafgaat.

Stemming: Aile voorgaande beslissingen worden aangenomen met eenparigheid van stemmen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ betreffende de wijziging van het boekjaar.

Het huidig boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2014.Het huidige boekjaar loopt dus van 1 juni 2013

tot 31 maart 2014. Het volgend boekjaar zal [open van 1 april 2014 tot en met 31 maart 2015.

2/ betreffende de wijziging van de algemene vergadering.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden op de dinsdag voor de laatste zaterdag van

' september om 9 uur, zijnde 23 september 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Willem Muyshondt

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte volmacht.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþVoo behou

aan

BeIgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111J121.11110111,11191 J111 id

Ondernemingsnr : 0418759787

Benaming

(voluit) : Anima

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen bestuurders, benoeming commissaris,ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder,benoeming speciaal gevolmachtigden

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 28 oktober 2013,

De vergadering stelt vast dat Marian Colruyt haar ontslag geeft als bestuurder. De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de benoeming als bestuurder goed van Colruyt Piet, Colruyt Mie (Maria), Colruyt Franciscus en Dharn nv met als vast vertegenwoordiger Jozef Colruyt, voor een periode van 6 jaar. De. mandaten nemen een einde na afloop van de Algemene Vegadring die zal gehouden worden in 2019 en die zal oordelen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 maart 2019.

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid wordt benoemd als commissaris van de vennootschap : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba "De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°". Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Maarten Lindemans, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2 aan als vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor de duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2016.

Helga De Coster

Speciaal gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur, gehouden op 13 december 2013

Na beraadslaging keurt de Raad van Bestuur unaniem volgende beslissingen goed:

1.De Raad van Bestuur aanvaardt het ontslag van Jozef Colruyt als gedelegeerd bestuurder.

2,Dham NV, met als vast vertegenwoordiger Jozef Colruyt, wordt benoemd ais gedelegeerd bestuurder met

ingang van 01 november 2013. Dit mandaat als gedelegeerd bestuurder zal vervallen na afloop van de

Algemene Vergadering die zal gehouden worden in 2019.

3.De Raad van bestuur beslist te benoemen ais speciaal gevolmachtigden :

Mevrouw Sofle Gabriëls, wonende te 9340 Lede, Bellaertstraat 1, voor

-het indienen bij volmacht van de aangiften vennootschapsbelasting;

-het indienen bij volmacht van de aangiften roerende voorheffing.

Mevrouw Helga De Coster, wonende te 1910 Kampenhout, Heideweg 20, voor

-het uitvoeren van de wettelijke verplichtingen bij het Belgisch Staatsblad en het

KBO aangaande vanaf heden alle genomen beslissingen;

-het indienen van de aangiften bedrijfsvoorheffing.

Helga De Coster

Speciaal gevolmachtigde

DEC 2013

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 28.10.2013, NGL 29.11.2013 13677-0159-025
05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 09.11.2012, NGL 30.11.2012 12652-0537-032
16/03/2012 : BL414975
08/03/2012 : BL414975
19/01/2012 : BL414975
12/01/2012 : BL414975
14/12/2011 : BL414975
24/11/2011 : BL414975
30/11/2010 : BL414975
20/07/2010 : BL414975
08/12/2009 : BL414975
05/12/2008 : BL414975
04/03/2008 : BL414975
22/12/2006 : BL414975
28/11/2005 : BL414975
21/11/2005 : BL414975
01/12/2004 : BL414975
12/11/2004 : BL414975
24/11/2003 : BL414975
03/02/2003 : BL414975
27/12/2002 : BL414975
06/11/2002 : BL414975
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 22.09.2015, NGL 30.10.2015 15662-0029-029
18/07/2001 : BL414975
22/11/2000 : BL414975
02/12/1999 : BL414975
28/11/1996 : BL414975
14/11/1995 : BL414975
23/11/1990 : BL414975
01/01/1990 : BL414975
04/01/1985 : BL414975

Coordonnées
ANIMA

Adresse
A. VAUCAMPSLAAN 42 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande