ANIMAL MINDFARM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANIMAL MINDFARM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.023.904

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 07.10.2014 14643-0255-010
30/05/2012
ÿþ r-r Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111

_N

I I U 1 111U 111111111I111

*12097731*

1

Ondernemingsnr : 8q6 023 . CY-j Benaming

(voluit) : ANIMAL MINDFARM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3080 Tervuren, Albertlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Leuven, op 11 mei 2012, nog te registreren, dat de Heer JADOT Sydney André Alexis Albert Marie Ghislain, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe, op 7 maart 1988, ongehuwd, woonachtig te 3080 Tervuren, Albertlaan 21 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

1. Zij draagt de benaming "ANIMAL MINDFARM".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren, Albertlaan 21.

3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, exploitatie en verkoop van IT-oplossingen en van marketingcampagnes.

De distributie en implementatie van buitenlandse producten op de Belgische markt.

De distributie en implementatie van Belgische producten op internationale markten.

Het koppelen van commerciële zakelijke partners met potentiële klanten,

De deelname aan activiteiten gerelateerd aan portefeuillebeheer van kapitaal.

De uitoefening van eenderd welk administratieve missie, mandaat en de uitoefening van functies in andere ondernemingen, ongeacht het doel van de betrokken ondernemingen.

Het verlenen van diensten en advies over verschillende gebieden van economische activiteit omvattend; transactie, expertise, advies in het beheer van een organisatie, financiële organisatie, investeringen, marketing,' communicatie en elke onderwerp betrokken tot de technische of commerciële administratie in het algemeen.

Het ontwerp, studie, promotie en uitvoering van alle IT en bureaucratische projecten.

De studie, de afzetting, het beheer, aankoop en ter beschikking stellen van onderzoek-producten, met, inbegrip van octrooien, licenties, know-how en techniek. (licenties, brevetten, etc...)

Het beheer van een eigen patrimonium door aankoop, verkoop, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen. Het uitbouwen en beheren van deze goederen of het nemen van participaties.

Als onderdeel van dit doel kan de vennootschap public relations activiteiten uitoefenen en zoeken van medewerkers en klanten,

De vennootschap zal obligaties en certificaten kunnen uitgeven.

De maatschappij kan optreden in haar naam, in opdracht van een andere onderneming, als intermediair of als vertegenwoordiger van een andere onderneming.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het; buitenland. Zij kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefe-men.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door', inschrijving op of overname van de aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook,

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur,

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) en is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/duizendste (1/1000) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Neergelegtl ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de .. _ . 1 8 MEI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Door de Heer Jadot voornoemd, wordt in-geschreven op 1000 aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-E). Het kapitaal is volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00-E).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 0016709416-02 geopend ten name van de besloten ven-Inoot'schap met beperkte aarr'sprake-lijkheid "ANIMAL MINDFARM" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van depone-iring, afgegeven door voornoemde instelling op 8 mei 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-+ders, natuurlij-ike personen, al dan niet

" vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rech-'te. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vohmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-ischap binnen de perken van de hun verleende volmacht onver-'mínderd de ver-'antwoordelíjkheïd van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten,

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga-,dering ge-'noemd, wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni om 20uur.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december,

9, Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in bij de neerlegging van het uittreksel van huidig proces-verbaal op de bevoegde

Rechtbank en eindigt op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2012,

4, Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de firma "COULEMBIER & de la Kethulle", rue Longue 83/1 te 1320 Beauvechain, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

Notaris

Tegelijke hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Voor behouden

aan Met

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 30.09.2015 15633-0150-011
06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.08.2016, DPT 30.08.2016 16531-0308-011

Coordonnées
ANIMAL MINDFARM

Adresse
ALBERTLAAN 21 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande