ANIMUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ANIMUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 555.786.541

Publication

17/07/2014
ÿþ44 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERULLEGD

0 8 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

G, irae

f II 11111k11U

Voor-behoude aan het Beigiscl-Staatsbla

111

Ondernemingsnr : o g \'14

Benaming

(voluit) Animus

(verkort) :

Rechtsvorm V.O.F.

Zetel Puttestraat 124A, 3130 Begijnendijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte van 15 mei 2014 geregistreerd te Leuven, 3de kantoor der registratie de 1ste juli 2014, boekdeel 6/92, blad 70 vak 18, drie bladen, geen verzending, ontvangen Vijftig euro, getekend de waarnemend inspecteur Marieen Crauwels, dat een vennootschap onder firma werd opgericht tussen:

1. Johan Warmenbol, wonende Puttestraat 124A, 3130 Begijnendijk, geboren op 31 januari 1956, te Antwerpen, RR 560131-361-86

2. Migo Martine, wonende Puttestraat 124A, 3130 Begijnendijk, geboren op 10 april 1954, te Leuven, RR 541004-356-49

I.Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met ais vennootschappelijke benaming Animus.

Artikel 2 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3130 Begijnendijk, Puttestraat 124A. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht

Artikel 3 De vennootschap heeft tot doel:

Veranderingsprocessen begeleiden van personen, bedrijven en organisaties ten dienste van de evolutie van de mensheid en het grotere geheel. De maatschappij Mi dit doel bereiken via de weg van bewustwording door het geven van lezingen, trainingen, informatiesites, informatieverstrekkende apparatuur, handel in kennis en informatie op alle mogelijke communicatiemedia en de productie en handei in kunstzinnige voorwerpen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens, belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of, vennootschappen die een gelijkaardige, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 15 mei 2014, Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot bile evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens de vennootschap.

_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile mede-vennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7 De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan , en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening, Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Artikel 8 : ledere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt bij ontslag , uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III.Maatschappelijke kapitaal

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500 euro, door de vennoten-oprichters in natura ingebracht zoals blijkt uit de lijst die zij hierover afzonderlijk hebben opgemaakt.

IV.Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat bezoldigd uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Artikel 11 : ledere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : ledere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13 De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikeis 8 en 19.

Artikel 15 ledere vennoot heeft het recht op één stem.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op 30 april te 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid,

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten tenminste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden uitgenodigd. Het verslag wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan aile vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 17; Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jean

Op éenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op éénendertig december 2015 wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII.Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaamheidverkiaring, de professionele(tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot, De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20; In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de

" bepalingen van artikel 186 van het W. Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. en

" het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21: In aile gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, onvereenkomstig hun aandeel.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 22 : Tussen de vennoten zal een interne regeling worden getroffen waarin zullen worden

vastgesteld:

- werkverdeling;

- verlofregeling;

wachtregeling;

-vervanging bij tijdelijke afwezigheid, ziekte en verlof;

-aanleg van dossiers en vaststelling van een uniforme regeling hiervoor;

-aanvaardbare kosten ten laste van de vennootschap;

-werking van het secretariaat en regeling van andere administratie aangelegenheden;

-organisatie van de boekhouding.

Artikel 23 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24 ; Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend afschrift

Opgemaakt te Begijnendijk op 15/05/2014

Johan Warmenbol Vennoot

Martine Migom

Vennoot

Op de laatste btz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ111111111!1,11111,!Illïl

Mod Word 11.1

NEERCEtO3D

Griffis i'" .ecilibarti~;van Koophandel

te Leuven.

w._. Gfiftie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerrtingsnr : 0555.786.541

Benaming

(voluit) : Animus

(verkort)

Rechtsvorm : V.O.F,

Zetel : Puttestraat 124 A, 3130 Begijnendijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting, vereffening

De buitengewone algemene vergadering van Animus vof in vereffening, op 20 december 2014 die haar zetel heeft te Begijnendijk, Puttestraat 124A, met ondernemingsnummer 0555.786.541 ,

De vennootschap werd opgericht op 15/5/2014 bij onderhandse akte en neergelegd op 08 juli 2014

ZIJN AANWEZIG:

Mevrouw Migo Martine, Puttestraat 124a te Begijnendijk

De heer Warmenbol Johan, Puttestraat 124a Begijnendijk

Beiden vennoot, zodat gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is

De vergadering wordt geopend om 11 u onder voorzitterschap van mevrouw Migo, die als secretaris de heer Warmenbol aanduidt,

AGENDA:

De voorzitter leidt de vergadering in en beoogt dat de vergadering bijeengeroepen is met

volgende agenda:

Kennisneming van het verslag van de vereffenaar, waarop de vervroegde ontbinding van de

vennootschap en het in vereffening brengen ervan besloten werd.

Beslissing een laatste algemene vergadering bijeen te roepen met de volgende agendapunten:

a) goedkeuring van de rekeningen van de vereffening, afgesloten op 15/1212014, en van de bestemming van het overschot dat erin vermeld is.

b) décharge en ontslag te verlenen aan de vereffenaar.

c) afsluiting van de vereffening.

De voorzitter wijst erop dat de voorstellen op de agenda moeten worden aangenomen bij

gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De vergadering erkent zich , na voorgaande uiteenzetting, dat er geen oproepingsbrieven

verstuurd zijn maar dat de vergadering toch regelmatig samengesteld is aangezien:

alle aandeelhouders vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn

alle aandeelhouders volledig akkoord zijn omtrent de agenda

Zij verklaart zich bevoegd om met betrekking tot de hiervoor vastgestelde agendapunten

besluiten te treffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fijlagen bij h-et llelgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

!

Eerste besluit

Na het verslag gehoord te hebben van de vereffenaar met betrekking tot de

verefïeningsverrichtingen en over de door de vereffenaar opgestelde rekeningen, keurt de

vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

Tweede besluit

De vergadering keurt de rekeningen goed welke afgesloten zijn op 15/1212014 evenals de

bestemming van het daarin vermelde tekort en van de kapitaaluitkering.

Derde besluit

De vergadering verleent volledig en onbeperkte décharge en ontslag aan de vereffenaars voor de

uitvoering van hun mandaat.

Vierde besluit

De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en dat de Animus V.o.f., in vereffening, met zetel te 3130 Begijnendijk, Puttestraat 124a, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs niet meer voor ten behalve van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Warmenbol

Puttestraat 124a te Begijnendijk die ze moet bewaren gedurende een

termijn van 7 jaar.

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering geheven om 12.00 uur, na lezing en

goedkeuring van de onderhavige notulen.

Warmenbol Johan

Vereffenaar

ti

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ANIMUS

Adresse
PUTTESTRAAT 124A 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande