ANKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.523.448

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 29.09.2014 14622-0432-010
23/01/2014
ÿþ Mad PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie dei'

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 '} 1 " "j 2~ 3

DE GRIFFIÉ!R,

Griffie

b i "MEIJ

s





~ Ondernemingsnr : 0437.523.448

Benaming (voluit): ANKA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Rechtestraat 27, 3120 Tremelo

(volledig adres)





Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  besluit tot uitkering van een gewoon tussentijds dividend  besluit tot kapitaalverhoging bui wijze van inbreng in geld - machtigingen

I Tekst

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 17 december 2013 (geregistreerd 9 bladen 1 verzendingen, te Haacht op 23/12/2013, boek N80 blad 47 vak 8  ontvangen 50 euro, getekend De Ontvanger Hubert Van Linter) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de 1 besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANKA" met éénparigheid van stemmen de volgende ;besluiten heeft genomen:

11. Besluit tot bevestiging van voorafgaande beslissing tot uitkering van een gewoon tussentijds

l dividend

Eerste besluit

i De vergadering beslist tot bevestiging van een voorafgaande beslissing van de bijzondere algemene vergadering 1 de dato 11 december 2013 tot de uitkering van een gewoon tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van ;ZEVENENZEVENTIG DUIZEND HONDERD EN ELF euro en ELF eurocent (¬ 77.111,11), zijnde een bruto , bedrag van HONDERD EN TWEE euro en EENENTACHTIG eurocent (¬ 102,81) per aandeel, door afname van gezegd bedrag van de rekening "Beschikbare reserves" per 31 december 2011 en waarbij dit gewoon tussentijds

I dividend betaalbaar was per 11 december 2013, rekening houdend met de inhouding van de roerende l

I

voorheffing, conform de voorschriften van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, zoals

, gewijzigd bij de programmawet van 28 juni 2013, van tien procent (100/e) op voormeld bruto bedrag, dit evenwel onder verbintenis voor de betrokken aandeelhouders om het verkregen netto bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

2. Besluit tot kapitaalverhoging bil wijze van inbreng in geld

!Tweede besluit

I De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van NEGENENZESTIG DUIZEND

VIERHONDERD euro (¬ 69.400,00) om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) te

1 brengen op ACHTENTACHTIG DUIZEND euro (¬ 88.000,00).

j Er worden voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uitgegeven.

I De vergoeding voor de inbreng zal derhalve terug te vinden zijn in de fractiewaarde van de aangehouden aandelen.

I Op de kapitaalsverhoging wordt bijgevolg ingeschreven door de heer MAES Robert Henri Jules en mevrouw ITHIELS Maria Suzanna Ludovica, beiden wonende te Tremelo, Rechtestraat 27, voor de verhouding van hun 1 huidig aandelenbezit.

Het volstorte bedrag of in totaal NEGENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 69.400,00 is I voorafgaandelijk aan deze buitengewone algemene vergadering gedeponeerd geworden op de rekening met nummer 13E80 0017 1379 4077 (BNP PARIBAS FORTIS) op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het Mij, Notaris ter hand gestelde bewijs van deponering afgeleverd door de genoemde instelling.

's De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging van NEGENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 69.400,00) daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op I ACHTENTACHTIG DUIZEND euro (¬ 88.000,00).

3. Doelswijziginq

Derde besluit

,_De_v_errcadé ng_beslist,_na kennis_ tg_hebben__genpmen yan_het_yerslag y_ n de_z_ekv_oerder aang_apnde de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

voorgestelde doelsuitbreiding en na kennisname van de staat van activa en passiva van de vennootschap van dertig november tweeduizend dertien, het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen, door toevoeging in artikel drie van de nieuwe statuten, waarover hierna beslist wordt, van de volgende activiteiten:

- Hot verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen l of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest I ruime zin;

- Tussenpersoon in de handel;

- het aanbieden van advies-, en consultancydiensten.

4. Ontslag van de statutaire zaakvoerder en benoeming van een gewone zaakvoerder

Vierde besluit

De vergadering beslist tot het ontslag van mevrouw THIELS Maria als statutaire zaakvoerder van de vennootschap, alsmede aanpassing van de statuten ingevolge deze beslissing. Er zal décharge aan haar, mandaat worden verleend op de eerstvolgende jaarvergadering.

De vergadering beslist tot de benoeming van mevrouw THIELS Maria als gewone zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene I vergadering.

5. Statutenwijzigingen

Viifte besluit

De vergadering beslist, de statuten te vervangen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen, de uitbreiding van het doel, de wijziging van de aard van het zaakvoerderschap, alsook met de meeste recente regelgeving inzake het vennootschapsrecht, en ze te laten luiden ais volgt:

1. NAAM-RECHTSVORM : ANKA - Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. ZETEL: 3120 Tremelo, Rechtestraat 27

3. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van:

- een handel in papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek en diverse publicaties;;

schrijfwaren, penhouders en vulpennen, luxeartikelen en precisieartikelen, kunstvoorwerpen, snuisterij- en

fantasieartikelen; lederwaren; souvenirs; oude boeken; het maken van reproducties en fotokopieën;

producten van de suikerbakkerij; sigaren; sigaretten; tabak en rookartikelen; frisdranken.

I - Hot verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen

Iof verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin; - Tussenpersoon in de handel; I - Het aanbieden van advies-, en consultancydiensten.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere

I vennootschappen,het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen reeds opgericht of nog op te richten inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot

I verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

4. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur,

15. KAPITAAL -- 88.000 EURO verdeeld in 750 aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd

I vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen

6. BESTUUR en CONTROLE: , De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet! vennoten, I Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. 's Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van j openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

I Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de, bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

j Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, I # behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemenei vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie lof meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

I De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

_ _ _ _ j ;_volmacht gezamenlijk_gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de;

Voor-

behouden

aan het

Bergrsch-

Staatsblad

Luik B - vervolg

bevoegdheid.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

7. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

8. JAARVERGADERING  eerste maandag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats.

9. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het i maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de I afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

6. Kapitaalvermindering door terugbetaling in geld, met tiidsbepalinq

I Zesde besluit

De vergadering beslist te wijzen op de mogelijkheid om per 17 december 2017, zijnde nà het verstrijken van het I vierde jaar volgend op de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven, en in de mate dat dit mogelijk is en 's noodzakelijk wordt geacht, het kapitaal te verminderen met een bedrag van maximaal NEGENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 69.400,00) om het van ACHTENTACHTIG DUIZEND euro (¬ 88.000,00) te herleiden tot minimaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) en met gelijktijdige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen die werd aangepast ingevolge de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven.

Deze eventuele kapitaalvermindering heeft tot doel, onder toepassing van de voorwaarden voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, de inbreng van de aandeelhouders waarvan sprake in het tweede agendapunt hierboven volledig terug te betalen in geld.

i Op fiscaal vlak zal de vermindering uitsluitend worden aangerekend op het werkelijk gestorte kapitaal. BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUYSE, DE VLIEGER EN CO TAX CONSULTANTS BVBA" met zetel te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341 teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

4

Voor-

vr behouden

aan het

Staatsblad

zijn, vertegenwoordigt de

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage : uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en gecoördineerde statuten

~

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12466-0274-010
27/01/2012
ÿþ Med Waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0437.523.448 Benaming

(voluit): AN KA

(verkort)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 7 JAN, 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

111111111111

*12025732*

1 bet as Be Sta

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Jennekensstraat 82, 3150 Haacht

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing en ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van één december 2011 werden met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen genomen :

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 3120 Tremelo, Rechtestraat 27 . De zetelverplaatsing gaat in op 1 december 2011.

Het ontslag wordt aanvaard van mevrouw Annelies Maes als zaakvoerder vanaf 01/12/2011.

Voor éénsluidend verklaard uittreksel

Maria Thiels

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11475-0463-010
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.08.2010 10464-0264-014
01/12/2008 : LE074537
02/09/2008 : LE074537
03/07/2007 : LE074537
28/07/2006 : LE074537
26/09/2005 : LE074537
24/09/2004 : LE074537
23/07/2004 : LE074537
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0287-010
29/09/2003 : LE074537
25/08/2003 : LE074537
14/10/2002 : LE074537
08/09/2001 : LE074537
13/09/2000 : LE074537
11/09/1999 : LE074537
14/03/1990 : LE74537
16/06/1989 : LE74537
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0163-010

Coordonnées
ANKA

Adresse
RECHTESTRAAT 27 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande