AP COPILOT

Société en commandite simple


Dénomination : AP COPILOT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.988.290

Publication

27/11/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0832 988 290

Benaming

(voluit) : AP COPILOT

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : STATIONSTRAAT 102 -1640 SINT GENSIUS RODE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Vereffening en afsluiting van de vereffening - Ontlasting van de zaakvoerder

Aangezien aile aandeelhouders aanwezig zijn is de vergadering geldig samengesteld en kan ze beraadslagen over de agendapunten:

1. Ontbinding - Vereffening en afsluiting van de vereffening:

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten om de vennootschap te ontbinden en ze te vereffenen. Aangezien de activiteit sinds 30/09/2012 is stopgezet, dat de schulden geboekt zijn in de rekening-courant van de zaakvoerder en dus voor zijn rekening zijn, dat de btw-schuld van het laatste kwartaal eveneens geboekt is in de rekening-courant, dat een voorziening aangelegd werd voor de publicatiekosten en voor alle andere toekomstige kosten en deze kosten overgedragen werden naar de rekening-courant, wordt voorgesteld om geen vereffenaar te benoemen en de vereffening af te sluiten op 30/09/2012. Alle' aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om de resterende activa over te nemen.

2. Ontlasting van de zaakvoerder:

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen ontlasting verleend aan de heer Gaëtan:

Semet voor de uitoefening van zijn mandaat.

3. Bewaring van de documenten en boeken:

De algemene vergadering heeft met eenparigheid beslist dat de boeken en documenten van de geliquideerde onderneming gedurende de wettelijke termijnen bewaard zullen worden op het privéadres van de, heer Gaëtan Semet.

De vergadering wordt geopend om 17.30 uur onder het voorzitterschap van de heer Servet Getart permanente vertegenwoordiger van de vennootschap "AP COPILOT',

De vergadering keurt de agendapunten goed.

De vergadering wordt opgeheven om 18 uur,

Te Sint-Genesius-Rode

Meneer Servet Gaëtan

~ ,.,~~ ~y#~Q~ eRU~}~

ç7t ~~~~

Griffie

llI I1 II II1 Ii hlfl IIN IIY

*12191077*

111

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 13.06.2012, DPT 28.06.2012 12224-0137-008
01/02/2011
ÿþ Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n w ~iu~imi ~rniIiu~

i oiseea"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 0 JAN. 2011

rve..



Griffie

Ondernemingsnr : 4~D,, 2j D.92)

Benaming

(voluit) : AP COPILOT

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationsstraat 102, 1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 02 januari 2011 werd een onderhandse akte opgesteld tussen:

dhr. Gaëtan SEMET, njksregistemummer 771217-135-86, woonachtig te 1640 Sint-Genesius-Rode,

Stationsstraat 102;

en mevr. Marion DE DECKER, rijksregistemummer 780410-186-16, woonachtig te 1640 Sint-Genesius-

Rode, Stationsstraat 102.

Die verklaard hebben de statuten van de gewone commanditaire vennootschap die zij onderling hebben

opgericht als volgt vast te leggen.

Art. 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

Ze krijgt de naam "AP COPILOT SCS".

Art. 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Stationsstraat 102.

Art. 3

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van anderen:

- alle activiteiten inzake consultancy en beheer in de ruimste zin en meer specifiek op het vlak van auto's, motorfietsen, fietsen en boten.

- alle activiteiten inzake consultancy en/of diensten in ruime zin, advies, opleiding, technische expertise en ondersteuning, verlening van adviesdiensten op het vlak van bedrijfsorganisatie en -beheer, vertegenwoordiging en handeling als commerciële tussenpersoon.

- alle activiteiten inzake smeren, met grafiet smeren, schoonmaken, vervoeren, slepen, takelen en herstellings- en onderhoudswerken in de ruimste zin, inclusief carrosseriebouw.

- het aankopen, uitwisselen, verkopen, huren en onderhuren en het verhuren of onderverhuren, dit alles met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, opslagplaatsen, handelszaken, terreinen, gronden en domeinen en in het algemeen, van alle onroerende goederen, alsook de financiering ervan.

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het organiseren, creëren, bedenken van alle willekeurige evenementen, cultureel of sportief, openbaar of privé, zoals: conferenties, colloquia, beurzen, meetings, opvoeringen, concerten, feesten, reclame- of promotiecampagnes, sportevenementen in ruime zin, autoraces, oldtimerrally's, tornooien, reizen, incentives, etc.

- het invoeren en uitvoeren, verwerven, verkopen in groothandel, tussenhandel of kleinhandel, promoten, exploiteren, beheren, aanbieden of uitbesteden, huren, fabriceren, leveren van alle producten in ruime zin en met name van auto's, motorfietsen, fietsen en boten, horloges, elektrische huishoudtoestellen, informatica- en telefonieapparatuur, sportmateriaal en kleding in ruime zin en de afgeleide producten ervan, dit alles nieuw, tweedehands of als verzamelobject

- alle activiteiten inzake informatica en met name het ontwerpen, realiseren, verkopen en ontwikkelen van software en computerprogramma's, het organiseren van cursussen en informaticastages.

- alle activiteiten inzake computeranimatie, grafische vormgeving, design en ontwerp van logo's en visuals. - alle artistieke activiteiten in ruime zin, het realiseren, ontwerpen, tentoonstellen, renoveren, kopen en verkopen van kunstvoorwerpen en -meubelen.

- het verkopen op markten en beurzen, via correspondentie, via internet van alle producten die verband houden met de bovengenoemde posten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- alle activiteiten inzake e-business, het ontwikkelen en beheren van e-commerceportals op nationaal of internationaal niveau.

- alle activiteiten inzake communicatie in ruime zin, inclusief visuele communicatie, het uitbaten van een communicatie-, pr- en marketingbureau, sponsoring, hostessmanagement.

- alle activiteiten inzake het redigeren van tijdschriften, formulieren, folders, flyers, strips of andere, alsook het uitgeven, drukken en algemeen verspreiden ervan.

- alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met restauratie in het algemeen en de horecasector, het organiseren van banketten en recepties, traiteurdiensten, inclusief het organiseren, beheren en uitbaten van restaurants, drankwinkels, taveernes, verbruikszalen, eethuizen, snackbars, cafetaria's, crêperies, ijssalons, nachtcafés, dancings, nightclubs en alle activiteiten in verband met toerisme, hotelwezen, ontspanning en vrije tijd.

- het beheren voor eigen rekening van een vermogen van roerende en onroerende activa, inclusief maar niet beperkt tot Belgische of buitenlandse aandelen, al dan niet beursgenoteerd en tijdelijk of definitief; obligaties, kasbons, warrants, opties en soortgelijke effecten, edelmetalen, kunstwerken, schilderijen, meubilair en siervoorwerpen; gronden en gebouwen; in het algemeen alle roerende en onroerende activa.

- de vennootschap kan ook een beperkt recht verwerven in een gebouw en een gebouw geheel of gedeeltelijk ter beschikking stellen van de personeelsleden en/of bedrijfsleiders van de vennootschap.

- de vennootschap kan een belang nemen door middel van een inbreng, inschrijving, fusie en de leiding in handen nemen en/of de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere rechtspersonen met een soortgelijk doel.

- de bovenstaande opsomming wordt gegeven als voorbeeld en is niet uitputtend, vooral wat de nieuwe en toekomstige technieken en producten betreft en alleen de algemene vergadering van de vennootschap kan dit artikel interpreteren.

Art. 4

Dhr. Gaëtan SEMET is de enige aansprakelijke beherende vennoot en zaakvoerder van de vennootschap. Hij alleen kan voor de vennootschap tekenen, maar mag dit enkel doen om in de behoeften van de vennootschap te voorzien. Hij is volledig gemachtigd om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden en om alle verrichtingen en alle daden van beheer en daden van beschikking te stellen en te machtigen in verband met het maatschappelijk doel.

Mevr. Marion DE DECKER is stille vennoot en neemt geen enkele andere persoonlijke aansprakelijkheid op zich dan de betaling van het bedrag van haar inbreng. Ze mag zich niet mengen in de aangelegenheden van de vennootschap, maar heeft het recht om op elk ogenblik, hetzij persoonlijk, hetzij via haar mandataris, kennis te nemen van de boeken en sociale documenten, alsook van de kastoestand en de bankrekeningen.

Art. 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100,00 euro. Dit wordt vertegenwoordigd door voltekende 100

aandelen.

De inbreng van de beherende vennoot wordt vastgelegd op 99,00 euro, contant te betalen. In ruil voor zijn

inbreng krijgt hij 99 aandelen uitgereikt met een waarde van 99,00 euro.

De inbreng van de stille vennoot wordt vastgelegd op 1,00 euro, contant te betalen. In ruil voor haar inbreng

krijgt zij 1 aandeel uitgereikt, met een waarde van 1,00 euro.

De contante inbrengen worden gestort op een bankrekening van de vennootschap naargelang de behoeften

van de vennootschap en op verzoek van de beherende vennoot.

Art. 6

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal verdeeld worden onder de vennoten

naar rato van de bovenvermelde maatschappelijke aandelen.

De winsten zullen in dezelfde verhouding verdeeld worden. Dit geldt ook voor de verliezen, behalve dat de

stille vennoot slechts aansprakelijk gesteld kan worden tot het bedrag van haar inbreng.

Art. 7

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het le boekjaar begint op 02 januari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 8

Op de laatste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur zal er een algemene vergadering plaatsvinden in de

hoofdzetel, hetzij op een andere locatie of een andere dag in Belgiê vast te leggen in de overeenkomsten, en

voor het eerst op vrijdag 29 juni 2012.

De oproepingen wordt minstens 2 weken voor de algemene vergadering per aangetekende brief verstuurd.

Art. 9

Elke vennoot kan om de ontbinding van de vennootschap verzoeken, maar deze ontbinding kan pas

uitgesproken worden met een meerderheid van twee derde van de maatschappelijke aandelen.

Art. 10

Bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de beheerder, hebben de resterende vennoten

het recht om hem definitief te vervangen met een eenvoudige meerderheid.

Art. 11

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door een of meerdere vereffenaars aangesteld door de buitengewone algemene vergadering van vennoten waarop hun bevoegdheden en honoraria worden vastgelegd.

Art. 12

De vennoten hebben het recht om in de statuten alle wijzigingen aan te brengen die zij gepast achten, mits unanieme goedkeuring. Ze kunnen met name beslissen, en dit is geen uitputtende opsomming, over alle wijzigingen in de naam en de handtekening van de vennootschap, de verhoging of verlaging van het maatschappelijk kapitaal, de toevoeging van nieuwe vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap en de omvorming tot een vennootschap met een andere Belgische vorm.

Opgesteld in Sint-Genesius-Rode, op 02 januari 2011

SMET Gaëtan

Vgor-

bdhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het-geleek Sfántshlà-d--HOI/O2Z/2011- Annexer dii Moniteur beIgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AP COPILOT

Adresse
STATIONSSTRAAT 102 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande