APO CLEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APO CLEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.835.975

Publication

12/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-09-2014

Griffie

*14308014*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561835975

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

APO CLEAN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op negen september tweeduizend veertien vóór notaris Jean-Pierre BERTHET te Sint-Jans-Molenbeek, dat de heer KIZTOK Abdullah Ziya, gedomicilieerd te 1930 Zaventem, Handelsstraat 5, onder hem een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de naam «APO CLEAN», met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Handelsstraat 5, waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en is verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigsten (1/186sten) van het kapitaal vertegenwoordigen. De kapitaalaandelen worden in geld onderschreven door de heer Abdullah KIZTOK voornoemd, zijnde in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen. De comparant heeft verklaart en erkent : 1) dat elke inschrijving in geld is volstort ten belope van twee/derden (2/3den); 2) dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,- EUR) ter hare beschikking heeft uit hoofde van gezegde in geld gedane inschrijvingen en storting. De statuten van de vennootschap bevatten daarenboven onder andere :

DOEL : de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor haar of voor rekening van derden of in deelneming :

Het uitbaten van een schoonmaakbedrijf in de meest ruime zin van het woord.

Algemene reiniging van gebouwen, waaronder doch niet beperkt tot de reiniging van kantoren, woningen of appartementen, fabrieken, winkels, instellingen en overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt.

Overige reiniging van gebouwen, waaronder doch niet beperkt tot :

- de reiniging van de buitenzijde van alle soorten gebouwen, met inbegrip van kantoren, fabrieken, winkels, lokalen, van instellingen, overige lokalen die voor commerciële of professionele doeleinden worden gebruikt en appartementsgebouwen ;

- de gespecialiseerde reiniging van gebouwen, zoals het reinigen van ramen, het schoorsteenvegen, het schoonmaken van kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen ;

- het reinigen van industriële machines ;

- de overige reiniging van gebouwen en industriële reiniging ;

Andere reinigingsactiviteiten, zoals onder meer doch niet beperkt tot :

- het reinigen en het onderhoud van zwembaden ;

- het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, enzoverder ;

- het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen,

enzoverder ;

- het vegen en schoonspuiten van straten, pleinen, markten, openbare tuinen, parken,

enzoverder ;

- andere reinigingsactiviteiten welke hiervoor nog niet werden vermeld.

Het wassen, poetsen, polieren, simoniseren en de interieurreiniging van motorvoertuigen.

Het reinigen van tapijten, gordijnen en overige textielartikelen.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Handelsstraat 5 1930 Zaventem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Gevelreiniging.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen onder de vorm van deelneming, inbreng, inschrijving, opslorping, fusie, en andere en zij mag, zoals voor zichzelf, het bestuur voeren over het patrimonium van derden in de ruimste zin.

Zij mag zich borg stellen en zekerheden verstrekken voor derden.

Zij mag alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en funkties welke al dan niet rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden uitoefenen.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechstreeks of onrechstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen;

BESTUUR : het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van dagelijks bestuur te stellen die de vennootschap aanbelangen. Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden vervolgd. De zaakvoerder of zaakvoerders gezamenlijk handelend, kunnen bepaalde bijzondere machten toevertrouwen aan één of verschillende zaakvoerders, of nog aan een direkteur, al dan niet vennoot, of aan elke andere lasthebber die zij goedvinden. Indien er slechts één vennoot is oefent hij alleen alle voormelde bevoegdheden uit en kan dezelfde volmachten geven.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, buiten die van dagelijks bestuur, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap worden geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Aan de zaakvoerder(s) kan de algemene vergadering, buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend;

ALGEMENE VERGADERINGEN : de jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op de derde maandag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer vennoten, die minstens een vijfde van de aandelen vertegenwoordigen, het vragen. De jaarvergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproepingsberichten en bij gebrek aan aanduiding, op de zetel van de vennootschap.

Ieder eigenaar van aandelen mag zich laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, vennoot of niet. Medeëigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, schuldeisers en schuldenaarpandgevers moeten zich respectievelijk laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan elke vennoot in persoon of bij gemachtigde stemmen.

De stemming kan eveneens gebeuren door geschrift. Elk aandeel geeft slechts recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over een aantal stemmen gelijk aan dat van zijn aandelen.

b) Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen kan slechts worden beraadslaagd in de vergadering, wanneer alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de algemene vergaderingen door alle aanwezige vennoten ondertekend. De expedities of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door één zaakvoerder ondertekend.

b) Indien er slechts één vennoot is, worden de besluiten van deze laatste, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden;

BOEKJAAR : het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op die laatste datum worden de rekeningen van de vennootschap afgesloten en de zaakvoerders maken een inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

WINSTVERDELING : het batig saldo van de balans na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals dit blijkt uit de balans, maakt de jaarlijkse nettowinst uit. Van deze winst wordt minimum vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; zij moet worden hervat indien het reservefonds niet meer één/tiende van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt. Het saldo zal worden aangewend zoals beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoer­der(s) bij meerderheid van stemmen. De uitkeerbare winst omvat de winst van het laatste afgesloten boekjaar, vermeerderd met de overgedragen winst alsmede met de voorafnames gedaan op de uitkeerbare reserves en verminderd met het overgedragen verlies. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoaktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, daalt of

tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto­aktief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de aktiva zoals dit blijkt uit de balans verminderd met de voorzieningen en schulden;

ONTBINDING  VEREFFENING: na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening worden de nettoaktiva eerst aangewend om in geld of effekten het gestort bedrag van de aandelen terug te betalen. Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding worden verdeeld tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan worden verplicht meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

van huidige vennootschap, en eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

B. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend zestien.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoot, bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering, heeft bovendien volgende besluiten genomen:

a) het aantal niet statutaire zaakvoerders is vastgesteld op één;

b) is benoemd tot deze functie : de heer KIZTOK Abdullah voornoemd die verklaart te aanvaarden;

c) de opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur en wordt onbezoldigd uitgeoefend;

d) de algemene vergadering beslist, op zicht van het financieel plan, geen commissaris te benoemen;

e) de algemene vergadering beslist om alle gedane handeling en verplichtingen op zicht te nemen die in de naam van de vennootschap in vorming werden genomen;

f) de algemene vergadering geeft alle machten aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IDEEFISC met maatschappelijke zetel te 7050 Jurbise, Clos du Moustier 16, en aan haar mandatarissen of volmacht dragers, onder andere de Heer Francis HUYGENS, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de administraties, onder andere de Kruispuntbank en de Federale Overheidsdiensten Financiën (bij name B.T.W. en belastingen) om alle verrichtingen uit te voeren betreffende de inschrijving / de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te bekomen in het Kruispuntbank en aan de B.T.W. wegens de bovenvermelde beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIGE UITTREKSEL

(Get.) Jean-Pierre BERTHET, notaris te Sint-Jans-Molenbeek.

Werd samen neergelegd : elektronische uitgifte van de akte.

Coordonnées
APO CLEAN

Adresse
HANDELSSTRAAT 5 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande