APOCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.880.274

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 31.01.2014 14026-0535-007
28/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303468*

Neergelegd

26-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846880274

Benaming (voluit): APOConsult

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout, Oudestraat 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer POEDTS Roland, geboren te Kampenhout op negenentwintig juli duizend negenhonderddrieënvijftig, met woonplaats te 3150 Haacht, Beverdijk 19; ALS VOLGT:

1) Naam: "APOConsult" ;

2) Maatschappelijke zetel: 1910 Kampenhout, Oudestraat 11;

3) Duur: onbepaald vanaf zesentwintig juni tweeduizend twaalf ;

4) Doel: de vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland:

- het uitoefenen van bestuurs- en of directiemandaten in andere ondernemingen en het management van bedrijven in het algemeen;

- het uitvoeren van alle verrichtingen als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie van de directie over andere ondernemingen;

- het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere verrich-tingen, zoals onder meer leasing- en financieringsverrichtingen en dit zowel als leasinggever dan als leasingnemer;

- het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren  zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise en of agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet bemeubeld, en of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in of de directie voeren over alle andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, instellingen of vennootschappen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten worden opgericht, hun maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare, ofwel van de deelneming of samenwerking, en kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

of gedeeltelijk van natuur zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van de onderaanneming en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van zesduizend driehonderd euro (6.300,00-EUR), zodat op ieder aandeel een storting geschiedde tot beloop van éénen-twintig/tweeënzestigste van hun waarde ten dage van de oprichting.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de op de eerste vrijdag van de maand december om negentien uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

daarop volgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 26 juli 2012 en eindigt op 30 juni 2013.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer POEDTS, Roland, voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardde. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/06/2015
ÿþMod PDF 1/.1

ri Pa ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nee er

III iiuiifliuu

*15077149*

i

ui

2 i ME! 21115

ter griffie van de 18fiFkrlandstalige rechtbank van knel Ri

gdlonfiranuen op

Ussel

Ondernemingsnr : 0846.880.274

Benaming (voluit) : Apoconsult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudestraat 11 - 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 04/05/2015 naar Industriestraat 31 bus 3 - 1910 Kampenhout.

Roland POEDTS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Kaam en hoedanï held van cie instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oKen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
APOCONSULT

Adresse
OUDESTRAAT 11 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande