APOREM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOREM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.995.668

Publication

11/03/2014
ÿþ ~

Mod 2.1

-]1-17e_74 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rt V

~jjSee

28FEY. 2414

Griffie

iii

Voor-

behoude aan het BelgiscY

5taatsbia

*1905962

Ondernemingsnr : 596- gre v6Q

Benaming

(voluit) : APOREM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Sparrenlaan 14

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uit een akte, verleden voor mij, meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op zevenentwintig februari tweeduizend veertien. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de zevenentwintig februari tweeduizend veertien. Zeven bladen, geen verzendingen, Boek 134, blad 6, vak 2. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger, all (getekend) K. GUNS, Adviseur ar,", blijkt dat:

De heer MAJOOR Cornelius Hubertus Stephanus Maria, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Roosendaal en Nispen (Nederland) op 27 mei 1949, rijksregisternummer 49.05.27 537-08, wonende te 3090 Overijse, Sparrenlaan 14.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "APOREM", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Sparrenlaan 14,

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1 IExecutive coaching van raden van bestuur en van individuele leden van raden van bestuur;

Q'Het faciliteren van strategische planning;

Q'piet opnemen van bestuurdersmandaten in om het even welke vennootschappen of bedrijven;

Q'Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

Q'ae training, coaching, teambuilding, eventsorganisatie en advies voor bedrijven en particulieren;

O1-let verlenen van strategisch, tactisch en operationeel advies;

Q'Het verlenen van technische, administratieve, financiële of commerciële bijstand aan alle ondernemingen in de meest ruime zin;

Q'Hef advies verlenen op bedrijfsniveau (beleid, processen, managementmodellen, enzovoort), reorganisatie op bedrijfsniveau, organisatieadvies in alle afdelingen van een bedrijf;

Q'Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en diensten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

DHet organiseren van allerlei evenementen, seminaries, workshops gespreid over één of meerdere dagen in binnen- en buitenland.

De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen , met het oog op het verwerven van roerende of onroerende goederen of waarden. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard Zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Ze mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland en dat van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen inde zjn van de artikelen 259 en 260 van het Vennootschappenwetboek. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden ais de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Benoeming statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering der vennoten erkent lezing ontvangen te hebben van de bepalingen van het koninklijk besluit nummer tweeëntwintig van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk besluit gewijzigd werd door de wetten van zestien maart negentienhonderd tweeënzeventig, vier augustus negentienhonderd achtenzeventig, negen maart negentienhonderd negenentachtig, twaalf juli negentienhonderd negenentachtig en vier december negentienhonderd negentig.

De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om één statutair zaakvoerder te benoemen en om in deze functie aan te duiden:

De heer Cornelius Majoor, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Deze verklaart tevens niet onder de toepassing te vallen van voormeld koninklijk besluit.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal de zaakvoerder van rechtswege worden opgevolgd door de natuurlijke persoon die de statutaire zaakvoerder zal aangeduid hebben in de notulen van de algemene vergadering, voor zover deze het mandaat van zaakvoerder aanvaardt.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun maohten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Elk jaar, op de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid,

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, ook al is dit een zaterdag.

Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt bij de neerlegging van de akte van oprichting op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op 31 december 2014.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan Busschaert, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15349-0085-009

Coordonnées
APOREM

Adresse
SPARRENLAAN 14 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande