APPELTANTS & GERLO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELTANTS & GERLO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.916.116

Publication

16/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302869*

Neergelegd

12-02-2015

Griffie

0597916116

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

APPELTANTS & GERLO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 12 februari 2015, dat tussen volgende partijen een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1/ Mevrouw APPELTANTS Kim Carine Constant, wonende te 1830 Machelen, Koningin Fabiolalaan 20.

2/ De heer GERLO Wim, wonende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Vlierbesgaarde 13.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de verschijnende partij mij een door haar ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien heeft ondergetekende Notaris lezing gegeven van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen en de oprichter op de hoogte gebracht van de gevolgen voorzien door de wet en de verantwoordelijkheid die hij oploopt, als hij de enige vennoot is van meerdere eenpersoonsvennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "APPELTANTS & GERLO".

ARTIKEL 2 : ZETEL

De maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gevestigd te 1830 Machelen, Dorpsstraat, 3... ARTIKEL 3 : DOEL

De Vennootschap heeft tot doel :

Het ter beschikkingstelling van ruimten, al dan niet gemeubeld, en diensten zoals onderhoud, kantoor, secretariaat ... zonder dat deze lijst limitatief kan worden beschouwd) aan ondernemingen. Het organiseren van een werkorganisatie, en het aanbieden aan derden van een geheel van diensten waarin zij kant- en klaar de nodige middelen voor de uitoefening van beroepswerkzaamheden aantreffen.

Het ter beschikkingstelling van uitgeruste lokalen, gemeenschappelijke vergaderzalen, bureautica materielen (kopiers, printers enz), itc infrastructuur, telefoon.

Het beheer van een patrimonium samengeteld uit onroerend en roerende goederen.

Het valoriseren en instandhouding van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe kan zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten in de meest brede zin (aan-, verkoop verhuur, terbeschikkingstelling...).

Het wederbeleggen van eigen en vreemde middelen ter bevordering van de vooropgestelde doelen. ARTIKEL 4 : DUUR

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Dorpstraat 3

1830 Machelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het kapitaal van de Vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen werden volstort als volgt :

Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door Mevrouw Kim Appeltants en de Heer Wim Gerlo, beide voornoemd, ieder voor de helft, bijgevolg ieder op 93 aandelen, en deze aandelen worden volledig volstort bij hun inschrijving, door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE45 0017 4742 5189, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS, zodat een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

Het bewijs van deponering van de gelden zal in het dossier bewaard blijven.

ARTIKEL 7 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

1. De Vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben.

2. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

3. Iedere zaakvoerder of vennoot vertegenwoordigt de Vennootschap ten opzichte van derden. ARTIKEL 10 : ALGEMENE VERGADERING

...

2. Elk jaar zal de Algemene Vergadering worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een zon- of feestdag is, zal de vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag. De jaarlijkse Algemene Vergadering zal gehouden worden om negentien uur op de zetel van de Vennootschap of op eender welk uur en welke plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s) en vermeld in de oproepingsbrief.

...

ARTIKEL 11 : BOEKJAAR - BESTEMMING VAN DE WINST

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar...

ARTIKEL 12 : ONTBINDING - VEREFFENING

De Vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die in kracht van gewijsde is getreden ofwel ten gevolge van een besluit van de Algemene Vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen, voor een statutenwijziging en in de statuten.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de Vennootschap tot gevolg.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s). Vereffenaars worden aangesteld voor onbepaalde duur en worden niet bezoldigd.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars. Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

De verdeling van de dossiers zal uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

OVERGANGSBEPALINGEN

Daar de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, over te gaan tot goedkeuring van volgende beslissing waarvan huidige schriftelijke weergave de notulen vormen: (i) benoeming en vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerders, (ii) vaststelling van de eerste jaarvergadering, (iii) het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

eerste maatschappelijk boekjaar, (iv) overname van zekere verbintenissen van de promotor en (v)

aanduiding van de vaste vertegenwoordiger ter vervulling van bestuurdersmandaten

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten:

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend zeventien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend zestien.

3) Mevrouw Kim Appeltants en de Heer Wim Gerlo worden benoemd tot zaakvoerders van de

vennootschap voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

4) de vennootschap beslist de volgende verbintenissen over te nemen welke de oprichters in hoedanigheid van promotor hebben aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting (conform art 60 W.Venn.):

- Alle kosten aangaande oprichting van de vennootschap (publicatiekosten Belgisch Staatsblad, kosten openen en beheren bankrekening ...);

- Het afsluiten en overnemen van eventuele verzekeringscontracten, telefoon-, internet-, en nutsvoorzieningen;

- Het aanzoeken van personen die bijstand verlenen en alle aan hen gegeven opdrachten ter oprichting en vervullen van oprichtingsformaliteiten (kosten en erelonen notaris ontwerp- en oprichtingsakte VOF, neerlegging ter griffie; aanvraag/inschrijving BTW-diensten, kosten en erelonen boekhouder, etc...);

-De aankoop van het onroerend goed te Mechelen, Dorpstraat 3; waarvan de notariële akte nog dient te worden verleden.

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan de Heer Rudi Leys, accountant, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

03/06/2015
ÿþira

I M.ffl

M9d Word Ii t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen o

2 2 ME( 2015

ter grif ie van Ce Netiarlancistalige rechtbank vOriffipep.Flandei Brusse?

b(

E

St

Ondernemingsnr : 0597.916.116

Benaming

(voluit) : APPELTANTS & GERLO

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpstraat 3 te 1830 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, opgemaakt ten zetel op 1310212015, blijkt volgende;

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen met, ingang vanaf 13/02/2015 naar « Dorpsplein 3 te 1830 Machelen ».

Aldus opgesteld te Machelen op 13/02/2015.

Appeltants Kim,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
APPELTANTS & GERLO

Adresse
DORPSTRAAT 3 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande