AQUANET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUANET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.030.660

Publication

13/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 06.01.2014 14003-0186-016
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 16.12.2014 14694-0019-016
18/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Recht$vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1731 Asse (Relegem), Poverstraat, 102.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR -WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - INTEGRALE VERVANGING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van vijf december tweeduizend en twaalf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AQUANET, met zetel te 1731. Relegem, Poverstraat 102, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0412.030.660.

Opgericht oorspronkelijk onder de naam 'TRANSPORTS DUHAUT ingevolge akte verleden voor notaris Albert Raucq, te Brussel, op 15 februari 1972, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 maart nadien, onder nummer 474-3.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en een laatste maa! ingevolge akte verleden voor notaris André Philips, te Koekelberg, op 16 maart 2004, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2004, onder nummer 0073079.

Waarvan de zetel meermaals verplaatst werden en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 25 juni 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 augustus 2012, onder nummer 12136727.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR EN WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist om het huidig lopend maatschappelijk boekjaar te verlengen tot 30 juni 2013. Ieder volgend boekjaar zal voortaan aanvangen op 1 juli en eindigen op 30 juni. De vergadering beslist de statuten in die zin te wijzigen.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens besluit de algemene vergadering om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede vrijdag van de maand december om 19 uur.

DERDE BESLUIT: INTEGRALE VERVANGING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en gezien de recente zetelverplaatsing naar een ander taalgebied, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten integraal te vervangen door de hiernavolgende nieuwe tekst der statuten, waarbij het doel letterlijk werd vertaald en voor het overige zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken van de vennootschap, hierna weergegeven bij uittreksel:

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "AQUANET'.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA",

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1731 Asse (Relegem), Poversstraat 102.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerders naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0412.030.660

Benaming

(voluit) : "AQUANET"

(verkort) :

BRIJ82,E1

Griffie 4 7 DEC. 201i

Vo

beho

aa

Bel

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

X'. iw Iedere zetelverandering wordt door de zaakvoerders bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

" De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of bij wijze van deelneming.

- Het schoonmaken, het onderhoud en het in stand houden van alle goederen en gebouwen;

- Het schoonmaken van gebouwen, vloeren en ramen, zowel industrieel, commercieel als privé;

- Het fabriceren, het importeren, het exporteren, het aankopen, het verkopen, het verhuren van aile producten, machines en apparaten voor schoonmaak en onderhoud;

- Alle handelsverrichtingen

De vennootschap heeft daarenboven ook als doel studie, adviesverlening, expertise, ingenieurerie, en alle dienstverrichtingen in het kader van bovenvermelde activiteiten, waarin onder andere consultancy.

Zij kan, binnen de wettelijk gestelde grenzen, aile operaties verrichten dan ook, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, met een directe of indirecte relatie met haar maatschappelijk doel of die realisatie of ontwikkeling ervan te bevorderen.

Ze mag belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, of andere financiële tussenkomst of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

En ook dienen als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, kantoren en bijkantoren op te richten, en deel te nemen aan de oprichting van vennootschappen in België of het buitenland,

DUUR

De vennootschap wordt opgericht, voor een onbepaalde duur,

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig eurocent (24,789,35E) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uit te geven. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door één zaakvoerder afzonderlijk handelend ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet is gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering,

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door één zaakvoerder, afzonderlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 19 uur. Als die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

poort r

behouden aap het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

_ RESERVE - VEREFFENING _..... _ ....,..

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. VIERDE BESLUIT : VOLMACHTEN,

De vergadering besluit volmacht te geven aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De ondergetekende notaris wordt belast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal deze partijen de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal alle stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering";

- titelblad.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012
ÿþ Mod wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-74

25 JUL 2012

Griffie

II

*iai3E2l"

vi behr aal Bel Staa

Ondememingsnr : Benaming 1441, 66©

(voluit) : (verkort) Ail()

Rechtsvorm : Besloten Venn000tschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zonnelaan 29 te 1860 MEISE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging van de maatschapelijke zetel en ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 25 juni 2012

De buitengewone vergadering aanvaardt, bij unanimiteit van stemmen, het ontslag van de heer Dimitri ABBELOOS als zaakvoerder en benoemt de heer Jan DE BACKER, 630225-283-13, Prieelstraat 66 te 1730 Asse, tot nieuwe zaakvoerder met ingang van 30 juni 2012.

Het mandaat zal niet bezoldigd worden.

Op deze vergadering heeft de Raad van zaakvoerders de beslissing genomen om met ingang van

1 juli 2012, de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar

1731 Relegem, Poverstraat 102.

De heer Jan DE BACKER

Zaakvoerder

en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 02.07.2012 12251-0128-017
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11224-0243-017
04/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 25.06.2010, DPT 29.07.2010 10364-0403-017
27/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 26.06.2009, DPT 23.07.2009 09454-0048-016
20/08/2008 : NI184329
21/08/2007 : NI184329
21/08/2006 : NI184329
04/10/2005 : BL184329
06/08/2004 : BL184329
14/05/2004 : BL184329
20/02/2004 : BL184329
30/04/2003 : BL184329
05/06/1999 : BL184329
20/06/1995 : BL184329
01/01/1993 : BL184329
01/01/1989 : BL184329
01/01/1986 : BL184329

Coordonnées
AQUANET

Adresse
POVERSTRAAT 240 1731 RELEGEM

Code postal : 1731
Localité : Relegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande