ARCHIMU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHIMU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.432.680

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 30.06.2014 14251-0198-010
25/01/2013
ÿþI11iiuu~u~Ai~u~~~iuA

13 15428*

Neergelegd ter griffie oer Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 JAN. 2513

DE GRIFFIER,

Griffie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 502_ , 1132. , 680

Benaming

(voluit) : ArchiMU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rotspoelstraat 361, 3001 Leuven (Heverlee)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting bvba ArchiMU

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op elf januari tweeduizenddertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ArchiMU", met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Rotspoelstraat 361, van onbepaalde duur, door mevrouw Myriam UYTTERHOEVEN, (N.N. 651102 290.25), wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Rotspoelstraat 361. Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), is volledig in geld geplaatst ,ten belope van ZESTIENDUIZEND EURO (¬ 16.000,00) gestort en vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

Mevrouw UYTTERHOEVEN Myriam, voornoemd, die een som gestort heeft van ZESTIENDUIZEND EURO (16.000,00 euro), waarvoor haar tweehonderd (200) aandelen worden toegekend, gestort ten belope van vier/vijfde. Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizenddertien;

De jaarvergadering vindt plaats op de laatste maandag van de maand mei om twintig uur (20.00 uur); de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendveertien. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Met uitzondering van de beslissingen welke bij; authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Op elke algemene vergadering wordt een' aanwezigheidslijst bijgehouden. Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld mevrouw Uytterhoeven Myriam voornoemd. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zestienduizend euro (16.000,00 euro) euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 6E08 7340 3606 5013 bij de KBC bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op acht januari tweeduizenddertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

De vennootschap heeft als doel:

Het leveren van lCT-diensten, Het kan hier gaan om het ontwerpen en installeren van netwerken, multimedia installaties als het ontwikkelen van toepassingen op maat, het ontwikkelen van websites en het. integreren van standaard toepassingen.

Ontwerp, ontwikkeling, bouw en beheer van computer en netwerkfaciliteiten. Consultancy, projectbegeleiding, advies en opleiding verband houdend niet software, computers en netwerkent Integratie, ontwerp en programmering van soft- en hardware. Uitbating van telefoon en andere telecommunicatiediensten. Elektrotechnische installaties.

Ontwerp van, groot- en kleinhandel, in- en export van elektronische toestellen, of onderdelen daarvan. Licenties, patenten, octrooien, ...

Vertaaldiensten. Het schrijven van artikelen en boeken.

Tussenpersoon in de handel (commissionair);

Het beheer van eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van

inbreng, fusie, deelname of opandere wijze, in alle

Op de laatste blz. van Lui< 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten vennootschappen en

ondernemingen, die gelijkaardig of aanverwant doel

nastreven. De vennootschap kan ook functies van bestuur of

vereffenaar van ander vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en

buitenland exploitatiezetels, administratieve

zetels,filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en

bewaarplaatsen, agentschappen of hoe dan ook genaamd

oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins

beperkend.

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als tengevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen. Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in voile eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit, De vennootschap wordt bestuurd docr één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen. Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten. Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 december 2012. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET HET 00G OP NEERLEGGING TER GRIFFIE

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

4

Meestèr. Isabelle MÓSTAERT, geassocieërd notaris te'l.èuven,

4 *



1!oor-behoùº% èn

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0598-011

Coordonnées
ARCHIMU

Adresse
ROTSPOELSTRAAT 361 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande