ARCHITECTUURATELIER DAVID DELEUZE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTUURATELIER DAVID DELEUZE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.637.254

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.09.2013 13596-0501-011
31/08/2011
ÿþi1

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : g3g 67 p5I

Benaming

(voluit) : Architectuuratelier David Deleuze

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Borghtstraat 201

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op achttien augustus tweeduizend en elf, blijkt dat een BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer DELEUZE David Marie Michel Luc, geboren te Brussel op éénentwintig juli negentienhonderd; zevenenzeventig, nationaal nummer 77.07.21 185-75, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1800 Vilvoorde, Borghtstraat 201.

2. Mevrouw VERWIMP Jeike Heleen Pruts, arts, geboren te Mol op drie september negentienhonderd: tachtig, nationaal nummer 80.09.03 214-81, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke. samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1800 Vilvoorde, Borghtstraat 201.

NAAM:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "Architectuuratelier David Deleuze"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Borghtstraat 201.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten, waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de' maatschappelijke zetel van de vennootschap.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar: maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doei en de activiteiten van deze vennootschappen. mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde; personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de' vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een: tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 111111111E111111 1111111

*11132430*

"

.

9 AUG 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100,-) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

-door de Heer David DELEUZE, voornoemd, voor een bedrag van 18.414,00 EURO, gedeeltelijk volstort door een inbreng in geld van 6.138,00 EURO.

-door mevrouw Jelke VERWIMP, voornoemd, voor een bedrag van 186,00 EURO, gedeeltelijk volstort door een inbreng in geld van 62,00 EURO.

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd EURO door inbreng in speciën van zesduizend tweehonderd euro.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voer-ders, natuurlijke personen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, al dan niet vennoten. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en ontslag van de zaakvoerders, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aan-waard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toeko-'men.

De stemrechten verbonden aan architect aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-'minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-'winst.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die , gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde ' van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te , voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om ; het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt met eenparigheid benoemd:

1. De heer Deleuze David, voornoemd.

Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

Comparant verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Fiskabo, Brusselsesteenweg 70 te 1860 Meise met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

t3elgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Notaris Andrée VERELST

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECTUURATELIER DAVID DELEUZE

Adresse
BORGHTSTRAT 201 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande