ARDECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.177.356

Publication

18/06/2014
ÿþ--"::

\:!..; ' 1 

__J

1

1----

r->

1J1M111111 11111

II

II

Mod L'Yard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

neergelegd/ontvangen o

5 MI MM

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van «dephandel Brussel

Ondememingsnr : 0465.177.356

Benaming

(voitnt) : ARDECA

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1910 Kampenhout (Berg), Fazantendal 36

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 3 juni 2014, door Meester Katrien DEVINER, notaris met standplaats te Kampenhout, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARDECA", met zetel te 1910 Kampenhout (Berg), Fazantendal 36, BTW BE 0465.177.356; RPR Brussel, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de' bijzondere algemene vergadering van 12 mei 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds: bruto-dividend ten belope van negenenvijftigduizend driehonderd tweeënveertgig euro eenentwintig cent (¬ 59.342,21), bepaald overeenkomstig het artikel 537 WIB, waarop tien ten honderd (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfduizend negenhonderd vierendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 5.934,22), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en overgedragen resultaat, evenwel onder verbintenis voor de betrokken vennoot om het netto bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, dit alles eveneens overeenkomstig artikel 537 WIB.

De dividenden werden toegekend aan de enige vennoot.

Deze dividenden, onder aftrek van tien ten honderd (10%) roerende voorheffing ten bedrage van vijfduizend negenhonderd vierendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 5.934,22), hetzij aldus netto drieënvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenengentig cent (¬ 53.407,99), werden met toestemming en op vraag van de desbetreffende vennoot overgeschreven op een bijzondere rekening met nummer BE79 7440 4372 1933 bij KBC.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenengentig cent (¬ 53.407,99), zijnde het bedrag van de dividenduitkering na aftrek van de tien ten honderd (10%) verschuldigde roerende voorheffing, bepaald', overeenkomstig artikel 537 WIB, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (¬ 18.592,01) tot tweeënzeventigduizend euro (¬ 72.000,00).

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

1,Vervolgens heeft de voormelde vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging volledig volgestort is.

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE79 7440 4372 1933 op naam van de vennootschap bij de KBC BANK zoals' blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 2 juni 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaatverhoging van drieënvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negenengentig cent (¬ 53.407,99) volledig onderschreven en volstort werd, bijgevolg daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus, daadwerkelijk gebracht werd op tweeënzeventigduizend euro (¬ 72.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde.

DERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Tifilagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

t> Met eenparigheid van stemmen wordt de in het volgende artikel vermelde tekst aangenomen om de huidige

à statuten in overeenstemming te brengen met de huidige stand van de wet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, wordt met eenparigheid

van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt

"VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

Artikel 1

De vennootschap wordt als Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "ARDECA".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 1910 Kampenhout (Berg), Fazantendal 36.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het

tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland:

-Software ontwikkelen, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen, met inbegrip

van aile hieraan verbonden boekhoudkundige, sociale en fiscale diensten;

-Aile prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van informa-tica leveren, meer bepaald:

het creeren en het beheren van computer-werkplaatsen en aanverwante diensten, het uitwerken en leveren van

computerprogramma's, het geven van opleiding, evenals het afsluiten en/of uitvoeren van contracten voor

studies, expertises, ramingen, ontwikkelingen en raadgevingen op het gebied van de informatica;

-Het uitbesteden van informaticaprojecten aan andere ondernemingen;

-Werken en documentatie betreffende informatica realiseren en uitgeven, alsook zijn toepassingen, en de verspreiding ervan;

-Internet-toegang op de internationale markt aankopen en deze ter beschikking stellen;

-Informatica- en telematicamateriaal in de meest ruime zin aankopen, verkopen, verhuren, alsook het verlenen van aile diensten op het vlak van informatica en telematica aan de potentiele gebruikers van deze informatie- en telecommunicatietechnologieën.

-Deze diensten omvatten onder andere advies, raadgeving, bijstand om een beslissing te nemen, ontwerp-beheer, aankoop, opslaan, testen, voorbereiding, configuratie, vervoer, levering, installatie, bekabeling, integratie, support, vorming en onderhoud;

-Alle merken van materiaal, informatica- en telematicacomponenten en randapparatuur, alle verbruiksgoederen en softwareproducten die op de markt beschikbaar zijn, commercialiseren;

-In het algemeen zal de vennootschap aile commerciele, industriele, financiele, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

-Het verwerven onder eender welke vorm van participaties. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiele tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Belgie afin het buitenland. Zij kan deze participaties te gelde maken, valoriseren.

Zij kan deelnemen aan het bestuur, het toezicht en de vereffening van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert

Zij mag leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, toestaan aan deze voormelde ondernemingen toestaan of voor hen borgstellingen verstrekken.

Deze opsommmg is slechts exemplatief en kan nooit als limitatief beschouwd worden, zodat de vennootschap in het algemeen aile commerciele, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen zal mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of/uit te breiden.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie. Zij kan wanneer ook worden ontbonden. Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen, waarvan de uitvoering haar duur overtreft.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of het onvermogen van een vennoot of zaakvoerder.

Zij blet bestaan, ofwel tussen de overlevende ven-'noten, ofwel met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot welke als vennoot zullen aangenomen worden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

KAPITAAL-AANDELEN-OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN

Artikel 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeënzeventigduizend euro (¬ 72.000,00) en is verdeeld In zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/ zevenhonderd vijftig te (1/750ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op een stem.

Artikel 8

De aandelen zijn steeds op naam,

t).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

door de algemene vergadering, te benoemen bij een-woudige meerderheid van stemmen.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillisse-ornent van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het

einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennoot-'schap niet tot gevolg; in dat gavai wordt

door de algemene vergade-'ring voorzien In de benoeming van een nieuwe zaakvoer-tder en bepaalt zij bij

gewoon besluit de duur van zijn mandaat,

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de (buitengewone) algemene

vergadering bij gewone meerderheid genomen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 12

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks

bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering

bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en

verweerder,

Artikel 13

De beraadslagingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, die worden ondertekend door de

meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren. Die notulen worden

ingeplakt in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen

en stemmingen worden eraan toegevoegd.

De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee

zaakvoerders ondertekend.

Artikel 14

De zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht,

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te

verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

 .

DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of

op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de 1 ste februari om 14 uur, waarop moet

worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats,

INVENTARIS-JAARREKENING-RESULTAATBESTEMMING

Artikel 22

Elk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende kalenderjaar,

Artikel 23

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaak-'voerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zui-ivere winst van de vennootschap Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschap-ipelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhou-tding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerdertheid van stemmenL

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 24

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten ge-tvolge van geleden verlies het netto actief minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt de zaakvoerider ervoor dat de algemene

h

Voorbehouden aan het peigisch Staatsblad

vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de ven-nootschap te beraadslagen, zoals voor de wijziging van de statuten. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter be-'schik-'king ligt van de vennoten. Hetzelfde geschiedt wanneer het netto actief tot minder dan éértIvierde van het maatschap-pelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbin-iding plaats heeft op voorstel van één/vierde van de uitge-ibrachte stemmen.

Indien tengevolge van het verlies het netto aktief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00), kan de ven-inootschap ontbonden worden op verzoek van elke belangheb'bende.

Artikel 25

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van ; koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbe-'taling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing".

VIJFDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering bevestigt het ontslag van de Heer CLUDTS Dirk als zaakvoerder genomen bij beslissing van de algemene vergadering van 20 december 2005, maar dewelke tot op heden nog niet werd gepubliceerd. De notulen van de algemene vergadering wordt aan deze akte gehecht,

ZESDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van ' de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan FISCAAL ' CONSULT te 9500 Geraardsbergen, Astridlaan 140, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile formaliteiten te vervuilen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Katrien Devijver (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 3 juni 2014;

-coördinatie

Tifeagen bi) het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening

01/04/2014 : BL632003
03/06/2013 : BL632003
18/12/2012 : BL632003
04/06/2012 : BL632003
31/03/2011 : BL632003
07/04/2010 : BL632003
31/03/2009 : BL632003
03/05/2007 : BL632003
04/04/2006 : BL632003
02/05/2005 : BL632003
02/04/2004 : BL632003
17/02/2003 : BL632003
08/02/2001 : BL632003
22/08/2000 : BL632003
16/01/1999 : BLA008374

Coordonnées
ARDECA

Adresse
FAZANTENDAL 36 1910 BERG(BT)

Code postal : 1910
Localité : Berg
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande