ARDIX

NV


Dénomination : ARDIX
Forme juridique : NV
N° entreprise : 871.852.925

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14375-0169-015
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13297-0125-013
02/04/2013
ÿþ Motl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergelegd ter grEffEe ..-Cer

R.,ch,l;.:1k. van Koopharte,

te Leu e^ d' :2 1 MANÎ 2a13

r.),E GRlFFRf2.

Griffie

ItlIII~IRI~i IIIIII~II VI

*13051228*

11 I~

Ondernemingsnr : 0871.852.925

Benaming

(voluit) : Ardix NV

Rechtsvorm . NV

Zetel : Oudestraat 29B, 3272 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurder

Op de jaarvergadering van 22 juni 2012 werd volgende beslissing genomen:

De algemene vergadering aanvaardt de herbenoeming van Aerts Geert, Maasstraat 34, als bestuurder en dit met ingang vanaf 22 juni 2012. 3272 Messeibroek

1]e algemen vergadering aanvaardt het ontslag van Proesmans Geert, Bulsstraat 1 , 3830 Wellen, als bestuurder en dit met ingang vanaf 22 juni 2012

Aerts Geert

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

natste niz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I IlIII IIII IIll 11111 IIL III lul ll 1111111

*13051233*

Ondernemingsnr : BE0$71.852.925 Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 1 luim 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) :ARDIX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudestraat 29B

3272 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte :NV: wijziging statuten/benoemingen en ontslagen

Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 20 februari 2013, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. Na lezing van het verslag conform artikel 560 Wetboek van vennootschappen; Invoering van 3 klassen van aandelen waardoor de huidige aandelen als volgt worden verdeeld:

-307 aandelen (thans eigendom van de heer Geert AERTS)worden genaamd "aandelen klasse A" -301 aandelen (thans eigendom van de heer Patrik NIJS)worden genaamd "aandelen klasse B" -32 aandelen ( thans eigendom van de heer Stephen SCHOOVAERTS)worden genaamd "aandelen klasse C".

2. Vervanging van de volledige tekst van de statuten, doch waarbij niet wordt geraakt aan de bepalingen inzake naam, duur, doel, zetel, boekjaar, datum jaarvergadering.

Uittreksel uit de statuten

Artikel ? - Rechtsvorm en Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt als naam "ARDIX'; Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Oudestraat 29B.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel:

Hef verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies, diensten en ondermeer het inrichten en beheren van centra voor informatieverwerking en het verstrekken van aansluitende diensten, ter plaatse of elders, het opstellen, ontwerpen en ontwikkelen en het leveren van computerprogramma's, de commercialisatie van computers en van alle toestellen en materiaal in samenhang daarmee.

Alle handelsactiviteiten en dienstverleningen die verband houden met elektronica, informatica, onder meer de verkoop, het onderhouden, het ontwerpen en het ontwikkelen van alle computerconfiguraties en van alle elektrische en elektronische apparatuur en toestellen, hun toebehoren en verbruiksgoederen, met inbegrip van software en van de uitvoeringen van meocenografische verwerkingen.

Het uitoefenen van management,- consultings-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze. Het adviseren van derde partijen inzake beleggingsprojecten, het zelf opstellen van beleggingsprojecten, de aan- en verkoop van beleggingsgoederen en waardepapieren, het beheer van haar roerend patrimonium.

Het verlenen van alle diensten, zowel aan privé-personen, bedrijven, als aan de overheid. De aan- en verkoop, het huren en verhuren, en inzonderheid het bestuur en het beheer voor professionele, commerciële of bedrijfsdoeleinden, inclusief het verhuren aan particulieren van alle roerende en onroerende goederen, alsook alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks met dit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

doel verbonden, daarin begrepen het leveren van alle goederen en diensten voor de inrichting, het onderhoud en de herstelling van deze goederen.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het bestuur en beheer van alle onroerende en roerende goederen voor privé-doeleinden.

Een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale en sociale aangelegenheden, alsook een boekhoudbureau, alsook alle vormen van bemiddeling inzake verzekeringen,

Het organiseren en begeleiden van groepsreizen en dit voor zover hiervoor de nodige vergunningen werden bekomen.

Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse,

Het uitoefenen van functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De aan- en verkoop, de handelsbemiddeling in machines, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik evenals voor machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector. De verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van: machines, motoren, turbines, compressoren, gereedschapswerktuigen, meet- en regelapparatuur en van overige apparatuur voor wetenschappelijke, commerciële en industriële doeleinden. De verhuur op korte termijn van personenauto's zonder chauffeur. De aan- en verkoop, de vertegenwoordiging voor en de vervaardiging van metalen werkstukken voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken: CNC draai- en freeswerken, boren, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen enzovoort.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden,

In het algemeen zal de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in binnen- en buitenland en dit in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of handelingen verrichten die van die aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag op elke wijze betrokken zijn of participeren in ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland. Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 64.000,00). Het

is vertegenwoordigd door zeshonderd veertig (640) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zeshonderdveertigste (1/640ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, Artikel 6 - Klassen van aandelen

De aandelen zijn onderverdeeld in drie klassen, de aandelen klasse A, B tot en met C, als volgt: de aandelen van de klasse A, B of C zijn deze aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van de aangeduide aandeelhouders naar aanleiding van de omzetting van de vennootschap, een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants, de conversie van converteerbare obligaties of andere gelijkaardige verrichtingen of de aandelen die worden verworven door dergelijke personen - al dan niet na conversie van klasse.

De klassen van aandelen genieten de rechten als toegekend bij deze statuten.

Artikel 7 - Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en zonder nominale waarde. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zeshonderd veertig (640) aandelen die ieder één/ zeshonderdveertigste (640ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld als volgt:

- driehonderd en zeven(307) aandelen van de klasse A;

- driehonderd en één (301) aandelen van de klasse B;

- tweeëndertig (32) aandelen van de klasse C.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

Voor-

t behouden

aan het

Belbisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

13.1-0. Gevolgen van de overdracht op de klasse van de aandelen

De overdracht van aandelen die op geldige wijze tot stand komt in toepassing van dit artikel

13, heeft voor gevolg:

- indien de overnemer(s) nog geen aandeelhouder is (zijn); dat de aandelen hun klasse behouden;

- indien de overnemer(s) reeds aandeelhouder is (zijn); dat de overgedragen aandelen van rechtswege zullen converteren naar aandelen van dezelfde klasse als de aandelen die reeds In het bezit zijn van de overnemende aandeelhouder. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om deze wijziging van klasse aan te tekenen in het aandelenregister.

Artikel 14 - Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de verdeling of veiling ervan vragen, noch zich op gelijk welke wijze ook inlaten met haar bestuur, Zij moeten zich neerleggen wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventaris en de jaarrekening als bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 16 - Samenstelling van de raad van bestuur

. De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens vijf (5) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, waarvan minstens:

- drie (3) (naar keuze van de aandeelhouders van de aandelen klasse A) bestuurders op voorstel van de aandeelhouders van aandelen klasse A;

- één (1) bestuurder op voorstel van de aandeelhouders van aandelen klasse B.

- één (1) bestuurder op voorstel van de aandeelhouders van aandelen klasse C.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar. Artikel19bis - Beslissingen die een biizondere meerderheid vereisen

In afwijking van artikel 19 vereisen de volgende beslissingen van de raad van bestuur een besluit ' waarbij de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en minstens één bestuurder, voorgesteld door de aandeelhouders van de aandelen klasse A en minstens één bestuurder,

voorgesteld door de aandeelhouders van de aandelen klasse B of voorgesteld door de aandeelhouders van de aandelen klasse C. De beslissing is geldig genomen indien ze is goedgekeurd door een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders én door een bestuurder gekozen op voordracht van de aandelen klasse A, én door een bestuurder gekozen op voordracht van de aandelen klasse B of klasse C:

1) het vaststellen van de jaarrekeningen, het jaarlijks budget en het voorstel tot winstuitkering aan de gewone algemene vergadering;

2) het toekennen van volmachten of delegatie van bevoegdheden van de raad van bestuur;

3) de inkoop van eigen aandelen van de vennootschap of verbonden vennootschappen (ingevolge een geldige machtiging van de algemene vergadering);

4) het verplaatsen van de maatschappelijke zetel,

5) het openen, verplaatsen of sluiten van uitbatings-, en administratieve zetels, bijhuizen of agentschappen;

6) de aankoop, lease of verwerving krachtens een andere titel of zakelijk recht van onroerende goederen;

7) de overdracht of in licentie geven van intellectuele eigendom van de vennootschap;

8) de verkoop, overdracht of in lease geven van een belangrijk deel van de goederen of haar handelsfonds van de vennootschap of een verbonden vennootschap, evenals het verlenen hierop van een hypothecair mandaat, borgstelling, hypotheek op goederen van de vennootschap of haar handelsfonds;

9) de beslissing tot investering of het aangaan van verbintenissen tot investeren voor een bedrag van meer dan vijftigduizend (50.000) euro;

10) het verhuren of toestaan van een lease op eigendommen van de vennootschap met een waarde van meer dan honderdduizend (100.000, 00) euro;

11) het aangaan van leningen door de vennootschap of een verbonden vennootschap indien het bedrag van de uitstaande leningen hierdoor honderdduizend (100.000,00) euro zou overschrijden;

12) het afsluiten van en elke wijziging aan een werknemersovereenkomst (zij het als werknemer of op zelfstandige basis) tussen de vennootschap en een aandeelhouder of een vennootschap gecontroleerd door de één of meer aandeelhouders;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belblsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

13) elke wijziging in de handtekeningbevoegdheden van de gemandateerden van de vennootschap met betrekking tot wettelijke documenten of tegenover de financiële instellingen;

14) het aanwerven, ontslaan en/of de bezoldigingen vaststellen van leidinggevenden en hogere kadermedewerkers van de vennootschap of haar verbonden vennootschappen; betreft het een overeenkomst tussen de vennootschap en gelieerde partijen, zoals zijn aandeelhouders, winstbewijshouders, bestuurders, werknemers of managers (rechtstreeks of onrechtstreeks, inclusief (maar niet beperkt tot) hun respectieve familieleden en verbonden ondernemingen zoals

gedefinieerd in artikel 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en alle andere vennootschappen waarvan ten minste 10% van de aandelen aangehouden zijn door die aandeelhouder, winstbewijshouder, bestuurder, werknemer of manager van de vennootschap) dan zal de betrokkene die ook (rechtstreeks of onrechtstreeks) bestuurder is in dit geval niet deelnemen aan de beraadslaging noch aan de stemming en hij wordt bijgevolg niet meegerekend voor het bereiken van het aanwezígheidsquorum noch voor de meerderheid;

15) elke beslissing om een publieke kapitaalverrichting, een beursgang of een verkoop van de vennootschap op te starten;

16) de goedkeuring aan het management voor de uitvoering van het goedgekeurde budget, met een afwijkingsmogelijkheid van vijftien (15) procent;

17) het opzetten van een alliantie;

18) het opstarten van of verdedigen in een gerechtelijke procedure of arbitrage;

19) de beslissing tot aangifte tot faillietverklaring of tot het aanvragen van beslissing in het kader ' van de wet op de continuiteit van ondernemingen;

20) het voorstel tot en het bepalen van de wijze waarop een kapitaalverhoging zal worden doorgevoerd;

21) elke beslissing met betrekking tot de uitgifte en/of toekenning van opties, warrants, converteerbare obligaties en/of andere afgeleide financiële instrumenten;

22) elke beslissing en goedkeuring van rapporten met betrekking tot fusie, splitsing, overdracht van het geheel of een belangrijk deel van de activiteiten;

23) vereffening of elke andere vorm van herstructurering van de vennootschap;

24) de beslissing tot uitkering van een interimdividend;

25) het benoemen van een voorzitter van de raad van bestuur en het benoemen van een gedelegeerd bestuurder;

26) de lijst van opdrachten die behoren tot het dagelijks bestuur;

27) de beslissing tot goedkeuring van een overdracht van aandelen van de vennootschap als bedoeld in artikel 13.2 en artikel 13.8 van deze statuten.

De bedragen in dit artikel hebben betrekking op elk project in zijn geheel; een project mag niet opgesplitst worden in deelprojecten teneinde deze bepaling te omzeilen.

Artikel 22 - Bevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Artikel 23 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse, gezamenlijk handelend, of door een speciaal lasthebber, al dan niet bestuurder, alleen handelend en met dit doel aangesteld door de raad van bestuur.

Rechtsgedingen, zowel als eiser als verweerder, worden in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse, gezamenlijk handelend, of door een speciaal lasthebber (al dan niet bestuurder) alleen handelend en speciaal daartoe aangesteld door de raad van bestuur. Rechtsgedingen met betrekking tot faillissement zullen in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd worden door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse, gezamenlijk handelend.

Artikel 24 - Het dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van deze laatste wat betreft dit bestuur opdragen aan één of meer personen, gekozen uit de bestuurders gekozen op voordracht van de aandeelhouders van de klasse A.

De raad van bestuur kan eveneens een directiecomité of een uitvoerend comité instellen en dit belasten met het dagelijks bestuur.

Een bestuurder belast met het dagelijks bestuur draagt de titel van "gedelegeerd bestuurder", terwijl een niet-bestuurder belast met dit bestuur de titel van directeur draagt.

De raad zal een lijst vastleggen, bij beslissing genomen in toepassing van artikel negentien bis, van opdrachten die behoren tot het dagelijks bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,`

ti ~ "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de personen belast met het dagelijks bestuur. Hun mandaat is ad nutum herroepbaar, De raad van bestuur beslist of hun mandaat al dan niet is bezoldigd en bepaalt desgevallend hun bezoldiging, vast of variabel.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, kunnen bijzondere machten verlenen aan ieder gevolmachtigde.

Artikel 26 - Controle

Van zodra dit wettelijk verplicht is of eerder, indien de algemene vergadering hiertoe vrijwillig beslist, wordt het toezicht op de vennootschap uitgeoefend door één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. De commissarissen hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle over al de verrichtingen van de vennootschap, overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van hef Wetboek van Vennootschappen. Bij ontstentenis van commissaris, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hem toegekend door het Wetboek van vennootschappen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant door het IAB erkend, wiens onkosten ten laste van de vennootschap kunnen vallen mits akkoord van de meerderheid van de algemene vergadering.

D. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Artikel 27 - Bijeenkomst

De jaarvergadering wordt gehouden op de op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 28 - Beraadslaging -- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen voorzien bij de wet of in deze statuten, beraadslaagt en besluit de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

in geval van staking van stemmen wordt het voorstel afgewezen.

ln de mate dat de raad van bestuurde mogelijkheid heeft voorzien in de oproeping, is het de aandeelhouders toegestaan per brief te stemmen door middel van een formulier waarvan de inhoud en de vermeldingen door de raad van bestuur zijn bepaald en die door deze laatste ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Er wordt geen rekening gehouden met formulieren die niet ten laatste drie werkdagen voor de vastgestelde datum van de algemene vergadering op het door de raad van bestuur aangeduide adres zijn toegekomen. De gebeurlijk opgelegde toelatingsformaliteiten moeten zijn vervuld. Artikel 29 - Bijzondere meerderheden in de algemene vergaderingen

Onverminderd de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zijn de hierna voorziene beslissingen slechts goedgekeurd indien een meerderheid van de aandelen klasse A aanwezig of vertegenwoordigd is en indien ze worden goedgekeurd met een meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen van de klasse A:

1) dividendbetalingen;

2) kapitaalverhogingen of -verminderingen, uitgifte van effecten;

3) wijzigingen aan deze statuten;

4) inbreng, fusie, deelneming, opslorping of overdracht van de vennootschap of haar

hoofdactiviteit met of naar een andere wettelijke entiteit;

5) benoeming, ontslag en bepaling van de vergoeding van een commissaris(sen)of een vereffenaar (vereffenaars);

6) instelling of aanpassing van een aandelenoptieplan voor personeelsleden of andere belangrijke personen voor de vennootschap

7) benoeming en bepaling van de vergoeding van bestuurder(s);

8) elke beslissing tot het verlenen van de toelating tot inkoop van eigen aandelen;

9) elke beslissing tot hef invoeren van een toegestaan kapitaal;

10) elke beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

Artikel 30 - Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde - al of niet aandeelhouder - laten vertegenwoordigen.

Onder volmacht moet worden verstaan de door een aandeelhouder aan een natuurlijke of rechtspersoon verleende machtiging om sommige of alle rechten van die aandeelhouder in de algemene vergadering in zijn naam uit te oefenen. Onverminderd artikel 549, eerste lid, 1 °van het wetboek van vennootschappen kan deze machtiging worden gegeven voor een of meer specifieke vergaderingen of voor de vergaderingen die gedurende een bepaalde periode worden gehouden. De volmacht die voor een bepaalde vergadering wordt gegeven, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen. De volmachtdrager geniet dezelfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t ' ~ mod 11,1

~ ~y



Voor-

behouden aen het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechten als de aldus vertegenwoordigde aandeelhouder, en inzonderheid het recht om het woord te voeren, om vragen te stellen tijdens de algemene vergadering en om er het stemrecht uit te oefenen, De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en de rechtspersonen mogen zich laten vertegenwoordigen door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger:

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op een door hem aangeduide plaats, tenminste vijf voile dagen voor de algemene vergadering.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars dienen zich respectievelijk door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

E. BOEK AAR - WINSTVERDELING

Artikel 34 -- Boeklaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

jaar.

Artikel 36 -- Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de sociale lasten en

noodzakelijke afschrijvingen vormt de nettowinst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen tot vorming van de

wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke en statutaire

bepalingen terzake.

Artikel 37 - Dividenden

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de raad van

bestuur.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en met

inachtneming van artikel l9bis van deze statuten, op eigen verantwoordelijkheid besluiten tot de

uitkering van interimdividenden en er de uitbetalings-modaliteiten van bepalen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 38 - Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in funktie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te , eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding,

Na eventuele gelijkstelling van de volstorting van de aandelen en na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het nettoaktief, na voorafgaande goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, verdeeld onder alle aandelen in gelijke delen.

3. Ontslag van de heer Geert AERTS, de heer Patrik N1JS, de heer Stephen SCHOOVAERTS als bestuurders.

4. Benoeming van nieuwe bestuurders

-op voorstel van de aandeelhouder met aandelen "klasse A":

*Geert AERTS, wonend te 3272 Messelbroek, Maasstraat 34,

*Marleen Anna Ida THYS, wanend te 3272 Messelbroek, Maasstraat 34 en

*Heidi PEETERS, wonend te 3272 Messelbroek, Oudestraat 29B

-op voorstel van de aandeelhouder met aandelen "klasse B":

*de heer Patrik NYS, wonend te 3272 Messelbroek, Oudestraat 291E

-op voorstel van de aandeelhouder met aandelen "klasse C":

*de heer Stephen SCHOOVAERTS, wonend te 3460 Bekkevoort, Robbesrodestraat 50A

Hun mandaat is onbezoldigd en eindigt na de jaarvergadering van 2018.

Door voornoemde bestuurders wordt hierbij volmacht gegeven aan de heer Frank PYCK,

kantoorhoudend te 3210 Lubbeek, Diestsesteenweg 103 met macht tot indeplaatsstelling, tot het

vervullen van alle formaliteiten die tengevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij

alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot het

ondernemingsloket en BTW.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden aan het Belbisch

Staatsblad

mOd 11.1

vervolgens is de raad van bestuur bijeengekomen van de in hoofding genoemde

vennootschap

AANWEZIGHEID:

-de heer Geert AERTS,

-de heer Stephen SCHOOVAERTS,

-de heer Patrik NYS, bij volmacht, welke volmacht aan de akte gehecht bleef..

Dewelke met eenparigheid van stemmen hebben benoemd tot gedelegeerd bestuurder de heer

Geert AERTS, voornoemd en tot voorzitter van de Raad van Bestuur: de heer Geert AERTS,

voornoemd.

Voor ontledend uittreksel,

I.MOSTAERT

Geassocieerd notaris

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

-uitgifte van voormelde akte;

-bijvoegsel hierbij: 2 volmachten

-historiek en gecoördineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/12/2012
ÿþMud 2,1

Y~I II II1I III III I I N

*12196838*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de 2 Ei re,

DE Gf9lf. lER,

n ie

Ondernemingsnr : 0871.852.925 Benaming

(voluit) : Ardix NV

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : NV

Zetel : Oudestraat 29B, 3272 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

op de jaarvergadering van 22 juni 2012 werd volgende beslissing genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering aanvaardt de benoeming van Schoovaerts Stephen, August Reyerslaan 3613, 3200 Aarschot, als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 22 juni 2012.

Aerts Geert

Gedelegeerd zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0500-012
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11257-0534-013
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0225-012
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.06.2009 09343-0326-012
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 08.07.2008 08383-0395-010
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 01.08.2007 07529-0393-011
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 28.06.2006 06328-0911-012

Coordonnées
ARDIX

Adresse
OUDESTRAAT 29B 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande