ARDIX HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDIX HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.809.360

Publication

24/12/2014
ÿþ t..~ei." - modiii

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 L L1tc, 2014

Griffie Rechtbaoophandel

talenven,

Ondernemingsnr r Cee0-6 , á'a9, 34p

Benaming (voluit) :ARDIX HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Maasstraat 34

3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messeibroek)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 5 december 2014, neergelegd

ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

-door:

1)De heer AERTS Geert, N.N. 70.03.31-351.16, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek),;

Maasstraat 34;

2)De heer SCHOOVAERTS Stephen, N.N. 82.01.15-347.59, wonende te 3460 Bekkevoort,:

Robbesrodestraat 50 A;

3)De heer PROESMANS Geert Willy Marie-Louise, N.N. 75.08.18-139,79, wonende te 3830 Wellen,

Bulstraat 1;

4)De heer PYCK Frank, N,N, 70.03.02-309.55, wonende te 3210 Lubbeek, Geestbosstraat 43;

1) onder de naam "ARDIX HOLDING", met zetel te 3272 Scherpenheuvel-Zichem, Maasstraat 34 en met een onbeperkte duur;

2) waarvan het kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope.; van tienduizend euro (¬ 10.000,00) gestort is en vertegenwoordigd is door 200 aandelen zonder vermelding van. r nominale waarde, waarop wordt Ingeschreven door:

- de heer AERTS Geert, voornoemd, die een som gestort heeft van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één tweede (112").

- de heer SCHOOVAERTS Stephen, voornoemd, die een som gestort heeft van tweeduizend vijfhonderd,, euro (¬ 2.500,00), waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één tweede (1J2d0).

- de heer PROESMANS Geert, voornoemd, die een som gestort heeft van tweeduizend vijfhonderd euro (E,; 2.500,00), waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één tweede (1/2dB).

- de heer PYCK Frank, voornoemd, die een som gestort heeft van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ ; 2.500,00) waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één tweede (1/2d$).

3) met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en zestien;

4) met de jaarvergadering op de vierde donderdag van november om twintig uur; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en zestien. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de.. eerstvolgende werkdag.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk, de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld de heer AERTS Geert en de heer; SCHOOVAERTS Stephen.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere.: rekening BE26 0017 4340 3329 bij BNP PARIBAS Fartis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling;° op 4 december 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal ' blijven.

De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland:

Het intekenen op, het beleggen, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,

itgegeven_ _door-_= 3e[gisci~e- _af __buReniansis ndernemingen-_ al--_dan" _- niet_" " oruier -: de -vorm -.-van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

Het uitvoeren van of deelnemen aan het bestuur, de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles is de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering , in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vôrm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder' rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn , voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of' handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie-, of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt;

Het voeren van administratie van andere ondernemingen.

Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het " vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende zaken, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen op gelijk welke wijze in alle ondernemingen, vennootschappen of verenigingen ongeacht de aard van hun doel, zij mag deze beheren, het dagelijks bestuur ervan waarnemen, raad geven, reorganiseren zonder dat deze opsomming limitatief is.

Zij mag participaties verwerven onder eender welke vorm, deze beheren, te gelde maken, enz.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze " ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een ; vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruçhtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het " uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om . één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot' uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, uitsluitend neergelegd ter publicatie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van voormelde oprichtingsakte met als bijlage 2 volmachten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ARDIX HOLDING

Adresse
MAASSTRAAT 34 3272 MESSELBROEK

Code postal : 3272
Localité : Messelbroek
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande