ARDSCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDSCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.553.835

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 11.12.2014 14691-0163-010
22/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302977*

Neergelegd

17-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534553835

Benaming (voluit): ARDSCON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Stationsstraat 215

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van zestien mei tweeduizend dertien, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS : De heer DE SMET Romain Alfons Kamiel, geboren te Ukkel, op 8 september 1949, nationaal nummer 49.09.08-269.01, en zijn echtgenote mevrouw TUYMANS Anna Jozef Maria, geboren te Herentals, op 31 mei 1959, nationaal nummer 59.05.31-096.54, samen wonende te 1700 Dilbeek, Stationsstraat 215.

2. NAAM-VORM :  ARDSCON  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. ZETEL : 1700 Dilbeek, Stationsstraat, 215.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management en het beheer van verzekeringen en risicobeheer van industriële  en handelsactiviteiten van alle aard;

- Het verlenen van advies en diensten op het vlak van risicobeheer, in andere woorden: identificatie, analyse, evaluatie en behandeling van risico s verbonden aan constructie- en kunstwerken en andere activiteiten in de bouwsector, inclusief investeringen in de industriële en handelsactiviteiten van alle aard, alsook in verband met het organiseren van evenementen allerhande en het opzoeken van verzekeringsmogelijkheden ter zake;

- De rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikkingstelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking de verhoudingen (in- en extern) binnen de onderneming en vennootschappen;

- Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in de ruimste zin;

- De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt;

- Belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten), onder welke vorm ook en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en ander) en deze beheren;

- Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin.

Dit omvat onder meer:

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen;

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen. Zij mag alle handels-, financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

5. voor een onbeperkte duur

6.KAPITAAL : ¬ 25.000 vert. door honderd (100) aandelen zavnw. Volledig onderschreven en integraal volstort bij de BNP Paribas Fortis, te Ternat, als volgt: door de comparant sub 1 op tachtig (80) aandelen, zijnde twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en door de comparant sub 2 op twintig (20) aandelen, zijnde vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

7. BESTUUR : De enige zaakvoerder of de zaakvoerders individueel hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 16.- Het bestuur van de vennootschap wordt thans opgedragen aan zaakvoerder, te weten de heer DE SMET Romain, geboren op acht september duizend negenhonderdnegenenveertig, te Ukkel, nationaal nummer 49.09.08-269.01, wonende te 1700 Dilbeek, Stationsstraat 215, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige redenen en met een meerderheid van stemmen nodig voor een wijziging van de statuten.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering daarvan afwijkt.

De zaakvoerders wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening, volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf , telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

8. JAARVERGADERING : de laatste vrijdag van de november om 11 uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem. 9.BOEKJAAR : één juli  dertig juni

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar. Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen. De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op 30 juni 2014.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de laatste vrijdag van de maand november om 11 uur, in het jaar 2014.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 6 mei. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd;

VOLMACHT

De oprichters geven bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountancy R.V. , met maatschappelijke zetel te 1741 Ternat, Kattestraat 33, vertegenwoordigd door de heer René Vijverman, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen zoals voor de inschrijvingen van de onderneming bij de KBO, aanvraag registratienummer en alle andere mogelijke instellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publikatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARDSCON

Adresse
STATIONSSTRAAT 215 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande