ARIAX CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARIAX CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.753.780

Publication

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 03.06.2013 13153-0240-011
14/02/2013
ÿþf&=

Mod2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1302 011*

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 4835 753.784

Benaming

(voluit) : ARIAX CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelikheid

Zetel : Perpetstraat, 13, 1820 Steenokkerzeel

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uittreksel uit de Beslissing van de Zaakvoerder van 10 januari 2013

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel naar Stijn Streuvelslaan, 36 te 1933 Sterrebeek te; verplaatsen, met ingang op 10 januari 2013.

Echt verklaard

Florian ADLER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.02.2012, NGL 16.06.2012 12183-0018-009
06/05/2011
ÿþ Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De door de vennoten nog te storten bedragen zijn van twee !derden.

6) zij opgericht werd voor onbepaalde duur.

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, al of niet in de:

" statuten benoemd. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken: van her doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij: vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder kan; bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, al of niet vennoot. Werd als zaakvoerder benoemd: de heer ADLER Florian, voornoemd, met alle machten van dagelijks bestuur en met: vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap. Zijn mandaat is onbezoldigd, behalve andere: beslissing van de algemene vergadering.

8). In. toepassing van artikeli2_der statuten werd geen_commissaris.benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ARIAX CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Perpetstraat, 13 1820 Steenokkerzeel

Onderwerp akte :

OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel CORNELIS te Anderlecht op 15 april 2011 dat :

1) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht tussen:

1) De Heer ADLER Florian, echtgenoot van Mevrouw MECHLER Delphine geboren te Meaux (Frankrijk) op 24 januari 1973, nationaal nummer 730124 441 88, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Perpetstraat, 13.

2) Mevrouw MECHLER Delphine, echtgenote van De Heer ADLER Florian, geboren te Charleroi op 27 juli: 1972, nationaal nummer 720727 334 29, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Perpetstraat, 13.

2) haar benaming luidt: ARIAX CONSULTING .

3) haar doel omvat, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België: als in het buitenland:

- De ontwikkeling, de consulting, de expertise, de analyse en de programmatie voor informatica,

- Alle bewerkingen en organiseerde activiteiten, raad en bijstand in beheer,

- Alle raadsverrichtingen op de een of andere manier in het algemeen met name de aankoop, de verloop, de, realisatie, de promotie, de prijswaarde, de bouw, de goedkeuring de uitbating, het te huren stellen en verhuur' opnemen, het beheer an alle onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar het meest! geschikt lijkt.

Ze mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen: die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar: doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag ten voordele van derden zich borgstellen en de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar: in andere vennootschappen waarnemen.

4) haar maatschappelijke zetel gevestigd is te 1820 Steenokkerzeel, Perpetstraat, 13.

5) haar kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600) euro bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100), gelijke aandelen zonder melding van nominale waarde, volledig onderschreven en volgestort ten belope vang zesduizend tweehonderd (6.200) euro door storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank ARGENTA.

Het werd als volgt op deze aandelen ingetekend:

1) De Heer ADLER Florian, voornoemd, negentig (90) aandelen, hetzij zestienduizend zevenhonderd veertig (16.740) euro.

2) Mevrouw MECHLER Delphine, voornoemd, tien (10) aandelen, hetzij duizend achthonderd zestig (1.860)! euro.

" 11068666"

2R AVR. aQ)~

~3RUSSEL

Griffie

Veoor-behSden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

7... .

9) de gewone algemene vergadering wordt op de eerste dinsdag van mei om negen uur gehouden, en voor het eerst in mei 2012. De bijeenroepingen met de agenda worden per aangetekende brief aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) verstuurd tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen rekenschap worden gegeven. Behoudens de gevallen in de wet vermeld geeft elk aandeel recht op één stem en beraadslaagt de vergadering geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal zij; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

10) het boekjaar aanvangt op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar en voor de eerste keer vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel tot 31 december 2011.

11) de nettowinst wordt gevormd door het batig saldo op de balans, na aftrek van lasten en afschrijvingen. Hierop wordt tenminste vijf procent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo zal verdeeld worden onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenpakket, tenzij de algemene vergadering beslist het saldo in de vennootschap te houden; voor het aanleggen van een of ander reserve, of het saldo gelijk welke andere bestemming te geven. Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering die ook hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt. Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie, die dan de meest uitgebreide bevoegdheden zullen hebben. Na de tegeldemaking van het aktief, aanzuivering van het passief en uitkering ; van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Voor ontledend uittreksel neergelegd voor registratie, enkel voor de bekendmaking in het Staatsblad. De notaris Michel Comelis.

Neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARIAX CONSULTING

Adresse
STIJN STREUVELSLAAN 36 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande