ARP - CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARP - CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.085.477

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 15.09.2014 14585-0338-010
02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 28.11.2013 13670-0168-010
19/04/2012
ÿþ Mod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Arp - Consulting

n APR 2412

tse ~~"1U SSEL,

Griffie

1

INSIII lit litiiui huit hIll1lh

*12076267*.

bel

Be Sta

qS y ~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkete Aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Van Helmontstraat, 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Christian Van Campenhout, te Anderlecht, op 2 april 2012, ter registratie' aangeboden, blijkt wat volgt; Mevrouw ARP Caria, geboren te Watermaal-Bosvoorde, op negen oktober negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 1800 Vilvoorde, Van Helmontstraat 10, heeft een besloten` vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de naam " Arp - Consulting " met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Van Helmontstraat 10, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke. aandelen zonder nominale waarde, waarop zij inschrijft in geld.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen-als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, aile verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

* Dienstverlening inzake management en advies op het gebied van algemeen beheer en personeelsbeheer en dit zowel aan private ondernemingen als de overheid

Het organiseren van seminars, het geven dan opleidingen en studie, alsook consultancy op uiteenlopende gebieden ;

* Het begeleiden, adviseren en coachen van particulieren, privépersonen als van personen en groepen in een professionele context, zowel private ondernemingen als bij de overheid ;

* Het verlenen van adviezen en hulp aan organisaties, de overheid en privépersonen op het gebied van organisatie, efficiëntie, arbeidsaangelegenheden en bestuur ;

* Adviesverlening aan personen en organisaties opdat zij beter presteren in de steeds veranderende arbeidsomgeving. Meer bepaald het bevorderen van een grotere zelfkennis en kennis van de omgeving om' hen ertoe te brengen beter te presteren binnen de organisatie en tegelijkertijd een evenwichtig en gezond leven te leiden ;

* Change Management: Adviseren en begeleiden van de menselijke factoren binnen een; veranderingstraject om te komen tot de goede implementatie van de bedrijfsstrategie ;

* Leader Development ; Individuele coaching in het kader van competentie ontwikkeling in de huidige en.

toekomstige werkomgeving ;

* Team Development ; Team coaching in de huidige werkomgeving ;

* Career Counselling ; Adviesverlening en coaching in het kader van carrière oriëntatie en evolutie ;

* Human Resource (HR) Strategie  Talent Management : Het aligneren van de HR strategie met de bedrijfsstrategie,

In het kader van de bovenstaande activiteiten, de nodige testen en vragenlijsten ter beschikking stellen en' gebruiken.

Deze opsomming is slechts aanduidend doch niet beperkend, en moet dus worden verstaan in de meest ruime zin,

In het kader van voormelde activiteiten zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen aankopen, verbeteren, verkopen, huren, verhuren, leasen of op enige andere wijze ter beschikking kunnen stellen.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, en zonder dat deze opsomming beperkend zou kunnen zijn, alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, transacties, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, voor het geheel of voor een deel, met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, of die van die aard zijn om de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of; vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te verwezenlijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Qe vennootschap mag zich inmengen en participaties nemen, hetzij door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of door om het even welke andere vorm in om het even welke vennootschap, onderneming of vereniging, voor zover deze een zelfde, aanverwant of gelijkaardig doel nastreven of deze van die aard zijn om de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

De vennootschap mag het mandaat van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden, zaakvoerders, vennoten, filialen en aanverwante bedrijven aangegaan en hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan en dit vanaf 02 april 2012, Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd hetzij door huidige statuten hetzij door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al of niet vennoten, en in geval van niet-statutaire zaakvoerder(s), voor een duur aan dewelke door beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld. De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. De algemene vergadering kan ook beslissen dat het mandaat van zaakvoerder gratis of bezoldigd wordt uitgeoefend.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aasbelangen. Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door één zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd. Alle akten die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders, geldig ondertekend door één zaakvoerder.

ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede vrijdag van de maand september, om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van huidige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op één en dertig maart tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

De algemene vergadering heeft benoemd tot zaakvoerder, voor een onbeperkte duur vanaf neerlegging op de Rechtbank :

- Mevrouw ARP Carla, voornoemd, die aanvaardt heeft. Haar mandaat zal bezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 19.09.2015 15591-0411-010

Coordonnées
ARP - CONSULTING

Adresse
VAN HELMONTSTRAAT 10 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande