ARTANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.967.423

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 12.08.2014 14414-0183-011
28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.08.2013 13460-0380-009
06/03/2013
ÿþ Mod 2,4

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v i

ber

aa

Be

Staff

II







Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van K2oohreler2oi3 te Leuven. de

DF Ç (F1ER.

Ondernemingsnr : 0453.967.423

Benaming

(voluit) : ARTANI

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Waversebaan 74 - 3050 Oud-Heverlee

Onderwerp akte ; BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de buitengewone algemene vergadering van 20 februari 2013 werd, met éénparigheid van stemmen beslist

de heer SINGH Balwinder te benoemen tot zaakvoerder, en dit met ingang vanaf heden, 20 februari 2013.

Kaur Inderpal

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2012
ÿþ Motl Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



!1

.eaiiasea

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 8 JUNI 2012

KOOPHANDEàfiNRNHOUT

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0453.967.423

Benaming

(voluit) : ARTANI

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2340 Beerse, Lilsedijk 28 bus 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op veertiende juni tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTANI", te 2340 Beerse, Lilsedijk 28 bus 13, BTW-nummer BE 0453.967.423 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal voortaan uit te drukken in euro, waardoor het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank (750.000 BEF) wordt gelijkwaardig bevonden aan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) en de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen met nominale waarde om te zetten in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato heden en de bijhorende staat van actief en passief per 31 mei 2012, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

Het in concessie nemen, uitbaten, beheren van horecabedrijven, onder meer Restaurants, pizzeria's, tavernes, snackbars, frituren, feestzalen, cafés, drankgelegenheden, verbruiksalons, met alle nevendiensten, voor warme en koude maaltijden, patisserie, hotel;

De aan- en verkoop van alcoholische en niet-alcoholische dranken, tabakswaren, ijswaren, zuivelproducten, brood en banketwaren, en suikergoed.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere vennootschappen waarnemen."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het huidige boekjaar dat normaal loopt tot 30 juni 2012 te verlengen tot 31 december 2012. De vergadering stelt in navolging van deze beslissing vast dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 januari tot 31 december daaropvolgend.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur. Bij wijze van overgangsbepaling stelt de vergadering vast dat de jaarvergadering, handelend over het verlengde boekjaar waartoe hoger werd besloten zal doorgaan in juni 2013.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2340 Beerse, Lilsedijk 28 bus 13 naar 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 74.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit bovendien de ganse tekst van de statuten aan te passen aan de voorgaande

besluiten en aan de meermaals gewijzigde vennootschapswetgeving.

Dientengevolge zullen de statuten, rekening houdend met de voorafgaandelijk genomen besluiten, voortaan

luiden als volgt:

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "ARTANI"

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 74.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen. ARTIKEL 3.

_ De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

Het in concessie nemen, uitbaten, beheren van horecabedrijven, onder meer Restaurants, pizzeria's, tavernes, snackbars, frituren, feestzalen, cafés, drankgelegenheden, verbruiksalons, met alle nevendiensten, voor warme en koude maaltijden, patisserie, hotel;

De aan- en verkoop van alcoholische en niet-alcoholische dranken, tabakswaren, ijswaren, zuivelproducten, brood en banketwaren, en suikergoed.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met

inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur van andere vennootschappen waarnemen.

ARTIKEL 4.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL Il - KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van één/zevenhonderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 6.

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan haar aandelen verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Wordt dat recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, behoudens wanneer uiteindelijk wordt ingetekend door een vennoot, de echtgenoot van een vennoot en bloedverwanten in opgaande en nederdalende lijn van een vennoot.

ARTIKEL 7.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend: 1.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 8.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

ARTIKEL 9.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen, zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen. ARTIKEL 10.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan op een vennoot, de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en de bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn.

ARTIKEL 11.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en tenzij de vruchtgebruiker en de bloot-eigenaar een van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

TITEL III. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

ARTIKEL 13.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 14.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

ARTIKEL 15.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 16.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 17.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

ARTIKEL 18.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 19.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

eerste vrijdag van de maand juni om 17.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag,

dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatie middel te ontvangen, en zij worden gericht tot de in artikel 268 aangeduide natuurlijke of rechtspersonen, ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 20.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 21.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op een stem. ARTIKEL 22.

De notulen van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend. TITEL V - INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 23.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Voor zover de wet vereist, stellen de zaakvoerders bovendien, een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit alles overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de zetel van de Nationale Bank van België die overeenstemt met de griffie van de Rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, worden neergelegd tegelijk met de door de wet vereiste stukken.

ARTIKEL 24.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 25.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

" Het in een hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe ven-noot in de vennootschap is opgeno''men of deze niet is ontbon-'den, wordt de enige veennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennoot-schap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

" Indien tengevolge van een verlies het batig actief is verminderd tot een bedrag van lager dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering worden samengeroepen binnen een tijdspanne van maximaal twee maanden te rekenen van het ogenblik dat het verlies werd vastgesteld of had moeten zijn vastgesteld krachtens wettelijke en statutaire verplichtingen, teneinde te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders rechtvaardigt haar besluiten in een bijzonder verslag gehouden ten behoeve van de vennoten.

In het geval er één vennoot is, neemt deze de beslissing binnen zelfde termijn van twee maand na kennis genomen te hebben van het zaakvoerdersverslag, indien hij zelf geen zaakvoerder is of indien hij niet alleen deze functie uitoefent.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan één/vierde van het kapitaal dan kan de ontbinding worden uitgesproken door de algemene vergadering met één/vierde der stemmen.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot bene-den zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belang 'heb-'bende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 26.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 27.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

ARTIKEL 28.

De vennoten, de zaakvoerders, de vaste vertegenwoordigers, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en

betekeningen kunnen worden gedaán.

ARTIKEL 29.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit de heer Van Sande Arthur Jan Hugo, wonende te 2350 Vosselaar, Zeggelaan 4, te ontslaan als statutair zaakvoerder en te danken voor het door hem gevoerde beleid tot op heden en hem kwijting te verlenen voor zijn uitgevoerd mandaat tot op heden.

De heer Van Sande Arthur, voornoemd, verklaart dit ontslag te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit mevrouw Kaur Inderpal, wonende te 3050 Oud-Heverlee, Waversebaan 74, vanaf heden te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat is onbezoldigd.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besluit de artikels van de statuten in overeenstemming te brengen met vorige besluiten en

ondergetekende notaris opdracht te geven tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

TIENDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan "ARTOIS FIDUCIAIR", met zetel te 3140 Keerbergen, Tremelobaan 204, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee

neergelegd: expeditie der akte, verslag van de zaakoerder, staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.11.2011, NGL 30.03.2012 12078-0193-013
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 05.11.2010, NGL 30.03.2011 11074-0392-013
02/04/2015
ÿþt

MM MM 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

n:,~:.Rá~Ci'..EGID

2815

GriifieRC:c11towi1'r,vNrt'tçoopilSndei

te Leu

Ondernemingsnr : 0453.967.423

Benaming

(voluit) : Artani

(verkort) ;

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Waversebaan 74 - 3050 Oud-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontsiag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 19 maart 2015 werd

met éénparigheid van stemmen beslist :

de heer Singh Balwinder wordt ontslagen als zaakvoerder van de

vennootschap en dit met onmiddellijke ingang. Er wordt kwijting

verleend over zijn mandaat.

Kaur Inderpal

zaakvoerder

ï ! IagenTi jTïét BëIgisch Staatsblad- 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 06.11.2009, NGL 04.03.2010 10064-0076-012
28/08/2009 : TU075717
02/03/2009 : TU075717
10/03/2008 : TU075717
02/03/2007 : TU075717
03/02/2006 : TU075717
07/03/2005 : TU075717
10/03/2004 : TU075717
13/05/2003 : TU075717
22/04/2002 : TU075717
05/01/2001 : TU075717
22/02/2000 : TU075717
26/01/1999 : TU075717
30/12/1994 : TU75717

Coordonnées
ARTANI

Adresse
WAVERSEBAAN 74 3050 OUD-HEVERLEE

Code postal : 3050
Localité : OUD-HEVERLEE
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande