ARTNFACT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTNFACT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.842.036

Publication

19/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0440.842.036

Benaming

(voluit) : ARTNFACT

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3390 Tielt-Winge, Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 4 A

Onderwerp akte: Ontbinding en vereffening in één akte

Het blijkt uit een akte van ontbinding en vereffening in één akte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 10 maart 2014, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders/vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTNFACT", waarvan de zetel gevestigd is te 3390 Tielt-Winge (Sint-Joris-Winge), Motbroekstraat 4 A, hierna "de Vennootschap".

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vennootschap werd opgericht onder de benaming "WOUTERS INFORMATICA" krachtens akte verleden voor notaris Camille D'Hooghe, te Aarschot op 22 mei 1990, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 juni daarna onder nummer 042.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Kurt Geysels te Aarschot, op 30 juli 2003, waarbij de benaming is gewijzigd in "ARTNFACT", bekendgemaakt in de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 augustus daarna, onder nummer 0089835.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0440.842.036, BTW-plichtig onder nummer BE0440.842.036

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Bijzonder verslag van het bestuursorgaan en staat van activa en passive conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor Mevrouw Lenaerts Monika, revisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Rob rechts, Lenaerls Bedrijfsrevisoren", te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, met daaraan gehecht een staat van activa en passiva van minder dan 3 maanden oud, conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Overname van het actief door de enige aandeelhouder,

4. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

5. Bewaring van boeken en bescheiden.

6. Volmacht formaliteiten.

Il. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) op 20 februari 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien Is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen,

b) op 4 maart 2014 heeft de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de BVBA ARTNFACT een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 349.493,06 en een netto-actief van ¬ 331.586,15.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Man

A

NEERGELEGD

1 0 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel Ie Leuven.

rirfie

tIAMP31111

111

O

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

) Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

We hebben evenwel vastgesteld dat bij het opstellen van de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 het bestuursorgaan voor de terreinen en gebouwen, de overige materiële vaste activa en de overige beleggingen ervan uit is gegaan dat de vennootschap haar bedrijf zal voortzetten.

Artikel 28 §2 van het K.B. van 30 januari 2001 bepaalt evenwel dat, indien de vennootschap besluit haar bedrijf stop te zetten of indien er niet meer kan van worden uitgegaan van dat de vennootschap haar bedrijf zal voortzetten, de waarderingsregels dienovereenkomstig dienen aangepast te worden.

Dit betekent dat de oprichtingskosten volledig moeten worden afgeschreven, voor de vaste en vlottende activa zo nodig tot aanvullende afschrijvingen of waardeverminderingen moet worden overgegaan om de boekwaarde terug te brengen tot de vermoedelijke realisatiewaarde en dat een voorziening moet worden gevormd voor de kosten, die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden, 'inzonderheid voor de aan het personeel uit te keren vergoedingen.

Naar ons oordeel, onder voorbehoud van het effect op de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 van de situatie vermeld in de voorgaande paragrafen, geeft de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 de toestand van de vennootschap weer op een volledige, betrouwbare en juiste manier.

Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de passive, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig getrouw weergeeft.

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden.

Opgemaakt te Wemmel op 4 maart 2014

Voor de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises,

Vertegenwoordigd door

Monika Lenaerts - Bedrijfsrevisor.»

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraad-islaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bederevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld In artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. aile aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist

de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke

invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige aandeelhouder/vennoot zal worden

teruggenomen.

DERDE BESL1SSING  Overname van het actief door de enige aandeelhouder/vennoot

De enige aandeelhouder/vennoot verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

»ARTNFACr eigenaar is van nagemeld onroerend goed in vruchtgebruik:

Gemeente TIELT-WINGE Afdeling SINT-JORIS-WINGE

Een WOONHUIS met aanhorigheden, gelegen aan de Motbroekstraat 4 A, gekadastreerd volgens titel wijk

A nummers 304/G en 304/H, voor een oppervlakte van 4 are 4 centiare en volgens recent kadastraal uittreksel

wijk A nummer 304/P, voor een zelfde oppervlakte.

(Kadastraal inkomen: zeshonderdtweeëntwintig euro (E 622,00), niet geïndexeerd.)

Plan  meting

Dit goed komt, afgebeeld onder LOT DRIE, voor op een plan na meting opgemaakt door landmeter KEMPS

Alfons, te Tessenderlo op 26 juli 1999.

Zelfde plan is gehecht gebleven aan een akte van verkaveling/verkoop verleden voor notaris Jean Roggen

voorheen te Tessenderlo op 29 oktober 1999.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden " aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oorsprong van eigendom.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTNFACT' verklaart dat dit goed haar voor het vruchtgebruik toebehoort (voor een duur van twintig jaar te rekenen vanaf 22 december 2000) om het alzo te hebben verkregen van de naamloze vennootschap "PATRISO", opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Jean Roggen voorheen te Tessenderio op 27 april 1988, ondememingsnummer 0434.175.661, ingevolge akte verleden voor notaris Jean Roggen, voorheen te Tessenderlo op 22 december 2000, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 5 februari 2001, onder formaliteit nummer 73-T-05/0212001-01252, waarbij de blote eigendom werd aangekocht door de heer Alain WOUTERS, voornoemd,

VIERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De enige aandeelhouder/vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd ais voormeld, beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres 3390 Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge), Motbroekstraat 4 A.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de Heer WOUTERS Alain voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige aandeelhouder/vennoot.

ZESDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRT & Partners", te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, evenals aan haar zaakvoerder(s), aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingstoket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van ontbinding en vereffening in één akte; verslag van de zaakvoerder; verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2014 : LE077120
29/08/2013 : LE077120
27/08/2012 : LE077120
19/07/2011 : LE077120
09/06/2010 : LE077120
02/10/2009 : LE077120
18/06/2008 : LE077120
11/06/2007 : LE077120
10/06/2005 : LE077120
28/08/2003 : LE077120
11/07/2003 : LE077120
16/10/2002 : LE077120
06/10/2001 : LE077120
19/07/2000 : LE077120
28/01/1999 : LE077120
16/06/1990 : LE77120

Coordonnées
ARTNFACT

Adresse
MOTBROEKSTRAAT 4A 3390 SINT-JORIS-WINGE

Code postal : 3390
Localité : Sint-Joris-Winge
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande