ARVD ARCHITECTURE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARVD ARCHITECTURE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.942.418

Publication

10/03/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

urgg.v. 2014

i

ISI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 5(.46. 9 q J. (.j4

Benaming (voluit) :ArVD Architecture (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Rooseveltlaan (Franklin) 20, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÉRS, notaris te Vilvoorde, op achttien februari tweeduizend veertien,

Oprichters:

1. De heer DEKETELAERE Vincent Henri Jozef, geboren te Blankenberge op achtentwintig januari negentienhonderd zestig, nationaal nummer 60.01.28 117-19, wonende te 1800 Vilvoorde, Rooseveltlaan 20.

Vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: ArVD Architecture

Maatschappelijke zetel: Rooseveltlaan (Franklin) 20, 1800 Vilvoorde

Doel: De vennootschap heeft tot doel

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van

het beroep van architect in de meest brede zin;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel: op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzonder uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmeting, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die hiermee verband houden.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor

behouden aan het --8-61§1g Staatsblad

~~

Luik B - vervolg

tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en

haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTIENDII1ZEND ZESHONDERD EURO (18.ó00,00 euro). Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting werd het kapitaal van de vennootschap volgestort voor twee/derde (2/3-de), hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400 EUR).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en - zo nodig- in vervanging te voorzien.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden elke eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur 's namiddags en dit op de zetel van de vennootschap

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelen verder naar het voorschrift van de artikelen 283 en volgenden van het Wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de Algemene Vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist :

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1).

b. te benoemen tot deze functie : de heer DEKETELAERE Vincent, voornoemd sub 1), alhier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d, het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend vijftien,

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend zestien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aanjegaan door de hiervoor genoemde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARVD ARCHITECTURE

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 20 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande