ASIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.295.441

Publication

02/01/2014
ÿþd " . %

Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Legven, de

DE GideFk 2013

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slachthuislaan 00.01, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 02 december 2013:

I.Ontslag van de commissaris:

Na beraadslaging aanvaardt de vergadering het ontslag van de huidige commissaris, zjnde de Burg, CVBA Baker Tilly Belgium, bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Jan Smits.

De vergadering geeft de commissaris volledige kwijting voor zijn maandaat tot op vandaag.

Brouwers Maurice Pilotto Antonio

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en'handtekening.

IIIii~~u~uMn~u 11111

*1900 806*

Ondernemingsnr : 0454.295.441

Benaming

(voluit) : Asist

(verkort) :

Voo

behou aan I Belgi

Staats

05/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_a

Ondernemingsnr : 0454.295.441

Benaming (voluit) ; ASIST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slachthuislaan 00.01

(volledig adres) 3000 Leuven

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel; te Leuven

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,! ;; notaris te Antwerpen, op 11 december 2014, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met tweehonderdnegenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ !I 229.400,00), mits uitgifte van duizend achthonderdvijftig (1.850) aandelen waarvan duizend vierhonderdvijftig, (1.450) aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen; ;; genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 11 december 2014 en zullen deelnemen: in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar en waarvan vierhonderd (400): aandelen zonder stemrecht die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde ais de fractiewaarde van: de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf datum van uitgifte en zullen deelnemen in de resultaten; van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

:! De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door', ING.

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

ti Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdachtenveertigduizend euro (¬ i

248.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale!

i! waarde.

De aandelen genummerd van 1.601 tot en met 2.000 zijn aandelen zonder stemrecht. Alle overige aandelen;

zijn gewone aandelen."

;? 2. De in functie zijnde statutaire zaakvoerders werden eervol ontslagen, te weten:

1/ de heer PILOTTO Antonio Paolo, geboren te Genk op 4 maart 1963, wonende te 3520 Zonhoven

Moverkensstraat 83;

21 de heer BROUWERS Maurice Jozef, geboren te Neerpelt op 23 april 1959, wonende te 3910 Neerpelt,`

;; Nieuwstraat 27 Abs 4.

;? 3. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 15 van de statuten voortaan luidt als volgt;

"Artikel 15: Vertecienwoordiainnsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen: handelend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; behoudens alle handelingen of samenhangende reeks van handelingen voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

1 2 DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Gerifirte,

mod 11.1

euro (¬ 25.000,00) waarvoor twee (2) zaakvoerders steeds gezamenlijk moeten optreden, onverminderd hetgeen bepaald in artikel 14 van de statuten.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist."

d. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. De regeling inzake winstverdeling werd gewijzigd zodat artikel 23 van de statuten voortaan luidt als volgt: "Artikel 23: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tienfile van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

I-let saldo na voormelde voorafneming zal mits inachtneming van de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen worden bestemd als volgt:

1. uit de winst die in een boekjaar is behaald, wordt eerst aan de (preferente) aandelen zonder stemrecht een preferent dividend uitgekeerd waarvan het bedrag gelijk is aan één procent (1 %) op jaarbasis, berekend over het volgestorte bedrag van de preferente aandelen;

2. omtrent het saldo dat overblijft na toepassing van punt 1 hiervoor, zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten met dien verstande dat ingeval van uitkering, dat saldo gelijk zal worden verdeeld onder alle aandelen."

6. De regeling inzake vervroegde ontbinding en invereffeningstelling, alsmede de regeling inzake verdeling van het liquidatiesaldo werden gewijzigd zodat artikel 24 van de statuten voortaan luidt ais volgt:

"Artikel 24: Ontbinding - Vereffening

0e vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

$ij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening,

i3ehoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter laevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat ais vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Na betaling van aile schulden en kosten wordt het liquidatiesaldo als volgt verdeeld:

1, eerst wordt aan de houder(s) van de preferente aandelen zonder stemrecht het volgestort bedrag van zijn (hun) preferente aandelen zonder stemrecht (verhoogd met de eventuele uitgiftepremie) terugbetaald met dien verstande dat indien de netto opbrengst niet volstaat om de preferente aandelen zonder stemrecht terug te betalen, de vereffenaars ten laste van alle aandelen een aanvullende opvraging van stortingen doen ingeval niet aile aandelen volstort zijn; en

2. vervolgens, wordt aan de houders van gewone aandelen het volgestort bedrag van hun aandelen terugbetaald met dien verstande dat indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle gewone aandelen terug te betalen, de vereffenaars bij voorrang de gewone aandelen uitbetalen die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze up gelijke voet staan met de gewone aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen;

3. het overblijvende saldo zal gelijkelijk verdeeld worden tussen alle aandelen, zowel deze met als zonder stemrecht."

7. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

5. Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden benoemd:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRASP", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0431.995.438, met zetel te 2970 Schilde, Renier Sniederspad 7, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERSWIJVEL Guida, geboren te Mortsel op 15 juli 1961, wonende te 2970 Schilde, Renier Sniederspad 7 ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\Y-



~ 21 mevrouw CORNELISSEN Cynthia Cynthia Maria Antoinette, geboren te Hasselt op 25 oktober 1963, wonende te 2970 Schilde, Renier Sniederspad 7;

3I de heer BROUWERS Maurice Jozef, geboren te Neerpelt op 23 april 1959, wonende te 3910 Neerpelt, Nieuwstraat 27 Abs 4.

9. Er werd aan de heer Geoffry Marcoen, accountant-belastingconsulent, kantoorhoudende te 3600 Genk, Weg naar As 38, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013
ÿþMort Word ri.1

tri:RIB1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pilotto Antonio Zaakvoerder

Brouwers Maurice Zaakvoerder

r

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo handei

te Leuven, de 2 i CAM ,Y t 013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr. : 0454.295.441

Benaming

(voluit) : Asist

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Slachthuislaan 00.01, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van de commissaris

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders

van 22 februari 2013:

1.Benoeming van de commissaris:

De vergadering benoemt de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren (B-00190-1993), met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Jan Smits (1997-N-01666), tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar. Dit mandaat zal reeds betrekking hebben op het lopende boekjaar dat zal worden afgesloten op 31 december 2012 en zal vervallen na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

i

IJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 24.07.2012 12338-0049-031
08/03/2012 : HA088347
30/06/2011 : HA088347
20/07/2010 : HA088347
28/08/2009 : HA088347
20/08/2008 : HA088347
03/05/2007 : HA088347
14/08/2006 : HA088347
23/05/2005 : HA088347
16/08/2004 : HA088347
04/02/2004 : HA088347
11/07/2003 : HA088347
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 31.08.2015 15554-0207-019
12/01/2002 : HA088347
06/07/2001 : HA088347
10/11/2000 : HA088347
24/08/1999 : HA088347
14/02/1995 : HA88347

Coordonnées
ASIST

Adresse
SLACHTHUISLAAN 00.01 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande