ASTRAYA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRAYA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.188.707

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 02.07.2014 14255-0350-010
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 17.06.2013 13185-0539-009
07/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302427*

Neergelegd

05-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Astraya

0835188707

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Catharinalaan 3 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op vier april tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

1) De heer VAN ASSCHE Toon Bernard Marie, geboren te Louvain op drieëntwintig oktober duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 3110 Rotselaar, Catharinalaan 3/A.

2) Mevrouw VAN GEERT Anja Julia Remigius Ernesta, geboren te Ixelles op drie juli duizend negenhonderdeenenzeventig, wonende te 3110 Rotselaar, Catharinalaan 3/A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Astraya".

Zetel : 3110 Rotselaar, Catharinalaan 3/A.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal : 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer VAN ASSCHE Toon, voornoemd, ten belope van 50 aandelen en door mevrouw VAN GEERT Anja, voornoemd, ten belope van 50 aandelen, volledig volgestort (attest Fortis Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vier april tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders : Werden met ingang vanaf vier april tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer VAN ASSCHE Toon en mevrouw VAN GEERT Anja, beiden voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit- consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen of een deel ervan verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen. Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen. Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

3. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen. De vennootschap mag ook zelf kredieten aangaan, al dan niet hypothecair.

4. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven. Dit alles in de meest ruime zin.

5. De vennootschap stelt zich ook als doel het bevorderen van interculturele communicatie, begrip en opleiding en mag in dit domein activiteiten financieel ondersteunen.

De vennootschap mag zich bovendien onledig houden met het aanhouden, beheren en valoriseren van participaties in de financiering en het management van Belgische of buitenlandse vennootschappen alsmede het aanhouden, beheren en valoriseren van een roerend en onroerend patrimonium, hetgeen eveneens impliceert de uitoefening van roerende en onroerende leasingactiviteiten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel. Zij is gerechtigd alle handelingen te stellen die nodig zijn in het kader van haar werkzaamheden en expansie, dit zowel in België als in het buitenland.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend zodat de vennootschap alle daden kan stellen behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op vijftien juni om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASTRAYA

Adresse
CATHARINALAAN 3, BUS A 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande