ATP AND PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATP AND PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.395.548

Publication

15/07/2013
ÿþMod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-44 V

BRUSSEL

Cl 4 JUL 2a13

...............

llllllll11 Illll tentle1

Ondernemingsnr: 5.36: 3g5: ~ÏU

Benaming

(voluit) : ATP and Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Witgerlaan, 13 - 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel CORNELIS te Anderlecht, op 28 juni 2013, dat de vennoten:

1) de Heer VAN HAUDENHOVE Peter Jozef, geboren te Aalst op 17 maart 1960, wonende te 1785' Merchtem, Witgerlaan, 13,

2) de Heer VAN HAUDENHOVE Thomas Guy, geboren te Elsene op 26 maart 1988, wonende te 1020_ Laeken, A, Brachtelaan, 24 bus 003,

3) de Heer VAN HAUDENHOVE Anthony, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 27 september 1993,

wonende te 1785 Merchtem, Witgerlaan, 13,

als volgt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

Benaming.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt: ATP and Partners.

In alle geschreven documenten die van de vennootschap uitgaan moet de maatschappelijke benaming

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding Abesloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid of de afkorting BVBA, evenals het ondememingsnummer, gevolgd door de afkorting RPR en'

door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar'

zetel heeft.

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem, Witgerlaan, 13.

De zetel kan naar elke andere plaats in het Vlaams Gewest van België of in het Brussels hoofdstedelijk; ' gewest worden overgebracht door een eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, bekendgemaakt in de: bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, op dezelfde wijze, overal waar nodig, zelfs in het buitenland, administratieve zetels of uitbatingszetels, bijkantoren of agentschappen oprichten.

Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Handelsbemiddeling in bouwmaterialen, bouwsector en energiesector, algemeen assortiment.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, automatisering, informatie-technologie, marketing, productie; ontwikkeling, projectontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime" betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties' waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande,' Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de" hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het= waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder; of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden ln` eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnerthuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en `verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare

" waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en het aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

En tevens de uitoefening van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder melding van

nominale waarde, volgestort in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Aard der aandelen - Conflictenregeling.

De aandelen zijn op naam en worden in een register ingeschreven.

Zij zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap. Als er verschillende eigenaars zijn van één aandeel wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat er één persoon is aangewezen die tegenover de vennootschap als eigenaar geldt. Indien de mede-ëigenaars over dit punt geen overeenstemming bereiken binnen de maand na het ontstaan van de mede-ëigendom, zal de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap erover beslissen op verzoek van de meest gerede partij.

Ais een aandeel door vruchtgebruik is bezwaard, oefent de vruchtgebruiker de eraan verbonden rechten uit, behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar. Van deze overeenkomsten wordt melding gemaakt in het aandelenregister.

Als een aandeel in pand wordt gegeven, blijft de pandgever de eraan verbonden rechten uitoefenen. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, al of niet in de statuten benoemd.

De vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun vergoeding en hun bevoegdheden; indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend.

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, beheerders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast zal zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verbinding te vermijden. In dat verband, zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger (in voorkomend geval : en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger) kunnen eisen, anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn (hun) benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

De algemene vergadering bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen het bedrag van de eventuele bezoldigingen dewelke aan de zaakvoerder(s) zouden worden toegekend en welke opgenomen gebracht worden in de resultaatrekening.

De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, al of niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvaerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun onkosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat dient opgenomen te worden in de resultaatrekening van de vennootschap.

Toezicht.

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen.

Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder individueel het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

De jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats in de vennootschapszetel of in elke andere plaats in de bijeenroeping vermeld op de laatste vrijdag van juni om 19.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een algemene vergadering wordt gehouden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op uitnodiging van een zaakvoerder of commissaris.

De bijeenroepingen niet de agenda worden tenminste vijftien dagen voor de vergade-'ring meegedeeld aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen). Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen rekenschap worden gegeven.

Elke vennoot mag zich door een andere vennoot laten vertegen`evoordigen door middel van een bijzondere volmacht; hij mag zijn stem zelfs schriftelijk, per telegram of per telex uitbrengen.

Behoudens de gevallen in de wet vermeldt geeft elk aandeel recht op één stem en beraadslaagt de vergadering geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het Kapitaal zij; de besluiten worden geno-Imen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De oproeping moet deze mogelijkheid vermelden.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden in processen-verbaal opgetekend die ondertekend warden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; de uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend,

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, iedere algemene vergadering, zo gewone als buitengewone, voor ten hoogste drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Boekjaar en inventaris.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december.

Bij het einde van elk boekjaar maakt het bestuur de inventaris, de balans, de verslagen en de jaarrekeningen op overeenkomstig artikels 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Winstverdeling.

De nettowinst wordt gevormd door het batig saldo op de balarts, na aftrek van lasten en afschrijvingen.

Hierop wordt tenminste vijf procent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo zal verdeeld worden onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenpakket, tenzij de algemene vergadering beslist het saldo in de vennootschap te houden voor het aanleggen van een of andere reserve, of het saldo gelijk welke andere bestemming te geven.

Ontbinding en vereffening.

Bis ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering die ook hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie, die dan de meest uitgebreide bevoegdheden zullen hebben.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende beslissingen die van kracht zullen worden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

1 Q' Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf voormelde neerlegging tot 31 december 2014. 21i De eerste algemene vergadering zal plaatshebben in juni 2015.

30 Controle

Zich baserend op schattingen ter goeder trouw gemaakt, beslissen de verschijners geen commissaris te benoemen.

40 Benoeming van zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de Heer VAN HAUDENHOVE Peter, comparant, die aanvaardt, Hij heeft alle machten van dagelijks bestuur en vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

50 Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was en dit vanaf 1 juni 2013.

60 Bijzondere volmacht

Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, met recht om in de plaats te stellen, ten einde bij het ondernemingsloket en de B.T,W, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, de Heer DE KNIJF Jos, te 1780 Wemmel, Markt 34-35,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd voor registratie conform artikel 173, 1 °bis van het Wetboek diverse rechten en taksen

Tegelijk hiermede neergelegd :uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ATP AND PARTNERS

Adresse
WITGERLAAN 13 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande