AUSY BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUSY BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.760.087

Publication

14/11/2013
ÿþA

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L'

Mod Word 11.1

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 171833*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopid tdet.

te Leuven, de 203

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsns 4454.764.4$7

Benaming

(voluit) : AUSY BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 17, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 14 juni 2013 dat de aandeelhouders:

BESLOTEN HEBBEN om het mandaat van de commissaris NV KPMG Vias, met hoofdzetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Joris Mertens, te vernieuwen voor een periode van drie boekjaren, eindigend na afloop van de algemene vergadering gehouden in 2016,

Voor eensluidend uittreksel,

Philippe Morsillo

Gedelegeerd bestuurder

30/10/2013
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

': A?r.~ ; t~`f, ( NITn.[J~~,.. 's ..f ,

:,; e, -~ ~. . _. , ~a:~;~~Îi, ~ 2013

,._..'.- ~~ 1 ,

të i_+revnM DE eIeftEP,

Griffie

11 i " 13165045* 0

Ondernemingsnr : 0450.760.087

Benaming

(voluit) : AUSY BELGIUM

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3001 Leuven, Interleuvenlaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 8 oktober 2013, vôôr registratie, dat de. buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "AUSY BELGIUM",; met zetel te 3001 Leuven, Interleuvenlaan 17, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel);

EERSTE BESLUIT

Kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van twaalf miljoen vijfhonderdduizend euro; (12.500.000,00 EUR), om het te brengen van elf miljoen vijfhonderdduizend euro (11.500.000,00 EUR) tot; vierentwintig miljoen euro (24,000.000,00 EUR), door inbreng in speciën, door de naamloze vennootschap naar Frans recht "AUSY", nadat de andere aandeelhouders uitdrukkelijk afstand hebben gedaan van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging, voor een bedrag van twaalf miljoen vijfhonderdduizend euro (12.500.000,00 EUR), met uitgifte van zeventien miljoen achthonderd negenennegentigduizend negenhonderd drieënzestig nieuwe aandelen (17.899.963), identiek aan de bestaande aandelen, welke recht geven op hetzelfde stemrecht op de algemene vergadering en welke deelnemen in de winst pro rata temporis. Tussenkomst.- inschriivinq  vergoeding

En is hier tussengekomen nadat de andere aandeelhouders uitdrukkelijk afstand gedaan hebben van hun voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging, de naamloze vennootschap naar Frans recht "AUSY", welke, na voorlezing van wat voorafgaat, en na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten, vergoedingen of uitgaven, cnder welke vorm ook, die voor rekening komen van de vennootschap ingevolge deze akte, ons verklaard heeft een inbreng te doen in speciën ten belope van twaalf: miljoen vijfhonderdduizend euro (12.500.000,00 EUR), volledig te volstorten. In ruil voor deze inbreng worden, hem zeventien miljoen achthonderd negenennegentigduizend negenhonderd drieënzestig nieuwe aandelen; (17.899.963) nieuwe aandelen toegekend.

Volstortinq

De comparanten verklaren en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat het gehele bedrag van de kapitaalverhoging werd onderschreven en volledig volstort door overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij de bank Société Générale, onder het nummer 688-1068006-41. Een bewijs van deze storting zal in het dossier van de Notaris bewaard blijven.

Vaststelling

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorgaande beslissing het kapitaal thans is vastgesteld op vierentwintig miljoen euro (24,000.000,00 EUR).

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikelen integraal te vervangen,. zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de verplaatsing van de taalwetgeving naar aanleiding van de zetelverplaatsing en de huidige toestand.

' Nederlandstalige statuten

De Nederlandstalige versie van de statuten luidt op heden als volgt.

TITEL I : TYPE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1 : NAAM

De vennootschap heeft de vomi van een naamloze vennootschap.

De naam is ; "AUSY BELGIUM".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze benaming moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestellingen en andere documenten uitgaande van de vennootschap worden voorafgegaan of rechtstreeks gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of door de initialen "NV"; deze moet, bovendien, in deze zelfde documenten worden vergezeld van de precieze vermelding van de zetel van de vennootschap, van de woorden "Handelsregister" of van de initialen "HR", gevolgd door de vermelding van de zetel bij de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft, alsook van de inschrijvingsnummers bij dit Register en bij de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd door de oprichters in de oprichtingsakte en kan naar iedere plaats in België worden overgebracht (mits naleving van de wet op het gebruik van de talen) of naar het buitenland door loutere beslissing van de Raad van Bestuur om het te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. ARTIKEL 3 : MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft als doel : iedere commerciële verrichting of dienstverlening in België en het buitenland, nauw of ver verwant met de informatietechnologieën, "hard"- en "software" informatica, telecommunicatie en alle technologieën in verband met communicatie. Zij kan eveneens als voorwerp hebben de aankoop en de verkoop, de verhuur, het beheer en het bestuur van alle roerende en onroerende goederen en vennootschappen en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De vennootschap heeft eveneens ais voorwerp de engineering, adviesverlening en expertise.

De vennootschap kan over het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren met een rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die hiervan volledig of gedeeltelijk de uitvoering van zouden kunnen vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen door het inbrengen van gelden, fusie, inschrijving of andere tussenkomsten bij alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijk of gelijkaardig is aan het hare. Zij kan hiervan het beheer uitvoeren.

Deze opsomming is explicatief en niet limitatief en moet in de meest ruime zin worden begrepen. De vennootschap kan alles doen wat nuttig of noodzakelijk is voor het vervullen van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functies uitoefenen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen ten gunste van haar eigen bestuurders en aandeelhouders, Het voorwerp kan gewijzigd worden door loutere beslissing van de algemene vergadering gehouden voor een notaris in overeenstemming met de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De vennootschap is gehouden door daden gesteld door haar representatieve organen, zelfs wanneer deze buiten het maatschappelijk doel vallen, behalve indien zij kan bewijzen dat de derde kennis had van deze situatie of dat, gezien de omstandigheden, deze ze niet kon miskennen; zonder dat de publicatie van huidige statuten kan volstaan als bewijs.

ARTIKEL 4: DUURTIJD

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duurtijd. Zij heeft haar activiteiten aangevangen op de dag van haar oprichting. De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opheffing van de overeenkomst van de vereniging zijn niet van toepassing. Behoudens krachtens een vonnis, kan de vennootschap enkel worden ontbonden door een algemene vergadering met naleving van de voorwaarden voorzien voor een statutenwijziging. Zij kan verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van de eventuele ontbinding overschrijdt.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven voor de som van vierentwintig miljoen euro (24.000.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door vierendertig miljoen driehonderd zevenenzestigduizend negenhonderd negenentwintig (34.367.929) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

OVERKOOP VAN AANDELEN

Behoudens naar aanleiding van een kapitaalsvermindering, kan de vennootschap haar eigen aandelen enkel overkopen krachtens een algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de bepalingen inzake meerderheid en aanwezigheden voorzien in het Vennootschappenwetboek inzake statutenwijziging.

Dergelijke overkoop kan niet als gevolg hebben dat het netto actief van de vennootschap minder vertegenwoordigt dan het maatschappelijk kapitaal vermeerderd met de wettelijke reserves en andere die onbeschikbaar zijn en dat de vennootschap hierdoor een aantal aandelen verwerft dat een kapitaal aandeel vertegenwoordigt dat tien procent (10%) overschrijdt van het geplaatste kapitaal.

Zolang de vennootschap haar eigen aandelen behoudt, worden alle rechten met betrekking hiermee opgeschort en deze aandelen worden niet in rekening genomen voor het vastleggen van het quorum en de berekening van de meerderheden op de algemene vergadering.

De coupons blijven bevestigd aan deze aandelen, maar het winstaandeel dat moet warden verdeeld dat ermee verbonden is wordt als reserve gehouden tot de verkoop van deze titels niet de coupons.

ARTIKEL 6 : WIJZIGINGEN VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

KAPITAALSVERHOGING

Er kan worden overgegaan tot kapitaalsverhogingen door de buitengewone algemene vergadering voor een notaris mits naleving van de wettelijke voorwaarden en deze verder vermeld,

Indien de effectieve uitvoering van de kapitaalsverhoging niet voortvloeit uit de hiertoe genomen beslissing, moet de latere vaststelling worden vastgesteld bij notariële akte op verzoek van de Raad van Bestuur. Bij iedere kapitaalsverhoging door inbreng in geld moeten de voorwaarden worden nageleefd vereist zoals bij een oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gelden moeten voorafgaand aan de kapitaalsverhoging worden gestort op een bijzondere onbeschikbare reserverekening, geopend op naam van de vennootschap in een van de instellingen vereist door het Vennootschappenwetboek,

Wanneer de kapitaalsverhoging gebeurt door inbrengen die niet in geld gebeuren, zal de Commissaris-Revisor, of bij gebreke hieraan een Bedrijfsrevisor aangesteld door de Raad van Bestuur, een voorafgaand verslag opstellen, met meer bepaald de beschrijving van het voorwerp van de inbreng, de gebruikte schattingsmethode, het resultaat verkregen door deze methode, de verhouding tussen deze waarde en deze van de toegekende aandelen en de vergoeding die effectief wordt toegekend als tegenprestatie voor deze inbreng;

In een bijzonder verslag waarbij dit van de Revisor wordt gevoegd, vermeldt de Raad van Bestuur waarom zowel de inbreng als de kapitaalsverhoging die worden voorgesteld gerechtvaardigd zijn in het belang van de vennootschap en eventueel waarom wordt afgeweken van de besluiten van het bijgevoegde verslag. KAPITAALSVERMINDERING

Tot kapitaalsverminderingen kan enkel worden overgegaan door algemene vergaderingen voor een notaris, mits naleving van de wettelijke en statutaire bepalingen.

De oproepingen vermelden op welke wijze zal worden overgegaan tot deze voorgestelde kapitaalsvermindering. Indien wordt beslist om een terugbetaling door te voeren aan de aandeelhouders, kan deze terugbetaling enkel gebeuren minstens twee maanden na de publicatie van de beraadslagingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad of uiterlijk, indien de schuldeisers die een vordering hebben opzichtens de vennootschap, niet opeisbaar op de dag van de publicatie en ontstaan voor deze datum, hun rechten hebben laten gelden in overeenstemming met het Vennootschappenwetboek.

In dit geval kan de terugbetaling enkel gebeuren wanneer de schuldeisers voldaan zijn of wanneer hun aanvraag tot vrijwaring werd verworpen in rechte. Een kapitaalsvermindering kan in geen enkel geval schade berokkenen aan derden.

Een kapitaalsvermindering kan niet als gevolg hebben dat het geplaatste kapitaal wordt verminderd tot een bedrag dat lager is dan het minimum vereist door het Vennootschappenwetboek.

Dergelijke vermindering kan gebeuren door afschrijving van verliezen en onder de opschortende voorwaarde dat deze wordt gevolgd door een kapitaalsverhoging tot het opgelegde minimum.

Indien de kapitaalsvermindering gebeurt als dekking van een waarschijnlijk verlies, mag de alzo gevormde reserve niet hoger zijn dan tien procent (10%) van het geplaatste kapitaal voor vermindering.

Deze reserve mag enkel worden uitgekeerd aan de aandeelhouders in het kader van een latere kapitaalsvermindering.

Deze mag enkel worden aangewend tot afbetaling van geleden verliezen of tot een kapitaalsverhoging door opname van reserves.

ARTIKEL 7: PREFERENTIEEL INSCHRIJVINGSRECHT

Bij elke kapitaalsverhoging in geld, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar rato van het aantal van hun aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen. Indien het voorkeursrecht niet volledig wordt uitgeoefend, worden de resterende aandelen in dezelfde verhoudingen aangeboden aan de aandeelhouders die hun recht de eerste keer reeds hebben uitgeoefend. Indien een aandeel behept is met vruchtgebruik, zal het voorkeursrecht toekomen aan de naakte eigenaar, behoudens indien anders overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zullen behept zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oudere. Indien de naakte eigenaar zijn voorkeursrecht niet uitoefent, kan de vruchtgebruiker hiervan gebruik maken. De aandelen die hij alleen verwerft, komen hem in volle eigendom toe.

Het preferentieel inschrijvingsrecht is onderhandelbaar gedurende de volledige inschrijvingsperiode, vastgelegd door de algemene vergadering, of in geval van kapitaalsverhoging binnen de beperkingen van het kapitaal toegelaten door de Raad van Bestuur, maar bedraagt minimum vijftien dagen vanaf de datum van de opening. Dit preferentieel inschrijvingsrecht zal beperkt of opgeschort kunnen worden op voorstel van de Raad van Bestuur, gemotiveerd in een verslag aangekondigd in de oproepingen en waarin uiteengezet wordt waarom deze beperking of opschorting gerechtvaardigd is in het belang van de vennootschap en waarin de uitgiftepoging gerechtvaardigd wordt.

Dit voorstel wordt behandeld en beslist door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vormen voorzien voor een statutenwijziging.

ARTIKEL 8: OPSCHORTING VAN HET STEMRECHT

Zolang de aandelen niet volstort zijn, zal het bijbehorende stemrecht worden opgeschort zolang de regelmatig verzochte en opeisbare stortingen niet werden uitgevoerd.

ARTIKEL 9: GEDEELTELIJK VOLSTORTE AANDELEN

Zolang de aandelen niet volledig volstort zijn, kunnen zij enkel overgedragen worden aan derden met de toestemming van de Raad van Bestuur.

De verbintenis om een aandeel te volstorten is onvoorwaardelijk en ondeelbaar, De verzoeken tot volstorting worden soeverein door de Raad van Bestuur beslist. De verzoeken worden meegedeeld per aangetekend schrijven met vermelding van de betaalwijze en  datum. Elk betalingsverzoek wordt aangerekend op het geheel van de aandelen die de aandeelhouder heeft onderschreven,. De aandeelhouder heeft op elk moment het recht om het geheel van het door hem onderschreven kapitaal te volstorten. De aandeelhouder die, na een opzegtermijn van een maand betekend per aangetekend schrijven, te laat is om aan de stortingen te voldoen, moet aan de vennootschap een intrest betalen die berekend wordt aan de wettelijke intrestvoet vanaf de datum van de opeisbaarheid van de storting tot de effectieve betaling.

De Raad van Bestuur kan bovendien, nadat een tweede bericht zonder gevolg is gebleven gedurende een maand, het verval van de aandeelhouder uitspreken en zijn titels op de beurs laten verkopen. De netto

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op het bedrag dat verschuldigd is door de in gebreke blijvende

aandeelhouder.

De rest zat toekomen aan de in gebreke blijvende aandeelhouder die het eventuele saldo moet aanvullen, en dit

onverminderd het recht van de vennootschap op de vergoeding van de effectief geleden schade indien deze

groter zou blijken dan het bedrag ontvangen in het kader van gezegde procedure.

ARTIKEL 10: SOORTEN AANDELEN

De aandelen van de vennootschap zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap, gehouden op de maatschappelijke zetel;

dit register zal de precieze naam van elke vennoot vermelden, het aantal aandelen dat hem toekomt, evenals

de vermelding van de uitgevoerde stortingen. De houders van aandelen of obligaties kunnen kennis nemen van

dit register met betrekking tot hun titels. Elke betrokken derde kan eveneens kennis nemen van dit register,

zonder dit te verplaatsen en door middel van een schriftelijk verzoek gestuurd aan de zaakvoerders die de

modaliteiten voor deze raadpleging zullen preciseren.

De transfers of overdrachten van aandelen worden ingeschreven in gezegd register, gedateerd en ondertekend

door de cedant en de cessionaris in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de

begunstigde in geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten hebben pas gevolg ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf hun inschrijving in

het aandelenregister. De attesten de deze inschrijvingen vaststellen, worden afgeleverd aan de houders van de

titels.

ARTIKEL 11: ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De titels zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap. indien er meerdere eigenaars zijn van een titel, zal

de uitoefening van de bijbehorende rechten opgeschort worden totdat een enkele persoon wordt aangesteld als

de vertegenwoordiger van de titel.

Indien het vruchtgebruik en de naakte eigendom niet toekomen aan dezelfde persoon, zal het bijbehorende

stemrecht worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker voor alle beslissingen die met een gewone meerderheid

worden genomen en door de naakte eigenaar voor alle beslissingen die met een bijzondere meerderheid

moeten worden genomen.

ARTIKEL 12: OBLIGATIES

De vennootschap kan op elk moment hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven door

loutere beslissing van de Raad van Bestuur.

TITEL III: ADMINISTRATIE - TOEZICHT

ARTIKEL 13: RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt beheerd door een Raad van Bestuur samengesteld uit het minimum aantal leden

voorzien door de wet.

Zij worden aangesteld door de Algemene Vergadering.

De bestuurders kunnen op elk moment herroepen worden door de Algemene Vergadering met een gewone

meerderheid.

De uiftredende bestuurders zijn herverkiesbaar.

De bestuurders kunnen in de loop van hun mandaat aftreden door middel van een aangetekend bericht aan de

vennootschap.

ARTIKEL 14: VACATURES

De aftredende bestuurders moeten hun functie gedurende een redelijke termijn voortzetten teneinde in hun

vervanging te kunnen voorzien,

Indien een plaats als bestuurder vacant is, zullen de resterende bestuurders voorzien in de vervanging door

coi3ptatie van een nieuwe bestuurder.

In dat geval zal de volgende algemene vergadering voorzien in de definitieve benoeming.

De nieuwe aangestelde bestuurder beëindigt het mandaat van diegene die hij vervangt, behoudens indien een

andere periode overeengekomen werd.

ARTIKEL 15: VOORZITTERSCHAP

De Raad van Bestuur kiest een Voorzitter onder haar leden.

Bij gebrek aan een verkozen Voorzitter, zal de oudste afgevaardigde bestuurder of bij gebrek de oudste

bestuurder ambtshalve Voorzitter zijn.

ARTIKEL 16: VERGADERINGEN

De Raad vergadert op convocatie van haar Voorzitter telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en

telkens minstens twee bestuurders dit vragen. De Raad wordt voorgezeten door haar Voorzitter. De

vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

ARTIKEL 17: BERAADSLAGINGEN

De Raad van Bestuur kan enkel geldig beslissen indien minstens de helft van haar leden aanwezig of

vertegenwoordigd is.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen met een gewone meerderheid van de uitgebrachte

stemmen.

In geval van gelijkheid van de stemmen, zal de stem van de Voorzitter doorslaggevend zijn.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder kan, schriftelijk, per telegram of per fax of door elk ander audiovisueel

middel, aan een van zijn collega's een volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een specifieke

vergadering.

Een bestuurder kan slechts één andere bestuurder vervangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle beslissingen aangaande de vergoedingen van de bestuurders of hun partners voor welke functie dan ook,

zullen unaniem genomen worden.

ARTIKEL 18: INTERN BEHEER

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle beheersdaden die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking

van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de daden die de wet of de statuten voorbehouden aan de

algemene vergadering.

Onder voorbehoud van de verplichtingen die voortvloeien uit het gezamenlijk beheer, en in het bijzonder het

overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bevoegdheden onderling verdelen. De Raad kan in het bijzonder

het intern dagelijks beheer toekennen aan bepaalde van haar leden. Een dergelijke verdeling is niet

tegenstelbaar aan derden en kan niet door hen worden ingeroepen.

ARTIKEL 19: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap gezamenlijk, zelfs gerechtelijk.

Het gaat om de meerderheid van haar leden.

Ondanks deze gezamenlijke algemene vertegenwoordiging van de Raad, is de vennootschap geldig

vertegenwoordigd door twee bestuurders.

ARTIKEL 20: DAGELIJKS BEHEER

De Raad van Bestuur kan het Dagelijks Beheer van de vennootschap toevertrouwen aan een of meerdere

Directeurs, al dan niet Bestuurders.

De Raad bepaalt hun individuele of gezamenlijke vertegenwoordigingsbevoegdheden.

Indien de Directeur eveneens bestuurder is, draagt hij de titel Bestuurder-Directeur of Afgevaardigd Bestuurder-

Directeur.

Wordt beschouwd als Dagelijks Beheer: alles wat van dag tot dag gebeurt om de normale werking van de

vennootschap te verzekeren en dat door het weinige belang of de graad van dringendheid de tussenkomst van

de Raad niet rechtvaardigt of deze niet wenselijk maakt.

De benoemingen en aftredingen worden gepubliceerd zoals die van de bestuurders.

Worden beschouwd als deel uitmakend van het Dagelijks Beheer: alle postverrichtingen, zoals de opening en

het beheer van een postchequerekening, de ontvangst van een aangetekende zending met of zonder

ontvangstbevestiging, de inning of uitgifte van postmandaten, en in het algemeen alles met betrekking tot de

tussenkomst van de postdiensten zodat elke directeur alleen zal handelen ten aanzien van deze diensten

zonder voorafgaand enige delegatie van bevoegdheid te moeten rechtvaardigen.

ARTIKEL 21: CONTROLE

De controle van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de aandeelhouders.

Indien de Algemene Vergadering dit beslist met een gewone meerderheid of indien de wet dit oplegt, zal de

controle van de vennootschap toevertrouwd worden aan een Commissaris-Revisor.

ARTIKEL 22: VERGOEDINGEN

De mandaten van de Bestuurders en Afgevaardigde Bestuurders zijn in principe gratis. Tijdens hun benoeming

of in de loop van hun mandaat, kan de Algemene Vergadering boslissen om hen te vergoeden, maar enkel voor

de toekomst en dus zonder terugwerkende kracht.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 23: HOUDEN VAN DE VERGADERINGEN

De gewone Algemene Vergadering komt jaarlijks samen op de eerste maandag van de maand juni om achttien

uur op de maatschappelijke zetel of elke andere plaats vermeld in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatsvinden op de volgende werkdag, op

dezelfde plaats en op hetzelfde uur.

De Vergadering kan uitzonderlijk op elk moment samengeroepen worden om te beraadslagen en te beslissen

over onderwerpen die onder haar bevoegdheid vallen of die een statutenwijziging impliceren.

Om toegelaten te worden tot een vergadering, moeten de houders van aandelen aan toonder deze uiterlijk vijf

dagen voor de voorziene datum neerleggen op de zetel van de vennootschap of in een financiële instelling

vermeld in de oproepingen.

De aandeelhouders op naam of hun vertegenwoordigers moeten binnen dezelfde termijn de vennootschap

inlichten over hun intentie om de vergadering bij te wonen en dit per gewoon schrijven aan de zetel.

De vervulling van deze formaliteit kan niet vereist worden indien dit niet vermeld wordt in de oproepingen. De

bestuurders zijn vrijgesteld van deze verplichting.

ARTIKEL 24: GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergaderingen beraadslagen over de volgende punten:

-de benoeming en herroeping van de bestuurders en commissarissen;

-de instelling van vorderingen tegen de bestuurders en commissarissen;

-de goedkeuring van de jaarrekeningen en belastingaangiften;

-de bestemming van het resultaat.

De vergadering heeft eveneens de bevoegdheid om te beraadslagen over de punten toegekend aan de andere vertegenwoordigingsorganen indien deze in de onmogelijkheid blijven om dit te doen,

ARTIKEL 25: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De buitengewone algemene vergaderingen kunnen beraadslagen over dezelfde punten als de gewone algemene vergadering, evenals over statutenwijzigingen, herroepingen van bestuurders wegens ernstige fout, vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, in voorkomend geval verlenging van de vennootschap, vermeerdering en vermindering van het kapitaal van de vennootschap, fusie met andere vennootschappen, wijziging van het maatschappelijk doel, wijziging van de vennootschapsvorm.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 26: VERTEGENWOORDIGING

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

mandataris, al dan niet aandeelhouder, indien deze het recht heeft om hierop aanwezig te zijn.

De Raad van Bestuur kan het model van de volmachten vastleggen en kan eisen dat deze vijf dagen voor de

vergadering worden neergelegd,

ARTIKEL 27: BUREAU

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bil gebrek door

de oudste afgevaardigde bestuurder of de oudste bestuurder. De Voorzitter stelt een secretaris is, De

vergadering stelt twee controleurs aan. De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau,

ARTIKEL 28: AANTAL STEMMEN

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 29: BERAADSLAGINGEN

De algemene vergaderingen kunnen enkel beraadslagen over de punten vermeld in de agenda, behalve indien

iedereen aanwezig is en hier anders over beslist.

Behalve in de gevallen voorzien door de wet, worden de beslissingen genomen met een gewone meerderheid,

ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij

vertegenwoordigen, wordt ondertekend door elk van hen op het begin van de zitting.

ARTIKEL 30: PROCESSEN-VERBAAL

De kopieën of uittreksels die voor de rechtbank of elders voorgelegd moeten worden, worden ondertekend door

een Afgevaardigd Bestuurder, of door twee Bestuurders.

TITEL V: GESCHRIFTEN -- BESTEMMING VAN DE RESULTATEN

ARTIKEL 31: MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op

eenendertig december van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten, De Raad van Bestuur stelt de

jaarrekeningen op in overeenstemming met de wet.

ARTIKEL 32: VERDELING

De algemene vergadering beslist vrij over de bestemming van de resultaten met een gewone meerderheid van

stemmen.

Na de voorgeschreven inhouding voor de wettelijke reserve, wordt het saldo verdeeld onder de vorm van

dividenden aan de aandeelhouders naar rato van hun aandelen en de uitgevoerde stortingen, behalve indien de

vergadering hier anders over beslist met een gewone meerderheid of indien zij beslist om hiervan een deel te

bestemmen voor de reserves.

De vergadering zal echter ambtshalve overgaan tot de verdeling van vijftig procent van de verdeelbare winst,

behalve indien zij hier anders over beslist met een meerderheid van twee derde van de bestaande aandelen,

ARTIKEL 33: BETALING VAN DE DIVIDENDEN

De Raad van Bestuur legt de datum van de betaling van de dividenden vast.

Haar wordt de bevoegdheid toegekend om de tussentijdse dividenden te betalen in overeenstemming met de

wettelijke bepalingen. De tussentijdse dividenden kunnen enkel zes maanden na de afsluiting van de

rekeningen van het vorige boekjaar en na goedkeuring van deze rekeningen worden toegekend.

Een tweede tussentijdse dividend kan hetzelfde jaar worden toegekend drie maanden na de beslissing om een

eerste toe te kennen.

ARTIKEL 34: ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk moment dan ook, zal de vereffening

gebeuren door de vereffenaars die worden aangesteld door de algemene vergadering,

Bij gebrek aan aanstelling, zal de vereffening gebeuren door de Bestuurders in functie die handelen in de

hoedanigheid van Vereffeningscomité,

De vereffenaars beschikken te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door het

Venno otsch appenwetboek.

De vergadering legt de vergoeding van de vereffenaars vast.

ARTIKEL 35: VERDELING

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de bedragen te dien

einde, zullen de vereffenaars het netto actief verdelen in valuta of in titels onder de aandeelhouders naar rato

van het aantal aandelen dat zij bezitten

De goederen die overblijven in natura zullen op dezelfde manier verdeeld worden,

indien alle aandelen niet op dezelfde manier volstort zijn, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen

alvorens over te gaan tot voormelde verdeling, door alle aandelen op gelijke voet te zetten, hetzij door

bijkomende stortingen in te schrijven ten laste van de aandelen die niet voldoende volstort zijn, hetzij door de in

hogere proporties volstorte aandelen in valuta of in titels terug te betalen.

TITEL VI: DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL 36: WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van de statuten doet elke aandeelhouder, bestuurder, directeur of vereffenaar die

woonachtig is in het buitenland, keuze van woonst op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen geldig

kunnen gebeuren, indien hij geen andere woonstkeuze in België ten aanzien van de vennootschap heeft

gekozen.

ARTIKEL 37

Voorbehouden aatt" het Belgisch Staatsblad

De statutaire bepalingen, die letterlijk de wettelijke bepalingen van het Vennootschappenwetboek vermelden, worden enkel vermeld ter informatie en krijgen hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Bovendien wordt voor alle zaken die niet geregeld worden in deze statuten verwezen naar het Ven nootschappenwetboek. Franstalige statuten

De vergadering besluit de statuten eveneens naar het Frans te vertalen en bij gevolg een Franstalige versie van de statuten te aanvaarden, welke zal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de ; griffie van de Rechtbank van Koophandel van de Nederlandstalige en Franstalige versie van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten (Nederlandstalige en Franstalige versie)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

04/12/2014
ÿþDerael

(e.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i4~~c~ut»~,~~

2 1- 4' y1 ~6.~. A

a` v~v. [_W~~-i Griik e Rechiimnl, van Koophandel

~.ricwLEviert.

url~fle



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 450.760.087

Benaming

(voluit) : AUSY BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Interleuvenlaan 17, 3001 Leuven

(volledig adres)

Ondervder akte : Ontslag en benoeming van bestuurders Uittreksel uit de algemene vergadering van 16 juni 2014:

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer Jean-Marie MAGNET uit zijn functie van bestuurder en als gevolg hiervan van zijn mandaat als Voorzitter van de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in op de datum van deze vergadering.

De algemene vergadering beslist met ëënparigheld de BVBA "VNFF", met maatschappelijke zetel te Vannestraat 41, 1000 Brussel, ondememingsnummer 0541.987.005 (RPR Brussel) te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een mandaat van 6 jaar dat eindigt op de algemene vergadering die de eerste maandag van de maand juni 2020 plaatsvindt. De algemene vergadering noteert de aanstelling van de Heer Jean-Marie MAGNET als vaste vertegenwoordiger van VNFF BVBA.

Uittreksel uit de daaropvolgende raad van bestuur van 16 juni 2014:

De raad van bestuur beslist om VNNF BVBA, met als MAGNET te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur. vaste vertegenwoordiger de Heer Jean-Marie

De raad van bestuur beslist om VNNF BVBA, met als MAGNET te benoemen als gedelegeerd bestuurder. vaste vertegenwoordiger de Heer Jean-Marie

Philippe Morsillo

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 19.06.2013 13192-0565-043
01/02/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD

$nuxELL4

2 1 c~~-"t~, ~1.1 j3

Greffe

19982*

IGE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0450.760.087

Dénomination

(en entier) : AUSY BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Avenue Louise 65, boîte 11, 1050 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL

Il résulte du procès-verbal du conseil d'administration tenu le 23 octobre 2012 à 10 heures que le conseil d'administration:

- DECIDE de transférer le siège social de la société de l'Avenue Louise 65 boîte 11, 1050 Bruxelles à Interleuvenlaan 17, 3001 Leuven et ce, avec effet au 23 octobre 2012.

Philippe Morsillo

Administrateur Délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom e signature

29/08/2012
ÿþ MOD WORD 17.7

3" Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

oe





I1I11( II (I1( 11 II'( ItI I( I1I tI( II(

" iain~sae*

BRuXELINEs

Greffe 2 0 AOUT 2012

N° d'entreprise : 0450.760.087

Dénomination

(en entier) : AUSY BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : SA

Siège : Avenue Louise 65 Boîte 11, 1050 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Renouvellement des mandats - Démission d'un Commissaire Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale du 4 juin 2012:

L'Assemblée générale approuve la proposition du conseil d'administration de renouveler les mandats d'administrateurs de Messieurs Jean-Marie MAGNET, Philippe MORSILLO et de la société Ausy SA pour une nouvelle durée de six ans de telle sorte qu'ils arrivent à échéance lors de l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra le premier lundi du mois de juin 2018.

L'Assemblée générale prend acte de la démission de DELOITTE réviseurs d'entreprise de son mandat de commissaire aux comptes de la Société selon le courrier en date du 15 mai 2012. Cette démission prendra effet à l'issue de la présente séance.

Extrait du procès-verbal de la réunion du conseil d'administration:

A l'unanimité le Conseil d'administration DÉCIDE de renouveler Monsieur Jean-Marie MAGNET, en tant que Président du Conseil d'Administration , pour une durée de 6 ans. Son mandat prendra fin lors de l'Assemblée générale qui aura lieu le premier lundi du mois de juin 2018.

A l'unanimité le Conseil d'administration DÉCIDE de renouveler Messieurs Jean-Marie MAGNET et Philippe MORSILLO, en tant que Administrateurs Délégués à la gestion journalière, pour une durée de 6 ans. Leur mandat prendra fin lors de l'assemblée générale qui aura lieu le premier lundi du mois de juin 2018.

Jean-Marie MAGNET

Administrateur Délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 04.06.2012, DPT 20.06.2012 12195-0595-042
28/03/2012 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 06.06.2011, DPT 21.03.2012 12068-0057-043
23/02/2012
ÿþMOD WORD 11.1

e_i Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

I UI I II IIII UII III

" iaoaseis*

II

N° d'entreprise : 450,760.087 Dénomination

(en entier) : AUSY BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : SA

Siège : Avenue Marcel Thiry 77, 1200 Woluwé-Saint Lambert

(adresse complète)

Objets) de l'acte :TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL

Extrait du Procès-Verbal du Conseil d'Adminstration tenu le 15 décembre 2011 à 15 heures.

Résolution:

Le siège social de AUSY BELGIUM SA, établi à Avenue Marcel Thiry 77, 1200 Woluwé-Saint-Lambert, est transféré Avenue Louise 65 boîte 11, 1050 Bruxelles à partir du 15 décembre 2011.

Philippe Morsillo Administrateur Délégué

Ia dernière page du Vo et B : Pfe

"Ia -

tv" -" t

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mentionner s

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte MOD 2.2

IN 1,11.121101p417111j1J11111

BRUXELLES:

7 JAN. 2012

Greffe

_J

N° d'entreprise : 0450.760.087

Dénomination

(en entier) : AUSY BELGIUM

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : 1200 Woluwé-Saint-Lambert, Avenue Marcel Thiry 77

Objet de l'acte : MODIFICATION DES STATUTS

Du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "AUSY BELGIUM", ayant son siège social à 1200 Woluwé-Saint-Lambert, Avenue Marcel Thiry 77, reçu par maître Eric Gilissen, Notaire, résident à Hasselt, le 27 décembre 2011, avant enregistrement, il resulte que l'assemblée, après délibaration, a pris à l'unanimité des voix les résolutions suivantes: (extrait)

Première résolution

L'assemblée générale décide de convertir les actions au porteur en actions nominatives.

L'assemblée constate qu'un registre d'actionnaires a été créé ce jour, qu'il sera déposé et gardé au siège de la société et que les actions aux porteur existantes seront détruites par le conseil d'administration avant la fin de l'année 2011.

Deuxième résolution

L'assemblée générale décide de modifier les statuts pour les adapter aux résolutions prises.

Ainsi :

- le texte de l' article 10 des statuts est radié et remplacé par le texte suivant :

" ARTICLE 10: TYPE D'ACTIONS

Les parts sociales sont nominatives.

Elles sont inscrites dans le registre des parts sociales, tenu au siège social; ce registre contiendra la désignation précise de chaque associé, du nombre de parts lui appartenant, ainsi que l'indication des versements effectués. Les titulaires de parts ou d'obligations peuvent prendre connaissance de ce registre relatif à leurs titres. Tout tiers intéressé peut également prendre connaissance de ce registre, sans déplacement de celui-ci et moyennant une demande écrite adressée à la gérance qui précisera les modalités de cette consultation.

Les transferts ou transmissions de parts sont inscrits dans ledit registre, datés et signés par le cédant et le cessionnaire clans le cas de cession entre vifs, et par le gérant et le bénéficiaire dans le cas de transmission pour cause de mort.

Les cessions n'ont d'effet vis-à-vis de la société et des tiers qu'à dater de leur inscription dans le registre des parts. Des certificats constatant ces inscriptions sont délivrés aux titulaires des titres." Troisième résolution

L'assemblée décide de conférer tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises ci-dessus et au Notaire pour signer et déposer à la greffe du tribunal de commerce le texte coordonné des statuts.

Ensuite, les comparants, désignent les personnes nommées ci-après comme des mandataires particuliers, qui sont chacun habilités à agir individuellement et avec possibilité de subrogation, auxquels est donné le pouvoir de faire toutes les inscriptions à la Banque Carrefour des Entreprises ou de procéder à toutes sortes de modifications ou de radiations, d'accomplir les formalités

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Volet B - Suite

d'inscription, de modification ou de suppression auprès de l'administration de la T.V.A. et de signer à cet effet aussi toutes les pièces et tous les actes, y compris tous Ies documents et formulaires pour un guichet d'entreprises, à savoir: monsieur PARDON Pol, domicilié à 3020 Herent, Heideveldweg 29A, numéro de registre national 70.06.02-475.07.

Vote: ces résolutions sont adoptées à l'unanimité.

RésérvQ

au

Moniteur

belge



POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Déposé au même temps: expédition conforme de l'acte

í+Ade[itinneessaMaiitieneciéeepAgQedduJese6la : Abiteenba NtiarreetiCetiti3áleunocéàigtnettáumeeetaobau:iéáàaDemcmeaooudciamee4enness aalaatf" ipoutei aiéaeQptésetée d' l#aseaeàdtion léedaàákitiaroau'liog®artisreeeéggamáidssi#ers

9Megedid N9eheéPg1gMtee

08/08/2011
ÿþ Motl 2.7

f-z.r? 1 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



2 7 -07- 2011

Greffe

X11121836+

1111

Rc

Mc

t

N' d'entreprise : 0450.760.087

Dénomination

(en entier) : AUSY BELGIUM

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : 1200 Woluwé-Saint-Lambert, avenue Marcel Thiry 77

Objet de l'acte : Augmentation de capital

Il résulte d'un acte reçu par le notaire Eric Gilissen à Hasselt, le 13 juillet 2011, pas encore enregistré, que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme AUSY BELGIUM, ayant son siège social à 1200 Woluwé-Saint-Lambert, avenue Marcel Thiry 77, a pris les décision suivantes:

AUGMENTATION DU CAPITAL EN ESPECE

L'assemblée décide d'augmenter le capital social à concurrence de quatre million cinq cent trente-et-un euro vingt-deux cents (4.000.531,22 EUR) pour le porter de sept million quatre cent nonante neuf mille quatre cent soixante-huit euros septante-huit cents (7.499.468,78 EUR) à onze million cinq cent mille euros (11.500.000,00 EUR) par la création de cinq million sept cent vingt-huit mille sept cent quarante-neuf (5.728.749) nouvelles actions ordinaires, identiques à celles existantes et jouissant des mêmes droits et avantages à partir de la répartition afférente à l'exercice social commencé le premier janvier deux mille onze et à compter de cette même date.

Ces actions nouvelles seront souscrites pour le prix global de quatre million cinq cent trente-et-un euro vingt-deux cents (4.000.531,22 EUR) et intégralement libérées en espèces lors de la souscription.

MODIFICATION DES STATUTS

Comme conséquence de des résolutions qui précèdent et, en outre, afin d'adapter les statuts aux dispositions en vigueur du code des sociétés, l'assemblée décide de modifier l'article 5 des statuts de la société. comme suit:

« Article 5 : CAPITAL

Le capital social est souscrit pour la somme de onze million cinq cent mille euros (11.500.000,00 EUR). Il est représenté par seize million quatre cent soixante-sept mille neuf cent soixante-six (16.467.966) actions, sans mention de valeur nominale. »

AUTRES DÉCISIONS

L'assemblée décide de conférer tous pouvoirs au conseil d'administration pour l'exécution des résolutions prises ci-dessus et au Notaire pour signer et déposer à la greffe du tribunal de commerce le texte coordonné des statuts.

Ensuite, les comparants, désignent les personnes nommées ci-après comme des mandataires particuliers, qui sont chacun habilités à agir individuellement et avec possibilité de subrogation, auxquels est donné le pouvoir de faire toutes les inscriptions à la Banque Carrefour des Entreprises ou de procéder à toutes sortes de modifications ou de radiations, d'accomplir les formalités d'inscription, de modification ou de suppression auprès de l'administration de la T.V.A. et de signer à cet effet aussi toutes les pièces et tous les actes, y compris tous les documents et formulaires pour un guichet d'entreprises, à savoir: Pardon Pol, domicilié à 3020 Herent, Heideveldweg 29/A.

Pour extrait analytique.

Eric GILISSEN

Notaire

Déposés également:

- une expédition conforme de l'acte du 13/07/2011 avec deux pouvoirs,

- la coordination des statuts.

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

05/03/2015
ÿþVoc behou

aan I

Belgis Staats

Mod Word 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL it~l~~cr, _ - ,:r" ~, der

25-0 ELGISCH ~ R BELGE . ,

le 3/0/MEUSS

- 2015

TAATSBLAD Griffie

;:i

amompu

Ondernemingsnr : 0450.760.087

Benaming

(voluit) : AUSY BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Interleuvenlaan 17, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - Volmacht

Op 9 februari 2015 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van onderstaande vennootschappen een fusievoorstel opgesteld waarvan hierna een uittreksel uit de tekst volgt:

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 9 februari 2015 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikking en van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap AUSY BELGIUM NV, met maatschappelijke zetel te Interleuvenlaan 17, 3001 Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer: 0450.760.087;

-de overgenomen vennootschap CrossCheck BVBA, met maatschappelijke zetel te Kerkstraat 106, 9050 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0876.121.519.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende; fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1' W. Venn.)

1,1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

NV AUSY BELGIUM werd opgericht op 30 augustus 1993 onder haar toenmalige naam SA ON SITE bij akte verleden voor notaris Yves TYTGAT, kantoor houdend te Gent. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen' bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 1993 onder het nummer 930917-185; hierna genoemd de. overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden voor een laatste maal gewijzigd op:

-8 oktober 2013 bij akte verleden voor notaris Eric GILISSEN, kantoor houdend te Hasselt en gepubliceerd

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2013 onder het nummer 13165045;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ij àgën bij liëtBélgiscii-Staatibiàd = b5t-031201 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven, Interleuvenlaan 17.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 24.000.000,00 EUR (vierentwintig miljoen euro). Het is verdeeld in 34.367.929 (vierendertig miljoen driehonderd zevenenzestigduizend negenhonderd negenentwintig) aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

Iedere commerciële verrichting of dienstverlening in België en het buitenland, nauw of ver verwant met de informatietechnologieën, "hard"- en "software" informatica, telecommunicatie en alle technologieën in verband met communicatie. Zij kan eveneens als voorwerp hebben de aankoop en de verkoop, de verhuur, het beheer en het bestuur van alle roerende en onroerende goederen en vennootschappen en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De vennootschap heeft eveneens ais voorwerp de engineering, adviesverlening en expertise.

De vennootschap kan over het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren met een rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die hiervan volledig of gedeeltelijk de uitvoering van zouden kunnen vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen door het inbrengen van gelden, fusie, inschrijving of andere tussenkomsten bij alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijk of gelijkaardig is aan het hare. Zij kan hiervan het beheer uitvoeren.

Deze opsomming is explicatief en niet limitatief en moet in de meest ruime zin worden begrepen. De vennootschap kan alles doen wat nuttig of noodzakelijk is voor het vervullen van haar maatschappelijk doel, Zij kan de functies uitoefenen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen, Zij kan zich borg stellen ten gunste van haar eigen bestuurders en aandeelhouders. Het voorwerp kan gewijzigd warden door loutere beslissing van de algemene vergadering gehouden voor een notaris in overeenstemming met de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De vennootschap is gehouden door daden gesteld door haar representatieve organen, zelfs wanneer deze buiten het maatschappelijk doel vallen, behalve indien zij kan bewijzen dat de derde kennis had van deze situatie of dat, gezien de omstandigheden, deze ze niet kon miskennen; zonder dat de publicatie van huidige statuten kan volstaan als bewijs.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

S.A. AUSY, 6110 rue Troyen, 92310 Sèvres (Frankrijk), Kbis 352 905 707, R.C.S. Nanterre, KBO

0888.720.532 vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Marie MAGNET

BVBA VNFF, Vannestraat 41, 1000 Brussel, KBO 0541.9687.005, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Marie MAGNET, gedelegeerd bestuurder

De heer Philippe MORSELLO, Allée des Sureaux 1, 78310 Maurepas (Frankrijk), gedelegeerd bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer

0450.760.087

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn

S.A. AUSY, 6110 rue Troyen, 92310 Sèvres (Frankrijk), Kbis 352 905 707, R.C.S. Nanterre: 34.356.409

aandelen;

PSF SA AUSY LUXEMBOURG, rue Jean Fischbach 2, 3372 Leudelange (Groothertogdom Luxemburg), B

73.496: 11.520 aandelen

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

CrossCheck BVBA werd opgericht op 14 september 2005 onder haar toenmalige naam LITE DESIGN BVBA bij akte verleden voor notaris Bernard VANDERPLAETSEN, kantoor houdend te Lovendegem. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 september 2005 onder het nummer 05134177; hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden voor een laatste maat gewijzigd op:

-28 januari 2014 bij akte verleden voor notaris Maarten DUYTSCHAEVER, kantoor houdend te Gentbrugge

en gepubliceerd in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2014 onder het nummer 14301352;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kerkstraat 106, 9050 Gent,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd euro). Het is verdeeld in 186 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 6.200,00 EUR (zesduizend tweehonderd euro).

Doel

Het doel van de vennootschap is:

De vennootschap heeft tot doel

1) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie en uitvoering van automatisering op gebied van engineering. Technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

2) Handelsverrichtingen in het domein van informatica, engineering en automatisering ; daartoe behoren apparatuur, hardware en software, en alle aanverwante producten.

3) Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

4) lnvesteren in studies, opleiding, scholing en publicatie van de resultaten ervan, alsook het verkopen, verhuren of ter beschikking stellen van dit studiewerk aan derden al of niet tegen vergoeding. Geven van advies, maken van studies en opstellen van plannen voor industriële en commerciële toepassing.

De vennootschap heeft eveneens tot doel

1) Voor eigen rekening :

a. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende

goederen.

Il) Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie :

De onderneming voor het ontwikkelen, oprichten en beheren van netwerken, onderneming voor het

leggen van kabels en diverse leidingen, uitgezonderd elektrotechnisch installateur; groothandel in

hard- en software, netwerken, onderdelen en toebehoren van kantoormachines, kantoormeubilair en kantoorbehoeften ; verhuring van computers, netwerken, onderdelen en toebehoren ; het uitvoeren van diensten en het ontwikkelen van producten met betrekking tot de communicatie via zowel traditionele als nieuwe media, online en offline, via gelijk welke bestaande of nieuw te ontwikkelen drager. Dit houdt onder meer, maar niet beperkend in : het verlenen van advies; het opzetten van cursussen, seminaries en elke andere vorm van opleiding of training, de ontwikkeling van soft- en hardware en aanpassing van software van derden, de doorverkoop van hard- en software, zowel van eigen ontwikkelingen als de ontwikkelingen van derden, de creatie van elke vorm van beeldmateriaal, stilstaand of bewegend, in twee of meerdere dimensies, het creëren, ontwikkelen, uitwerken en beheren van intemetsites.

111) Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

a. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden

zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

c. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva ;

e. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

wetten en Koninklijke Besluiten over de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

De heer Andy STYNEN, wonende te Overhemstraat 25A, 3320 Meldert, zaakvoerder

Rechtsp ersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer

0876.121.519

Enige vennoot

De huidige vennoot van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn

AUSY BELGIUM NV: 186 aandelen

1.2. Juridisch kader

De economische argumenten voor deze fusie betreffen onder meer de verlaging van de verkoopkosten door een grotere specialisatie en door complementariteit, de vermindering van vaste kosten en het voordeel van synergiën bij ontwikkeling.

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door artikel 211 van het Wetboek Inkomstenbelasting, de artikelen 117§1 en 120, laatste lid van het Wetboek der Registratierechten, en door de artikelen 11 en 18§3 van het Wetboek BTW.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3° W Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen Vennootschap,

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen Vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

" 1P

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsklad

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Hierna wordt de staat actief en passief van de overgenomen vennootschap weergegeven (cfr. Bijlage).

-Bijlagen -bijlrel~ Belgisch- Staatsblad -t5/03/2015 Abiiuxes iiü Nlbnifeurbëlgë

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De externe vertegenwoordigingsclausule van de overnemende vennootschap zal worden aangepast opdat

de overnemende vennootschap zou kunnen worden vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder alleen.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel ten laste

worden genomen.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhoudersvennoten alle nuttige inlichtingen mee- delen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raad van bestuur en de zaakvoerder alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 31 maart 2015 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 9 februari 2015, te Leuven, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Leuven en Gent overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan Lieven Bogaert en/of Peter Vlietinck met maatschappelijke zetel te Paalsesteenwag 133, 3583 Beringen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten en het ondertekenen van elk dienstig en noodzakelijk document (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, de publicatieformulieren).

Uit het voormelde fusievoorstel en de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 9 februari 2015 blijkt dat de raad van bestuur besloten heeft om een volmacht te geven aan Lieven Bogaert en/of Peter Vlietinck, woonplaats kiezende te Paalsesteenweg 133, 3583 Beringen en/of iedere medewerker van het advocatenkantoor ADVOCOM CVBA, kantoor houdende te Paalsesteenweg 133, 3583 Beringen, ieder individueel bevoegd en met het recht van indeplaatsstelling, voor de neerlegging van het fusievoorstel op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en het ondertekenen van elk dienstig en noodzakelijk document (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, de publicatieformulieren).

Voor eensluidend uittreksel,

Peter Viietinck

Bijzonder gevolmachtigde

Hierbij neergelegd ter griffie: het fusievoorstel dd. 9 februari 2015 inzake de fusie door overneming van BVBA CROSSCHECK door NV AUSY BELGIUM.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 06.06.2011, DPT 17.06.2011 11180-0369-043
04/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 29.03.2010, DPT 31.05.2010 10142-0333-039
18/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 02.06.2009, DPT 13.08.2009 09572-0257-031
30/04/2015
ÿþira Mod Word 11.1

734 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie an de akte

ilUiiAuii~uuui

" 15062 87<

I~

" " " "

f ~~ 7F-"

rii'#ie -~-

Ondernemingsnr : 0450.760.087

Benaming

(voluit) : AUSY BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3001 Leuven, lnterleuvenlaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIES DOOR OVERNAME VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CrossCheck" - WIJZIGINGEN DER STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Eric Gilissen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 31 maart 2015, v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "AUSY BELGIUM", met zetel te 3001 Leuven, Interleuvenlaan 17, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLISSING. - FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CROSSCHECK"

De vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door overneming, in overeenstemming met artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CrossCheck", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gent, Kerkstraat 106, ondernemingsnummer 0876.121.519, waarvan zij al de aandelen bezit en met overdracht van heel haar vermogen de dato van de huidige fusie, op basis van de jaarrekeningen per 31 december 2014, zodat al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2015 vanaf nu! uur tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie gedaan zullen zijn voor rekening van de ovememende vennootschap, op voorwaarde dat deze laatste gans het passief van de overgenomen vennootschap betaalt, al de kosten van haar ontbinding zonder vereffening draagt en haar waarborgt tegen elke vordering.

TUSSENKO ST - BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CrossCheck"

En terstond is hier tussengekomen : de heer VANHOVE Styn Gert, voornoemd.

Handelend overeenkomstig de door de algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CrossCheck" van heden toegekende machten.

Welke tussenkomende, na voorlezing te hebben aanhoord van al wat voorafgaat, ons verzocht heeft vast te stellen dat ingevolge de aanvaarding van de fusie door de onderhavige vergadering, de ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CrossCheck" en de overdracht van heel haar vermogen nu werkelijkheid geworden is, en al de andere besluiten genomen onder opschortende voorwaarde, na die aanvaarding, nu definitief zijn geworden.

Daarna, heeft de tussenkomende ons het overgedragen vermogen op 31 december 2014 als volgt beschreven: ACTIVA

Materiële vaste activa ¬ 22.035,56

Vorderingen op ten hoogste één jaar ¬ 260.799,58

Liquide middelen¬ 55.484,59

Overlopende rekeningen ¬ 50.364,56

TOTALE ACTIVA¬ 388.684,29

PASSIVA

Kapitaal¬ 12.400,00

- Geplaatst kapitaal¬ 18.600,00

- Niet opgevraagd kapitaal¬ 6.200,00

Reserves¬ 1.860,00

Overgedragen verlies ¬ 29.461,88

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Schulden op ten hoogste 1 jaar ¬ 280.535,96

Overlopende rekeningen ¬ 123.777,00

TOTALE PASSIVA ¬ 388.684,29

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHTEN

1. De onderhavige vennootschap verklaart voldoende kennis te hebben van de overdrachten die voorafgaan en er geen meer uitgebreide beschrijving van te vergen,

2. Boekhoudkundig worden de overdrachten geacht te zijn verricht op 1 januari 2015 vanaf nul uur, evenwel gaan de aandeelhouders uitdrukkelijk ermee akkoord dat de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CrossCheck" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "AUSY BELGIUM" vanaf 1 januari 2015 vanaf nul uur.

3. De onderhavige vennootschap vervangt en wordt van rechtswege in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. De onderhavige fusie wordt gedaan op voorwaarde dat de onderhavige vennootschap ai het passief van de overgenomen vennootschap overneemt, al haar verbintenissen uitvoert, al de kosten van de ontbinding zonder vereffening draagt en ze waarborgt tegen elke vordering.

5. De goedkeuring van het lopende boekjaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AUSY BELGIUM", gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CrossCheck", voor de uitoefening van zijn mandaat tussen 20 januari 2015 en de dag van de fusie.

6. De boeken en de documenten van de overgenomen vennootschap op de zetel van de huidige vennoot schap zullen bewaard worden gedurende de door de wet bepaalde termijnen.

VERGOEDING VAN DE OVERDRACHT.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 726 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden aangehouden door de overnemende vennootschap zelf. Er worden met andere woorden geen aandelen uitgereikt voor de honderd zesentachtig (186) aandelen, dewelke worden aangehouden door de naamloze vennootschap "AUSY BELGIUM".

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit artikel 19 van de statuten te wijzigen en integraal te vervangen opdat de vennootschap voortaan geldig kan verbonden worden ten opzichte van derden door één alleen handelende Directeur belast met het Dagelijks Beheer van de vennootschap:

"ARTIKEL 19: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap gezamenlijk, zelfs gerechtelijk.

Het gaat om de meerderheid van haar leden.

Ondanks deze gezamenlijke algemene vertegenwoordiging van de Raad, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd ofwel door twee bestuurders, samen handelend, ofwel door een Directeur belast met het Dagelijks Beheer, alleen handelend, ofwel door een Gedelegeerd-Bestuurder, alleen handelend."

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

de gecoördineerde statuten

'.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 02.06.2008, DPT 09.07.2008 08379-0265-035
29/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 04.06.2007, DPT 24.08.2007 07610-0126-030
29/11/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 06.06.2006, DPT 28.11.2006 06886-0276-026
29/12/2005 : BL588527
27/12/2005 : BL588527
04/11/2005 : BL588527
18/07/2005 : BL588527
23/09/2004 : BL588527
18/07/2003 : BL588527
30/05/2003 : BL588527
24/01/2003 : BL588527
03/01/2003 : BL588527
24/08/2002 : BL588527
21/02/2002 : BL588527
26/07/2001 : BL588527
11/01/2001 : BL588527
15/07/2000 : BL588527
12/05/2000 : BL588527
15/03/2000 : NI078090
15/09/1999 : NI078090
19/12/1998 : NI78090
19/12/1998 : NI78090
24/05/1996 : NI78090
28/02/1996 : NI78090
10/02/1996 : NI78090
26/05/1994 : MO129228

Coordonnées
AUSY BELGIUM

Adresse
INTERLEUVENLAAN 17 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande