AUTOHANDEL BART INGELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOHANDEL BART INGELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.584.516

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14239-0575-008
31/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

e"'.Le31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r Wef3rgétegd tee griffie CIdS

Iiw~ 1111111111111111!11111111111~um~111111111111111!11111111111i111111111111111!11111111111 Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 8 JAN, 2013

DE galet

Ondernemingsnr ©,k g~ S

Benaming

(voluit) : AUTOHANDEL BART 1NGELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3350 Linter, Waterhofstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

-Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard lndekeu te Zoutleeuw op 15 januari 2013, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam AUTOHANDEL BART 1NGELS en waarvan de statuten als volgt luiden :

-rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

-benaming : AUTOHANDEL BART INGELS;

-zetel : 3350 Linter, Waterhofstraat 1;

-kapitaal : negentienduizend euro (¬ 19.000,00), vertegenwoordigd door honderd negentig (190) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die iedere één/honderd negentigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig geplaatst en volstort en waarop in geld werd ingeschreven door de heer INGELS Bart, geboren te Tienen op 17 april 1977, ongehuwd, wonende te 3350 Linter, Waterhofstraat 1 ten belope van honderd negenentachtig (189) aandelen en de heer MAHAU David, geboren te Tienen op 19 november 1977, echtgescheiden, wonende te 3350 Linter, Driesstraat 15, ten belope van 1 aandeel, hetzij in totaal honderd negentig (190) aandelen. Het bedrag van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) werd voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 60 7350 3238 6870 bij KBC BANK LUMMEN, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 januari 2013 afgeleverd bankattest dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van negentienduizend euro (¬ 19.000,00);

-duur : de vennootschap wordt opgericht voor en onbepaalde duur en begint te werken op datum van heden; -doel :De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

-Groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden; -Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (-3,5 ton);

-Carrosseriehersteliing;

-Detailhandel en onderhoud en reparatie van motorfiesten en delen en toebehoren van motorrijwielen;

Dit doel dient geïnterpreteerd te worden in de meest ruime zin.

Ter verwezenlijking van dit doel dan de vennootschap alle mogelijke rechtshandelingen stellen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, tiinanciëte en

onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in het buitenland als in

het binnenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant maaschappelijk doel nastreven.

Deze deelname kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping,

splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen,

-jaarvergadering :De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni om 20 u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder : voornoemde heer INGELS Bart. Zijn mandaat is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

-commissaris :De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

-boekjaar :Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

-winstverdeling en vereffeningssaldo :Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst' aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

-Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen:Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vdôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De partijen verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden,

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Borremans te 3350 Linter, Eliksemstraat 22, ON BE 444.091.833 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

afgeleverd vddr registratie, uitsluitend bestemd voor inlassing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte;

- aanvraagformulieren I in duplo;

-tekst voor publicatie in het Belgisch Staatsblad

- een cheque van 243,94 ten name van het Belgisch Staatsblad;

Notaris Bernard lndekeu

te 3440-Zoutleeuw

- Voor- "

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

~

Á. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.07.2015 15293-0335-008

Coordonnées
AUTOHANDEL BART INGELS

Adresse
WATERHOFSTRAAT 1 3350 LINTER

Code postal : 3350
Localité : LINTER
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande