AVEFUTURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVEFUTURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.772.914

Publication

11/12/2014
ÿþrnodWord 11.1

>4141f4 5-! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1__ ~~

..~r~ ~~.~~:_.~~~ ~_+~~~1

ub

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

0220798'

Ondernemingsnr : 0821.772.914 Benaming

(voluit) : Avefuture (verkort) :

!-i'..,:,;+,,.,k-ot°lor;,imf=;i9ij~y1 O~

,

I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaudenaardestraat 99, 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING -AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Ingmar De Kegel, geassocieerd notaris te Halle (Buizingen) op 21 november 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Avefuture", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 99; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR), onder nummer 5E0821.772.914, na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

"5. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de bvba "Avefuture" een staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 5.137,29 EUR en een netto passief van 191,34 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, rechtstreéks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vdonaitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de' controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle gekende schulden aan derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de gelden om ze te voldoen werden geconsigneerd.

20 november 2014

De Bedrijfsrervisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLUIT : BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, besluiten tot de vrijwillige ontbinding van de Vennootschap.

Bij kennisneming van de eenvoudigheid van de rekeningen van de Vennootschap en van de uiteenzetting van het bestuursorgaan besluiten de vennoten in navolging van het Wetboek van vennootschappen tot de ontbinding van de Vennootschap en vereffening in één akte aangezien de volgende voorwaarden vervuld zijn

-er wordt geen vereffenaar aangeduid ;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

omr

béhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-volgens de staat van activa en passiva afgestoten per 30 september 2014 zijn er geen passiva, met uitzondering van de te betalen liquidatieboni;

-alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op onderhavige buitengewone algemene vergadering van vennoten en zullen tot deze ontbinding en vereffening in één akte besluiten met eenparigheid van stemmen ;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, beslissen de aandeelhouders tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van de vereffenaar.

De comparanten verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewezen te zijn op de verplichting tot eventuele consignatie.

DERDE BESLUIT : KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

Deze beslissing tot vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft van rechtswege het einde van het mandaat van de volgende zaakvoerder tot gevolg:

de heer Caspar de Jager, wonende te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 99;

De vergadering verleent volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitvoering van zijn mandaat en het bestuur van de Vennootschap tot op heden.

VIERDE BESLUIT : SLUITING VAN DE VEREFFENING- VOLMACHT OP DE BANKREKENINGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslissen met éénparigheid van stemmen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de Vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, met ingang van heden.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Caspar de Jager, voornoemd.

VIJFDE BESLUIT : AANDUIDING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN BEWAARD  GERESERVEERDE SOMMEN EN WAARDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard te 1700 Dilbeek, Kaudenaardestraat 99. "

De gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders en waarvan de afgifte hun niet kon worden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekans. De vergadering stelt vast dat er geen gelden en waarden zijn die toekomen aan de schuldeisers of de aandeelhouders die hen niet konden worden uitgekeerd. Bijgevolg dient er dan ook niet overgegaan te worden tot het deponeren van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT : BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan THESORA - Accountants & Tax Advisors te 1700 Dilbeek, Ninoofsesteenweg 354, vertegenwoordigd door de heer Paul Speeckaert, evenals aan zijn bedienden een aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en eventuele andere administraties te vervullen met betrekking tot de ontbinding en de sluiting van de vereffening.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat activa-passiva, verslag bedrijfsrevisor.

ingmar De Kegel,

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.09.2013, NGL 17.10.2013 13632-0318-011
24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.09.2012, NGL 19.10.2012 12612-0588-012
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.09.2011, NGL 25.10.2011 11585-0527-010
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.09.2010, NGL 15.10.2010 10579-0505-010

Coordonnées
AVEFUTURE

Adresse
KAUDENAARDESTRAAT 99 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande