AVNET EUROPE EXECUTIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVNET EUROPE EXECUTIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.679.431

Publication

25/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310532*

Neergelegd

23-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kouterveldstraat 20

Ondernemingsnummer :

0632679431

Benaming (voluit) : Avnet Europe Executive

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig juni tweeduizend vijftien, voor Meester Tim

CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat :

De commanditaire vennootschap op aandelen  Avnet Europe , met zetel te 1831 Diegem,

Kouterveldstraat 20,

volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Avnet Europe Executive".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen

rekening, in samenwerking met derden of voor rekening van derden:

1. de organisatie van het bestuur, het vastleggen van de strategieën voor de Avnet groep en het voor haar rekening nemen van de bedrijfsontwikkeling van de Avnet groep, alsook het houden en ontwikkelen van om het even welke immateriële activa m.b.t. de EM en ATS bedrijfseenheid, door middel van fysieke en juridisch versterkte centralisatie van alle belangrijke personeelsfuncties;

2. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiek­rechterlijk statuut ;

3. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

4. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

5. de deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek : het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

6. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen

1831 Machelen

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

7. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

8. het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over, alsook samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, en zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, (roerende en/of onroerende) handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van tweeëntwintig juni tweeduizend vijftien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door twintig duizend (20.000) aandelen, op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/twintig duizendste (1/20.000) van het kapitaal vertegenwoordigen. Er wordt op de totaliteit van de kapitaalaandelen in geld ingeschreven door de commanditaire vennootschap op aandelen  Avnet Europe .

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE61 7235454087-17 bij de Royal Bank Of Scotland, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 juni 2015 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand december om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Tenzij anders vermeld in de oproeping, vindt de jaarvergadering plaats op de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag/mogen de zaakvoerder(s), of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m­(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening (met inbegrip van een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of de elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek); hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder(s) of, indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders kan/kunnen de uitoefening van een deel van zijn/hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er twee zijn of zij een college van zaakvoerders vormen, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s), of indien zulks werd ingesteld, het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan wel zonder de benoeming van een vereffenaar indien de algemene vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en vereffenen in één notariële akte in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen. Bij gebreke van benoeming van één of meer vereffenaars, word(t)(en) de zaakvoerder(s), of indien zulks werd ingesteld, de leden van het college van zaakvoerders als vereffenaar(s) beschouwd ten aanzien van derden.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan­delijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De heer DE VOS Dirk Benoit Fernand Albert, wonende te 8300 Knokke, Fincentlaan 27 bus 31. BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Werd benoemd tot commissaris : de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen,  KMPG BEDRIJFSREVISOREN , gevestigd te 1130 Haren, Bourgetlaan 40, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen, als vertegenwoordiger de heer JACKERS Götwin, bedrijfsrevisor, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf tweeëntwintig juni tweeduizend vijftien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van tweeëntwintig juni tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de zaakvoerder van de vennootschap en aan Mevrouw DAMIEN Stéphanie en Mevrouw ADAM Sofie, elkeen werknemer van één van de Belgische vennootschappen van de Avnet-groep, die te dien einde allen woonstkeuze doen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alsook aan meester JANSSENS Elke, BOGHE Karolien, VERSTAPPEN Christophe en/of enige andere enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde over te gaan tot opmaak van en inschrijving van de uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de vennootschap en de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter alsook, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Eén volmacht blijft aan de akte gehecht.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

13/08/2015
ÿþ Motl Word 11.1

IE l'-i. II Pzi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r etiirgébgdlonivangen op

tar

Ondernerningsnr : 0632 679 431 Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE EXECUTIVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - Bevestiging onbezoldigd karakter mandaat zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot dd, 1 augustus 2015:

1. De Enige Vennoot beslist om met ingang van 1 augustus 2015 volgende persoon te benoemen in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur:

 de heer Jan Hermans, geboren op 2 februari 1959 te Turnhout, met woonplaats te Volmolenbaan 222, 240 Mol.

Overeenkomstig artikel 30 van de statuten van de Vennootschap, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De Enige Vennoot stelt met ingang van 1 augustus 2015 het aantal zaakvoerders vast op twee, met name:

 De heer Dirk De Vos; en

 De heer Jan Hermans,

2, De Enige Vennoot beslist dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is en dit met ingang vanaf hun respectieve benoeming, hetzij 22 juni 2015 voor wat betreft Dirk De Vos en 1 augustus 2015 voor wat betreft Jan Hermans, en dit tot op het ogenblik dat een vergoeding voor hun mandaat zal worden vastgesteld door de algemene vergadering van de vennootschap.

3. De Enige Vennoot beslist om volmacht te geven aan Sotie Adam en Stéphanie Damien, met keuze van woonplaats op de zetel van de Vennootschap, ieder individueel handelend, alsook aan Christoph Michiels en Vicki Kaluza van het advocatenkantoor Laga CVBA, kantoorhoudende te 1831 Diegem, Berkenlaan 8, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het opstellen en ondertekenen van een uittreksel van de huidige unanieme en schriftelijke besluiten, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde grif ie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor eensluideld uittreksel,

Vicki Kaluza

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Innu~1111111%11311111115 1u~m~ 023

Vol behol

aan

Belge Staats

2O15

Griffie,

.r:-=n

,

A;~~!'{ i:si';~::1 ~rLl:~;:~1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2015
ÿþ ~ " " - -~.. _-, Mod Werd 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffii van de akte

Gleed, elerrxl: i'iivr,n- :"',1 ?-¢7

Vat behot

aan

Belg, Staat;

11111111

*151183 6'

La~+~N~ e,i tt ter griffie Van de

reCfilfbï:Yik Vàri

ondernemingsnr : 0632.679.431

Benaming

(voluit) : Avnet Europe Executive

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

(volledig adres)

. Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 222 W. Venn.

" Neerlegging overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen van het verslag van de: commissaris dd. 31 juli 2015 bedoeld in artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen en het bijzonder. verslag van de enige zaakvoerder dd. 31 juli 2015 bedoeld in artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen.

Uittreksel uit de beslissingen van de enige zaakvoerder dd. 31 juli 2015 :

8. Bevoegdheidsdelegatie

De enige zaakvoerder geeft volmacht aan Mr. Elke Janssens, Mr. Karolien Boghe en/of elke andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap evenals de agenda van de bovengenoemde algemene vergaderingen te finaliseren, in samenspraak met de notaris. De lasthebber; kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Christophe Verstappen

Advocaat bij NautaDutilh

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd:

- origineel exemplaar van het verslag van de commissaris dd, 31 juli 2015 bedoeld in artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen; en

- origineel exemplaar van het bijzonder verslag van de enige zaakvoerder dd. 31 juli 2015 bedoeld in artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2015
ÿþBenaming (voluit) : Avnet Europe Executive

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één augustus tweeduizend vijftien, door Meester Alexis: LEMMERLING, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Avnet Europe Executive", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met honderdvierenveertig miljoen: driehonderdnegenendertig duizend vierhonderdzevenenveertig euro (144.339.447,00 EUR) , om het te brengen. op honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenenvijftig duizend vierhonderdzevenenveertig euro: (144.359.447,00 EUR) door de uitgifte van honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenendertig duizend vierhonderdzevenenveertig (144.339.447) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de; onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot, de commanditaire vennootschap op aandelen "Avnet Europe", van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij; heeft ten laste van de Vennootschap, zoals verder bepaald in de asset purchase and sale agreement d.d. 31 juli! 2015 tussen Avnet Europe Comm. VA (als verkoper) en de Vennootschap (als koper), en welke uitvoerig; beschreven staat in het verslag van de commissaris. Met deze inbreng ontslaat de enige vennoot, Avnet Europe; Comm. VA de Vennootschap onherroepelijk en onvoorwaardelijk van al haar verplichtingen en schulden en all& vorderingen of eisen (huidige of toekomstige, feitelijke of voorwaardelijke) in verband met de hogergenoemde; schuld voor een bedrag van honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenendertig duizend; vierhonderdzevenenveertlg euro (144.339.447,00 EUR) die de Vennootschap heeft tegenover haar enige; vennoot, Avnet Europe Comm. VA op basis van en in overeenstemming met de voormelde asset purchase and sale agreement en geeft de Vennootschap de toestemming om alle stappen (inclusief, zonder beperking, het! bekendmaken of het toezenden van enige kennisgeving aan een autoriteit of een andere derde) te nemen die; nodig of wenselijk zijn voor de inbreng en de kapitaalverhoging.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de commanditaire vennootschap op aandelen "Avnet Europe", de honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenendertig duizend vierhonderdzevenenveertig, (144.339.447) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 31 juli 2015, opgesteld door de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft; aangenomen, "KMPG BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 1130 Haren, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het; rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer JACKERS. G6twin (IBR Nr. A02158), bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"Besluit

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Avnet Europe Executive BVBA door vennootschap Avnet Europe Comm, VA bestaat uit een schuldvordering die Avnet Europe Comm. VA heeft op Avnet Europe Executive BVBA ingevolge een "Asset Purchase and Sale Agreement" die op 31 juli 2015 werd aangegaan tussen Avnet Europe Comm. VA als verkoper en Avnet Europe Executive BVBA als koper, en welke beschreven wordt als "AEE Note 1" in voormelde overeenkomst, voor een bedrag van EUR 144.339.447,00.

Op grond van de uitgevoerde werkzaamheden, verklaren wij dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lli.:e4Ge4ee.li 3ià.VcdiU, á1 1.4e

(M\ I I1.I,i~

I~II~VI~~Itl~101~NN~~NI

" 15120229

Voor-behouudF aan ho' Belglsc Staatsbh

ter orne van d 1~r+yp~ e'-~* ~ ~T{,

~r~~+~.A~ P4~~~~f.~io*~r~:.

w.~4i~x+~:ii~d~lri~r~i ?P~v~~r~l~:'`~,~ " 5º% á='rr. ~ , ,.

Ondernemingsnr :0632.679.431

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 144.339.447 aandelen van de vennootschap Avnet Europe Executive BVBA zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen van Avnet Europe Executive BVBA en zullen deelnemen in de resultaten van Avnet Europe Executive BVBA pro rata temporis.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Avnet Europe Executive BVBA door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.".

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenenvijftig duizend vierhonderdzevenenveertig euro (144.359.447,00 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenenvijftig duizend vierhonderdzevenenveertig (144.359.447) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ honderdvierenveertig miljoen driehonderdnegenenvijftig duizend vierhonderdzevenenveertigste (1/144.359.447) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
AVNET EUROPE EXECUTIVE

Adresse
KOUTERVELDSTRAAT 20 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande