AXIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AXIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.981.422

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0315-010
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 03.09.2012 12499-0480-010
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 31.03.2012 12081-0349-009
11/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

29 MRT

DaUSSei

- Griffie

Ondernemingsnr' 0416.981.422

Benaming (voluit) : AXIMMO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Victor Nonnemanstraat 55 bus 2.1, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit de notulen opgesteld door notaris Maryelle Van den );hoortel te Overijse op acht maart tweeduizend en, twaalf, `Geregistreerd te kantoor Overijse de 16 maart 2012, zeven bladen, geen verzendingen, boek 51129 blad' 35 vak 20, ontvangen; vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur ai. G. Paesrnans', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap `Aximmo', met zetel te 1600 Sint Pieters-Leeuw, Victor Nonnemanstraat 55 bus 2.1 volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van de maatschappelijke zetel naar 3090 Overijse, Mommaertsstraat 71 ;

2. Wijziging van de tekst van de statuten naar aanleiding van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam (omzetting die in december 2011 plaatsvond);

3. Aanpassing van de datum van de algemene vergadering naar de tweede maandag van de maand juni om 18 uur

: 4. Vertaling van de tekst van de statuten naar aanleiding van de zetelverplaatsing en aanpassing van de tekst van de statuten aan de voormelde beslissingen; waarvan het uittreksel als volgt luidt:

ARTIKEL 1 NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "Aximmo".

ARTIKEL 2 : ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, Mommaertsstraat 71.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels en bedrijfszetels, alsmede kantoren en agentschappen vestigen

ARTIKEL 3 DOEL.

= De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle vastgoed transacties, in de meest ruime zin van het: woord.

De vennootschap mag dus onder andere alle onroerende goederen, al dan niet bebouwd, kopen, verkopen,: huren en verhuren.

De vennootschap mag ook onroerende goederen opwaarderen door deze te splitsen, verkavelen, bouwen en dergelijke.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal op aile mogelijke wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken en vennootschappen met, een zelfde, gelijkaardige of aanverwant doel, of die van aard zijn om de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap zal tevens investeringsbewijzen aan toonder kunnen uitgeven, van de inkomsten en opbrengsten van voormelde onroerende goederen.

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal werd vastgesteld op DRIEHONDERD NEGENTIGDUIZEND VIERHONDERD TWEEËNDERTIG EURO DERTIG CENT (¬ 390 432,30) en verdeeld in 1 815 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van ëën11815ste van het kapitaal en dezelfde rechten en, voordelen verlenend.

ARTIKEL 12 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens het wettelijk minimum vereistel aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaren. door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

~iao~iase*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

~~

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervnic,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

; ARTIKEL 17 : BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bwoegd is,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden in rechte, zo eisende als verwerende, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moeten voorleggen.

" ARTIKEL 18: DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk ; optreden, opdragen.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de ; opgedragen functies.

ARTIKEL 22 ; ALGEMENE VERGADERING,

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 18 uur, ARTIKEL 23BIS. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle ; aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-; obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 25 : BOEKJAAR - JAARREKENING EN VERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ARTIKEL 28 - UITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke rederi, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voodeningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

' Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ARTIKEL 32,

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door één of meerdere vereffenaars aan te duiden door de algemene vergadering die tevens hun : bevoegdheden omlijnd en hun vergoeding bepaald.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zal het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

5. Verduidelijking van de publicatie van de vaste vertegenwoordiger van Famipa;

6. Machten aan de raad van bestuur ;

. 7. Coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eu,ISEV

I2 MR3 0~~

Griffie

II

I I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0416.981.422

Benaming

(voluit) ; AXIMMO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Victor Nonnemanstraat 55 bus 2.1., 1600 Sint-Pieters-Leeuw (volledig adres)

Onderwerp akte : einde mandaat voorlopig bewindvoerder van de N.V. Aximmo

Bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Brussel dd. 22 februari 2012 werd besloten.

Gezien voorafgaand verzoekschrift, neergelegd door Mter Nadine Mollekens in hoedanigheid van voorlopig bewindvoerder van de N.V. Aximmo.

Gelet op de beschikking dd. 7 januari 2005 waarbij Mter Nadine Mollekens op verzoek van de bvba Home Invest, waarvan de zetel gevestigd is te 3090 Overijse, Jef Lambeaulaan 22, als voorlopig bewindvoerder werd aangesteld van de N.V. Aximmo, KBO nr, 0416.981.422, thans met maatschappelijke zetel gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Victor. Nonnemanstraat 55 bus 2.1.

Dat Mter Nadine Mollekens ons verzoekt om haar uit haar mandaat als voorlopig bewindvoerder van de N.V. Aximmo te willen ontheffen, daar haar opdracht zonder voorwerp is geworden.

Verklaren dit verzoekschrift ontvankelijk en gegrond zoals hierna gesteld.

Ontheffen Mter Nadine Mollekens uit haar mandaat van voorlopig bewindvoerder van de N.V. Aximmo

Hugo De Kock Daniëlle Steurs

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Link S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

be 111111111 11111111 1111111111111

a *12056069*

B,

st.



02 MRT 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0416.981.422

Benaming

(voluit) : AXIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Victor Nonnemanstraat 55 bus 2.1., 1600 Sint-Pieters-Leeuw (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de voortgezette buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders dd, 17 november 2010.

De buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van aanwezige stemmen beslist te benoemen tot bestuurders van de N.V. Aximmo :

- de N.V. Famipa met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Mommaertsstraat 71, KBO nr. 429.438.004., vertegenwoordigd door de heer Hugo De Kock ;

- de heer Hugo De Kock, wonende te 3090 Overijse, Mommaertsstraat 71 ;

- mevrouw Daniëlle Steurs, wonende te 3090 Overijse, Mommaertsstraat 71.

Hugo De Kock Daniëlle Steurs

Bestuurder Bestuurder

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 12.07.2010 10294-0172-009
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 28.06.2009 09317-0122-008
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 28.05.2008 08169-0069-008
02/07/2007 : BL403362
07/07/2005 : BL403362
04/07/2005 : BL403362
21/06/2005 : BL403362
17/06/2005 : BL403362
10/02/2005 : BL403362
03/09/2002 : BL403362
20/07/2001 : BL403362
29/07/2000 : BL403362
06/08/1999 : BL403362
25/12/1998 : BL403362
27/01/1995 : BL403362
19/03/1994 : BL403362
17/09/1992 : BL403362
04/07/1989 : BL403362
30/12/1988 : BL403362
22/04/1987 : BL403362
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 13.06.2016 16178-0388-010

Coordonnées
AXIMMO

Adresse
MOMMAERTSSTRAAT 71 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande