BAKKERIJ DE SMEDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ DE SMEDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.718.819

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een bakkerij en banketbakkerij;

- de fabricage van alle brood en banket, peperkoek, beschuiten, biscuits, chocolade, suikergoed, deegwaren, room- en consumptie-ijs;

- import en export van, groothandel en kleinhandel in brood- en banketbakkerijproducten, producten van de suikerbakkerij, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, room- en consumptie-ijs, charcuterie, belegde broodjes, frisdrank en kleine versnaperingen en alle aanverwante producten; - het uitbaten van een snackbar;

- verhuur van roerende en onroerende goederen;

- studie- en raadgevend bureau aangaande alle hoger vermelde activiteiten en in het algemeen alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO CONSULT , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1;

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR FIERENS & ANTHONISSEN , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0525.753.460, met zetel te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224;

en hun aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
BAKKERIJ DE SMEDT

Adresse
LEUVENSE STEENWEG 49/A 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande