BAKKERIJ PIOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ PIOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.968.934

Publication

28/02/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd-ter griffie der

Rechtbank van Koophandek

1 Leuven, de 1 8 FEB, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

IIfl iiiii,11Mi

I~

A

IIA

Ondernemingsnr : SO4 . %(;)8 . c114

Benaming

(voluit) : Bakkerij Piot

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 124 - 3390 Tielt-Winge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 12 februari 2013, geregistreerd te: Heiacht op 14 februari 2013, boek M177 Blad 33 Vak 15, dat er een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met de naam Bakkerij Piot met maatschappelijke zetel te 3390 Tielt-Winge,

Leuvensesteenweg 124 voor onbepaalde duur werd opgericht door de heer Piot Harry, geboren te Tielt; (Brabant) op 12 juni 1961 en Orawan Suwan, geboren te Thailand Kamphaeng Phet op 7 juli 1982, beiden: wonend te 3390 Tielt-Winge, Leuvensesteenweg 124.

Het kapitaal bedraagt 25 000,00 ¬ , volledig volstort, ingebracht ais volgt : door de vernoemde oprichter de: heer Piot Harry voor 23 800,00 ¬ en door mevrouw Suwan Arawan voor 1200,00 E. Aan de notaris werd het bankattest overhandigd afgeleverd door Argenta Bank op 6 februari 2013.

Voor zijn inbreng ontving de heer Piot Harry 238 aandelen en mevrouw Suwan Orawan ontving 12 aandelen.

De aandelen zijn op naam. Door deze inbrengen bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap 25000,00 Euro, volledig volstort en wordt het vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder nominale waarde; maar met elk een fractiewaarde van één/tweehonderdvijftigste deel van het kapitaal.

De vennootschap heeft tot doel om zowel in België als in het buitenland volgende activiteiten te ontplooien en alle mogelijke verrichtingen en handelingen te stellen in verband hiermee, dit alles in de ruimste zin te interpreteren

1. Brood- en banketbakkerij, klein- en groothandel, import en export van brood-, banket- en suikerartikelen. Het geven van workshops bakkerij.

2. Het leveren van brood en banket met toebehoren op feesten en evenementen. Het leveren van ontbijtmanden.

3. onderhoud van tuinen, kleine renovatiewerken en klusjesdienst

4. De vennootschap en haar vertegenwoordigers mogen tevens optreden als tussenpersoon in handel, het. verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie in de: ruimste zin van het woord, 5. De vennootschap kan voor eigen rekening beleggingen doen in roerende en: onroerende goederen in de ruimste betekenis van het woord. Zij mag verwerven, vervreemden, beheren,: uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, de promotie van, onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin van het woord, met: inbegrip van de onroerende leasing, overeenkomstig de wettelijke bepaling terzake zonder daarbij het statuut; van makelaar aan te nemen en mits de eventuele vereiste wettelijke toelatingen en vergunningen. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag lenen en ontlenen, evenals aan derden, ook ten behoeve en ten bate van personen, inbegrepen aandeelhouders en bestuurders of vennootschappen die al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen en aile persoonlijke roerende en onroerende borgen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten. de voorgaande opsomming of buiten het doel van de vennootschap liggen, met uitzondering van; bankverrichtingen of andere gereglementeerde verrichtingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, fusie, splitsing of om het even welke andere; wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking'

van_ het_maatschappelijk_doet. Tevens_zalzij het beheer. ervan,mogen aamemen_____ __ _ _ _ ______ _______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden ingevolge beslissing van de algemene vergadering.

De Algemene Vergadering onmiddellijk in zitting bijeen gekomen neemt volgende besluiten met algemeenheid van stemmen :

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur :

' De heer Piot Harry, oprichter hiervoor vernoemd onder 1, wonend te 3390 Tielt-Winge, Leuvensesteenweg

124

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om 18 uur of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal plaats vinden op de laatste vrijdag van de maand september van het jaar 2014 om 18 uur.

Het boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart. Het eerste boekjaar begint op 12 februari 2013 en eindigt op éériendertig maart 2014

- Ingevolge artikel 60 Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werd door de buitengewone algemene vergadering alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan, bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

- Volmacht wordt verleend aan Deloitte Accountancy CVBA, Berkenlaan 8B, 1831 Diegem  ondernemingsnummer BE 0443578822 en met recht van indeplaatsstelling alle nodige formaliteiten te verrichten ondermeer inzake KBO, BTW, Directe belastingen en Sociale zaken en dit zowel wat betreft de afhandeling van de formaliteiten van de huidge akte alsook betreffende toekomstige administratieve procedures en/of handelingen bij gezegde diensten voor de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd : een uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, vgn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 14.12.2015 15689-0352-011

Coordonnées
BAKKERIJ PIOT

Adresse
DIESTSESTEENWEG 19 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande