BAKTI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKTI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.493.363

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0179-012
20/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111'111111!.111j1letlIII

;; j^ griffie oei

Rechtbanit van Kaophane"

te Leuven, de I 1 JUNI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : $ 4 6 (4e 3 3 63

Benaming

(voluit) : BAKTI

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3191 Hever - Goorstraat 37

Onderwerp akte ; oprichting + inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël JANSSEN, met standplaats te Bierbeek, op 31 mei 2012 dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken

* Maatschappelijke naam : BAKTI

* Zetel ; 3191 Hever - Goorstraat 37

* Oprichter. Mevrouw FOCK Marjan Martine, geboren te Zottegem op 17 maart 1971, echtgenote van de heer VAN LOOY Koen Frans Paul, wonende te 3191 Boortmeerbeek (Hever), Goorstraat 37.

* Maatschappelijk kapitaal ; 67.000 ¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

* Samenstelling kapitaal : inbreng in natura ten belope van 67.000 E.

* verslag bedrijfrevisor;

Het verslagschrift de dato 30 mei 2012 opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUK OSTYN, met zetel te 3000 Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer OSTYN Luk, bedrijfsrevisor, staaft dat voormelde inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt.

Om te voldoen aan de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen wordt er hier akte van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit :

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande de inbreng in natura van het vruchtgebruik voor een periode van 20 jaar van een onverdeeld deel van 51,46% van een perceel grond gelegen te Bonheiden, aan de Mechelsesteenweg, hoek vormend met de Befferdreef, toebehorend aan de Heer eh Mevrouw Koen VAN LOOY - Marjan FOCK, in de BURGERLIJKE BVBA BAKTI in oprichting, waarbij de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding, verklaar ik, (1) onder voorbehoud van de niet-uitwinning van de bestaande hypothecaire inschrijving en volmacht tot hypotheceren, en (2) onder voorbehoud dat de reële verdeling in het op te richten gebouw van de beroepsruimten 51,46% van het geheel uitmaken, de reële bouwkost niet afwijkt van de geraamde kost en ten slotte dat de verdeling van deze kost tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker correct zal worden toegepast en (3) onder voorbehoud dat de Heer Koen VAN LOOY overeenkomstig artikel 1418 van het Burgerlijk Wetboek toestemt met de inbreng door zijn echtgenote, dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren; -De beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

-De door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een; inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit, te geven aandelen.

-Als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de gemelde vermogensbestanddelen, gewaardeerd aan ¬ ~ 67.000,00, er samen 100 volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een; fractiewaarde van ¬ 670,00 elk, van de BURGERLIJKE BVBA BAKTI in oprichting verstrekt zullen worden aan: een van de inbrengers, Mevrouw Marjan FOCK.

-Het kapitaal van de vennootschap zal ¬ 67.000,00 bedragen, verdeeld over 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-waarde van 11100ste elk.

Ik wens er tevens aan te herinneren dat mijn opdracht er niet ln bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrenger zou genieten en die tot de werkelijke', vergoeding zouden hebben bijgedragen,

Leuven, 30 mei 2012,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

* Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, om te eindigen op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

* Reserves, winst, verdeling na vereffening: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits in achtneming van volgende regels:

- voor het aanleggen van een conventionele reserve is een éénparige beslissing van alle vennoten vereist; - een gelijk recht voor elk aandeel;

- rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Bij vereffening:

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

* Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen, vennoten dierenartsen. Het verlies van de hoedanigheid van vennoot heeft van rechtswege het ontslag uit de functie van zaakvoerder tot gevolg.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van twintig jaar.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

De zaakvoerders mogen hun machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet dierengeneeskundige zaken, mits dat geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

* Doel :

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden:

- uitoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens bepalingen van de Code der plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een dierenartsenpraktijk kleine huisdieren, diagnose, behandeling en chirurgie,

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren,

De vennootschap mag als een goede huisvader, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Tij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij als een goede huisvader alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles op een wijze die niet strijdig is met de deontologie of met het burgerlijke karakter van deze professionele dierenartsen-vennootschap.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft.

r

$

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r, De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

* Jaarvergadering - Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stem recht:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op een vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde vennoot-dierenarts.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen,

* benoeming zaakvoerder

Als niet statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van twintig jaar wordt benoemd: mevrouw Marjan FOCK, voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden en bevestigt, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

* overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, ondermeer de akte hypothecair krediet en de akte hypothecaire volmacht verleden voor notaris Chris Van Edom, op 16 december 2011, inclusief de verbintenissen opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

* Volmacht

Bij deze wordt aan de heer VEREECKEN Guy, zaakvoerder van O.R.F, boekhouding & Fiscaliteit Burg. BVBA, met kantoor te 2812 Mechelen (Muizen), Trianonlaan 9, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Michaël Janssen

Tegelijkertijd neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte + verslag van de bedrijfsrevisor + bijzonder verslag van de oprichter



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2015
ÿþVo

behou gen

aart, nek

SOgisch

Staatsbiad

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Hian d 7,; . 7

1111111m~~~n~~~~m~~n

150 51 3*

Ondernemingsnr : 0846.493.363

Benaming

(voluit) : BAKTI

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goorstraat 37, 3191 Boortmeerbeek (Never)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 14 februari 2015

Ingevolge het besluit van de zaakvoerder dd. 14 februari 2015 wordt de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 14 februari 2015 verplaatst naar het volgende adres :

Mechelsesteenweg 331A

B-2820 Bonheiden

De zaakvoerder,

Marjan Fock

Op de Laatste blz. van Luilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAKTI

Adresse
GOORSTRAAT 37 3191 HEVER

Code postal : 3191
Localité : Hever
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande