BARGUN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARGUN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.234.705

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 24.06.2013 13208-0058-013
04/11/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11165959*

2 'I-10- 20'à

Griffie

Ondernerningenr 838.234.705

Benaming BARG UN iNVEST (voluit)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel Zwaluwstraat 101 bus 2 1840 Londerzeel

-i-b -i-b



DL

TU'

DL

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van 29 augustus 2011 heeft kennis genomen van het ontslag aangeboden door de heer DE SAEGER Jeroen Gun nar Jos Els, geboren te Boom op 20 augustus negentienhonderd 1984, wonende te 2830 Willebroek, Akkerlaan 23, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; de vergadering verleent hem met onmiddellijke ingang eervol

" ontslag en kwijting over het door hem gevoerde beleid; de vergadering besluit geen bijkomende nieuwe zaakvoerder te benoemen.

« BV CONSULT » bvba

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Bart BUELENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2011
ÿþOndernemi'ngsnr

Voor-behoude aan het Beigisci Staatsbh

mon' 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:29j

q 2U1,

Griffie

IIIIIlII/lIIllhIIlluII//IIII/Ill liilhilili 11/Gil!

*iiiaaoav«

o à73e,Q3f' Y05

Benaming : BARGUN INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Zwaluwstraat 101/2

1840 Londerzeel (Malderen)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 28 juli 2011 dat er door :

1. "BV CONSULT", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 101/2, met ondememingsnummer 0807.389.693.

2. De heer DE SAEGER Jeroen Gunnar Jos Els, geboren te Boom op twintig augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2830 Willebroek, Akkerlaan 23;

3. "A & E GROUP", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2610 Antwerpen district Wilrijk, Krijgslaan 316 B, met ondememingsnummer 475.646.923.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BARGUN INVEST", met zetel te 1840 Londerzeel (Malderen), Zwaluwstraat 101/2, waarvan het maatschappelijk kapitaal negentigduizend euro (90.000,00 eur) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van achttienduizend euro (18.000,00 euro) volstort.

de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BARGUN INVEST". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel (Malderen), Zwaluwstraat 101/2. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerd ers.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

1. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer

omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2. Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenierende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

dan niet bemeubeld.

3. Het nemen van participaties onder eerder welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

4. Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effekten en alle andere waardeelementen.

5. De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden;

6. Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

7. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruime zin van het woord.

8. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs - en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend

euro (90.000,00 eur). Het is verdeeld in negenhonderd (900) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze

aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

... ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen" bij het Belgisch Staatsblad - 11/0812011 Annexes-du-Moniteur-belge-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand april om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

~

,Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal , aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ,

ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de

ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer

vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de geldende vennootschaps-

" wetgeving, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf achtentwintig juli tweeduizend en elf tot éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op derde

donderdag van de maand april tweeduizend dertien om zeventien uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder :

- de bvba "BV CONSULT" - met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart BUELENS,

wonende te 1840 Londerzeel (Malderen), Zwaluwstraat 101/2;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad 1iI08t2011 Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- de heer Jeroen DE SAEGER;

- bvba "A & E GROUP  met als vaste vertegenwoordiger de heer Wilfried LAUWERS, wonende te 2845 Niel, Uitbreidingsstraat 39.

;ro

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

V

"

Op de laatste blz. van Lijik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid von de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden (e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad-11/08120-11---Annexes du-Moniteur-belg

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.04.2016, NGL 30.08.2016 16563-0459-011

Coordonnées
BARGUN INVEST

Adresse
VROONBAAN 47 1880 NIEUWENRODE

Code postal : 1880
Localité : Nieuwenrode
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande