BART DE SAEGER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART DE SAEGER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.782.482

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.11.2013, NGL 27.02.2014 14058-0021-011
03/07/2012
ÿþ ~~. Mnd Wott111.1

" L "~5<~:5. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhII II II I1 III IIIU II

*iaiie4z~*

be

a

B~ 5b

IV

22JUIN 2012

BRUSSEL. Griffie

J).9 gaz: ÿaz

Ondernemingsn Benaming

(voluit) : "BART DE SAEGER"

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1770 Liedekerke, Bombardonstraat, 54 - bus 11.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van

achttien juni tweeduizend en twaalf, blijkt het volgende:

VEN NOTEN

De Heer DE SAEGER Bart Wim, geboren te Ninove op 7 april 1978, met nationaal nummer 78.04.07 391-

95, echtgenoot van Mevrouw RAES Cindy Martha Gustaaf, wonende te 1770 Liedekerke, Bombardonstraat 54

bus 11.

BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "BART DE SAEGER".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met

" beperkte aansprakelijkheid" àf de initialen "BVBA".

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1770 Liedekerke, Bombardonstraat 54 bus 11.

Hij kan bij beslissing door de Raad van Bestuur naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of

in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht.

Iedere zetelverandering wordt door de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad,

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders) administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen,

bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden - Individuele begeleiding (gesprekstherapie) door gediplomeerde en erkende psychologen;

- Gezinsvoorlichting en gezondheidskundige verzorging door gediplomeerde psychologen ongeacht de gebruikte cons ultatiemethode;

- Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te steilen van de vennoot of vennoten;

- Het scheppen van de mogelijkheden om de vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- Het deelnemen aan en het leiden van onderzoeksprojecten, seminaries, studies en lezingen inzake psychologie;

Het verstrekken van informatie en/of onderricht en/of organisatie inzake psychologie en dit in de breedste

be-tekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- Het geven van psycho-educatieve (groeps)therapie;

- Het ontwikkelen van nieuwe concepten voor laagdrempelige psychologische hulp, waaronder hulpverlening via internet;

- Het aanbieden van opleiding in verband met hulpverlening via het internet aan het werkveld.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ee. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen of ruilen, die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap mag beschikbare middelen beleggen in onroerende en roerende goederen.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap mag hij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootsohappen,

DUUR

De vennootschap wordt opgericht, voor een onbepaalde duur vanaf heden. Zij zal slechts rechtspersoonlijkheid genieten vanaf de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit.

Zolang de vennootschap geen rechtspersoonlijkheid geniet bestaat zij als een maatschap.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een be-sluit van de algemene vergadering. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 euro) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (786) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uit te geven. INSCHRIJVING

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro). Het kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend. Deze honderd zesentachtig (186) aandelen worden onderschreven door voornoemde oprichter, die deze volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) door een inbreng in speciën.

Ten bewijze van deze inbreng werd mij een attest overhandigd van de naamloze vennootschap BELFIUS met nummer 068-8951876-64 waaruit de blokkering van voormelde som blijkt. Dit attest gedateerd op 18 juni 2012 wordt in het dossier

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder reohtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door alle zaakvoerders gezamenlijk handelend ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet zijn gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door alle zaakvoerders gezamenlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen, JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand november om zestien uur op de plaats waar de maatschappelijke zetel is gevestigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag. BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

RESERVE - VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden,

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Tot de overdracht van geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, dan gelden de volgende regels:

zijn de aandelen met vruchtgebruik bezwaard, dan is artikel zeven van de statuten van toepassing;

zijn de aandelen daarentegen niet met vruchtgebruik bezwaard, dan worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Komt slechts één erfgenaam op dan vererven de aandelen aan deze erfgenaam.

De rechten van de vruchtgebruiker op aandelen worden geregeld in artikel zeven van de statuten.

Indien de enige vennoot beslist tot kapitaalverhoging in geld, is artikel zes van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent-de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel twaalf van de statuten.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda.

Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden. OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTER.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslist de oprichter vervolgens nog, het-geen hierna volgt.

1. Benoeming van zaakvoerder.

Voor de duur van de vennootschap wordt de Heer Bart De Saeger, voornoemd, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat vangt aan op heden.

Op de vraag haar door ons, notaris, gesteld, heeft hij verklaard te voldoen aan alle wettelijke vereisten om de functie van zaakvoerder te mogen uitoefenen en in geen enkel geval onbekwaam te zijn,

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

. , t

Voor- Voormelde zaakvoerder erkent dat ondergetekende notaris hem ingelicht heeft over het feit dat hij mogelijks per-soonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in zijn naam en voor zijn rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

bghouden Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 52 van het Wetboek van vennootschappen.

aan het 2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

 % Belgisch Staatsblad De oprichter beslist dat het eerste boekjaar begint te lopen vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en

zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

3. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichter beslist dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013.

4. Commissaris,

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf twee, van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, werd er beslist geen commissaris te benoemen.

5, Bijzondere volmacht

Tot bijzondere lasthebber wordt door de oprichter aangesteld, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FIDULINE, met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2 bus 1, waarvoor optreedt de Heer Yves Janssens, bedrijfsrevisor, of één van zijn aangestelden, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie telkens volmacht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle formaliteiten jegens alle ondernemingsloketten alsook jegens de diensten van de BTW, de diensten der ° Directe Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten.

Elke gevolmachtigde zal te dien einde alle verklaringen kunnen doen en aile documenten kunnen ondertekenen.

6, Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde

van het neerleggen ter griffie van de bevoegde handelsrechtbank van een afschrift of een uittreksel van de

oprichtingsakte, worden alle rechtshandelingen in naam van de vennootschap in oprichting gesteld sinds 1 mei

2012 door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap, goedgekeurd, overgenomen en

bekrachtigd.

KOSTEN

Partijen verklaren dat het bedrag aan aktekosten, erelonen en registratierechten verschuldigd naar

aanleiding van onderhavige oprichtingsakte, bedragen: duizend tweehonderd en zeven euro tien cent (1.207,10

euro).

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "Oprichting - Benoeming zaakvoerder".











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.11.2015, NGL 31.01.2016 16040-0143-016

Coordonnées
BART DE SAEGER

Adresse
BOMBARDONSTRAAT 54, BUS 11 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande