BARTOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARTOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.487.886

Publication

04/07/2014
ÿþ4

/PM\

1 M.A

MM Word 11,1

111..je ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergeleceonlyan pn c,D

1111111111,1j1I1W8,1*11

11

III

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2 5 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

g3StiV41..1-11,: van k@eqandel Brussel

Ondernemingsnr 0440487886

Benaming

(voluit) BARTOM

(verkort):

Rechtsvorm: bvba

Zetel: 1860 Meise , Brusselsesteenweg 36 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op achttien juni tweeduizend veertien dat de heer HEYVAERT Daniel Jan Elle, geboren te Brussegem op 24 maart 1946, nationaal nummer 46.03.24 491-67, identiteitskaartnummer 591-0683042-70, wonende te Meise, Brusselsesteenweg 36 bus 1, enig aandeelhouder van de vennootschap en handelend als buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT- AANPASSING KAPITAAL AAN DE EURO  AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE

De vergadering besluit het in Belgische Frank uitgedrukte kapitaal om te zetten in euro tegen een omrekeningskoers waarbij één euro gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Zodoende wordt het kapitaal enkel nog uitgedrukt in EURO, zijnde achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01)zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT - KENNISNAME VOORAFGAANDE TUSSENTIJDSE DIVIDENDUITKERING

De vergadering neemt kennis van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouder de dato 5 juni 2014 waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WB 1992 voor een bruto bedrag van tweehonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 258.000,00).. Het netto bedrag na afhouding van de tijdelijke roerende voorheffing van 10% maakt een kapitaalsverhoging uit. Een exemplaar van die schriftelijke besluiten wordt aan onderhavige akte gehecht.

DERDE BESLUIT VERSLAGEN

De verslagen aangekondigd in de agenda werden opgesteld en medegedeeld aan de aandeelhouder overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

- De BVBA "Bedrijfsrevisor M.Massy" Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, aangesteld door de zaakvoerder heeft een verslag over deze inbreng in natura opgesteld, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag, van 11 juni 2014, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusies

"VIII. Conclusies

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrijfsrevisorenkantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in nature bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA BARTOM is gebleken dat:

1. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. De toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 232.200,00 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

4. De inbreng in nature bij kapitaalverhoging zal plaatsvinden onder opschortende voorwaarde van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering om over te gaan tot de uitkering van een dividend, dit in het kader van het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura' van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA BARTOM is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en maag

niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven op 11 juni 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "Bedrijfsrevisor M.

Massy", vertegenwoordigd door:

(getekend)

Marc Massy

Bedrijfsrevisor"

- De zaakvoerder heeft een bijzonder verslag opgesteld over het voorstel van inbreng in nature, op datum

van 29 mei 2014 in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de

conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal hier aangehecht blijven met het oog op de needegging ter

griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd tweeëndertigduizend tweehonderd euro (E 232.200,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd vijftigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 250.792,01).

1)De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap afkomstig uit de uitgekeerde niet betaalde belaste reserves en dit ten belope van tweehonderd tweebndertigduizend tweehonderd euro (¬ 232.200,00) met uitgifte van vijfhonderd eenenvijftig (551) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf heden.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen en gedurende de eerste vier (4) jaren na inbreng onderworpen wordt aan roerende voorheffing.

De vergadering verklaart tevens volledig te zijn ingelicht omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van minstens één van de vijf (5) belastbare tijdperken voorafgaand aan de verrichting.

b) Inschrijving

Vervolgens heeft de aandeelhouder van de vennootschap verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging, en meer bepaald als volgt:

-de heer Heyvaert Daniel, voornoemd, doet een inbreng in nature door incorporatie van het nettobedrag van een dividend in het maatschappelijk kapitaal ten belope van tweehonderd tweeëndertigduizend tweehonderd euro (E 232.200,00)

De heer Heyvaert Daniel verkrijgt als tegenprestatie voor de gemelde inbreng vijfhonderd eenenvijftig (551) aandelen.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd tweeëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 232.200,00), met uitgifte van vijfhonderd eenenvijftig (551) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zullen zijn ais de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf heden, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd tweehonderd vijftigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 250.792,01), vertegenwoordigd door duizend driehonderd en één (1.301) kapitaalaandelen zonder nominale waarde

d) Wijziging van artikel 5 van de statuten.

- De vergadering beslist de inhoud van artikel 5 te wijzigen om het aan te passen aan de genomen besliesingen, waardoor het thans luidt als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 250.792,01), vertegenwoordigd door duizend driehonderd en één (1.301) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

historiek kapitaal

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend oude Belgische franken vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen met nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79). Het kapitaal werd volstort ten belope van zevenduizend vierhonderdzesendertig euro tachtig cent (E 7.436,80).

Ingevolge omzetting naar euro werd het kapitaal gebracht op achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) euro.

Ingevolge kapitaalsverhoging door middel van inbreng in natura op datum van 18 juni 2014 op grond van artikel 537 WIB92 werd het kapitaal verhoogd met tweehonderd tweeëndertigduizend tweehonderd euro (¬ 232.200,00), met uitgifte van vijfhonderd eenenvijftig (551) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal aldus gebracht werd op tweehonderd vijftigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 250.792,01)."

VIJFDE BESLUIT  MACHTEN

; " ;

' De vergadering verleent aan de zaakvoerder de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge genomen beslissingen.

ZESDE BESLUIT  STATUTEN

De vergadering beslist om volgende statuten aan te nemen:

"Artikel Vorm Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam: "BARTOM"..

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 36 bus 1.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de billagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op beheer van aile roerende

en onroerende goederen

-aile handelingen en verrichtingen met betrekking tot de activiteit van een studiebureau en in het bijzonder

wegenis en verkavelingswerken, verkavelen, landmetingen, schattingen en alles wat er mee samenhangt.

-het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede aile

verhandelingen die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen, zoals onder

meer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze

goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen

die, rechtstreeks of onrechtstreeks het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen;

-het beleggen in, het verwerven van en in het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder

meer waardepapieren, opties, kunstwerker, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en

niet-vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke beleggingsfondsen,

orderbriefjes, promessen, termijnrekeningen, onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen,

juwelen, antiek en andere materiële zowel als immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking komen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, welke een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Dit alles in de meest uitgebreide zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, inbegrepen aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen van onroerende en roerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan zouden kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermede associëren, inbrengen doen, onderschrijven, samensmelten of op om het even welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en er waarborgen, zo persoonlijke ais zakelijke voor verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enig territoriale beperking en op de wijze die zij daartoe best geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 250.792,01), vertegenwoordigd door duizend driehonderd en één (1.301) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

historiek kapitaal

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend oude Belgische franken vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen met nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79). Het kapitaal werd voistort ten belope van zevenduizend vierhonderdzesendertig euro tachtig cent (¬ 7.436,80).

ingevolge omzetting naar euro werd het kapitaal gebracht op achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.692,01) euro.

Ingevolge kapitaalsverhoging door middel van inbreng in natura op datum van 18 juni 2014 op grond van artikel 537 WII392 werd het kapitaal verhoogd met tweehonderd tweeëndertigduizend tweehonderd euro (E 232.200,00), met uitgifte van vijfhonderd eenenvijftig (551) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal aldus gebracht werd op tweehonderd vijftigduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 250.792,01).

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

e .1....- ' - 1. Eij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder ven noot.

op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten In rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hem een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bederevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11, - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste werkdag van de maand november om 20 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in Belge aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vc56r de datum van de vergadering, en vermelden de agenda

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 12.- Beraadslaging.

Behoudens in de gevallen door de Wet of de statuten voorzien, worden aile besluiten genomen bij meerderheid van stemmen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het getal vertegenwoordigde aandelen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien een aandeel in mede-eigendom aan meerdere personen toebehoort, wordt de uitoefening van het stemrecht geschorst tot één enkele vertegenwoordiger is aangeduid. In geval van splitsing in blote eigendom en in vruchtgebruik wordt het stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend. Indien het vruchtgebruik ervan aan meerdere personen toebehoort, wordt de uitoefening van het stemrecht geschorst tot één enkele vertegenwoordiger is aangeduid.

Artikel 13.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 14.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zef beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 15.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 16.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 17.- Gemeen recht

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

VOOR ONTLEDEND UlTIREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Flue F. Robbrechtsstraat 33

1780 VVEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Opgemaakt te Wemmei op 23 juni 2014

Tegelijk neergelegd ':- uitgifte akte; proces-verbaal bijzondere algemene vergadering; bijzonder verslag

zaakvoerder; verslag bedrijfsrevisor.

-.

a Voor-

behouden

11 ah het"

Belgisch

Staatsblad

\F.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2014 : BL532708
16/01/2013 : BL532708
03/01/2012 : BL532708
02/02/2011 : BL532708
20/01/2010 : BL532708
22/01/2009 : BL532708
12/12/2007 : BL532708
02/02/2007 : BL532708
23/12/2005 : BL532708
22/06/2005 : BL532708
12/01/2005 : BL532708
29/01/2004 : BL532708
23/01/2004 : BL532708
23/01/2003 : BL532708
11/01/2001 : BL532708
27/02/1999 : BL532708
01/01/1997 : BL532708
27/04/1990 : BL532708

Coordonnées
BARTOM

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 36, BUS 1 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande