BASECAMP, AFGEKORT : BC

Association sans but lucratif


Dénomination : BASECAMP, AFGEKORT : BC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 847.456.237

Publication

26/07/2012
ÿþ  ,. s MdD 2.2

~Lug~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

1 7 JUL 2012

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr

Benaming

(voluit) : Basecamp vzw

(verkort) : BC

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Steenweg op Vilvoorde 259 bis, 1745 Opwijk

Onderwerp akte :

BASECAMP vzw

Vereniging zonder winstoogmerk

Steenweg op Vilvoorde 259bis

1746 Opwijk

Statuten BASECAMP vzw

Inhoudstafel

Oprichters P9. 3

2.Artikel 1: Naam, oprichters en zetel pg. 4

3.Artikel 2: Doel P9. 4-5

4.Artikel 3: Leden pg. 5-6

5.Artikel 4: Algemene Vergadering P9- 6-7

6.Artikel 5: Raad van Bestuur pg, 7-9

7.Artikel 6: Rekeningen pg. 9

8.Artikel 7: Ontbinding p9 10

9.Artikel 8: Varia pg. 10

10.Goedkeuring en ondertekening pg. 11

11.Bestuurders , bevoegdheden, uitoefening bevoegdheden pg. 12-13

12.Functieverdeling bestuurders en gematigden pg. 14-15

oprichting BASECAMP

De ondergetekenden:

-Oprichter 1: Filip Hermans, Opwijk

-Oprichter 2: Hannes Kintaert, Liedekerke -Oprichter 3: Hannah Verdoodt, Erembodegem -Oprichter 4: Rieke Lenaert, Balegem -Oprichter 5: Davy Van Tricht, Balegem -Oprichter 6: Jimmy Jacques, Denderleeuw -Oprichter 7: Robin Hermans , Opstal -Oprichter 8: John Hermans, Mespelare

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

joie "Kketirws err evoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. ke rze C,e-t9 C ~

RR r !r%

. . ell tiS

lr,.r" Tiu:JlC

111 1111111111111111

*12132396*

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

ti

MOI) 2.2

Zijn overeengekomen op 23 april 2012, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd op 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk " BASECAMP" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

Statuten BASECAMP

Artikel 1  Naam, oprichters en zetel

1.1 De vereniging, vzw, wordt genoemd BASECAMP, afgekort BC en is opgericht voor onbepaalde duur. De

vzw kan te allen tijde ontbonden worden.

1.2De vereniging wordt opgericht door:

-Filip Hermans, Opwijk

-Hannes Kintaert, Liedekerke

-Hannah Verdoodt, Erembodegem

-Rieke Lenaert, Balegem

-Davy Van Tricht, Balegem

-Jimmy Jacques, Denderfeeuw

-Robin Hermans, Opstal

-John Hermans, Mespelare

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge 1.3 De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1745, Opwijk, Steenweg op Vilvoorde, 259bis in het gerechtelijke arrondissement Brussel .

Artikel 2  Doel

2.1 De vereniging heeft tot doel mensen zichzelf harmonieus laten ontplooien in de natuur op een actieve manier.

Basecamp is een vereniging die haar focus legt op outdoor activiteiten en indoorevenementen gaande van louter ontspannende tot educatieve programma's waarbij de coaches en begeleiders zich afstemmen op de leerstijlen en doelstellingen van de deelnemers. Ervaringsgericht leren, avontuurlijke activiteiten en natuurbeleving staan daarbij centraal binnen de werking van Basecamp.

Het is onze betrachting om een hoogstaande kwalitatieve dienstverlening aan onze klanten te bezorgen die aangeboden wordt door een vaste kern van medewerkers verrijkt met goed opgeleide vrijwilligers en al dan niet in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners. We onderscheiden ons door een goede balans na te streven tussen rendabiliteit en aandacht voor het beleven en uitstralen van constructieve waarden onder andere door middel van een professionele interne werking. Om deze interne werking hoog te houden biedt de vereniging op regelmatige basis interne en externe opleidingen aan

2.2 De vereniging is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zo ver deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in 2A en de nodige catering te voorzien, Dit alles voor zo ver de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

2.3 De vereniging kan voor haar doel alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen en dit zowel in binnen- als in buitenland.

24 De vereniging kan subsidies aanwerven, zowel van de overheid ais van privé-instellingen, aan sponsering voldoen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en mag zelfs als vertegenwoordiger optreden.

Artikel 3 -- Leden: werkende en niet-werkende leden

3.1 De vereniging zal ter alle tijde 4 werkende leden tellen. Het aantal leden is onbeperkt. De vereniging telt werkende( Raad van Bestuur en kerngroep) en niet-werkende leden ( monitoren! trainers en gewone leden), De eerst werkende leden zijn de oprichters van de vereniging.

3.2 Niet- werkende leden bezitten uitsluitend rechten en plichten zoals die in de werking van de vereniging worden omschreven en toegekend. Zij hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering. Zij Kunnen enkel de Algemene Vergadering bijwonen indien hun statuut hen daarin voorziet.

s.IC{eU fepM/bUS eSiLv,&~i }-~erz~º%a,~

\IáT>i,:a ees~~ 2~de._p

Q

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.3 Werkende en niet-werkende leden kunnen een vergoeding van de vereniging ontvangen door het begeleiden van de activiteiten in overeenstemming met het doel omschreven in 2.1.

3.4. Zowel nieuwe werkende ais niet-werkende leden kunnen aanvaard worden binnen de vereniging met toestemming van Algemene Vergadering. Zij beslissen vrij over elk verzoek tot toetreding. Deze aanvraag kan zowel op schriftelijke als op mondelinge wijze, gericht aan één van de werkende leden van de Algemene Vergadering. Deze aanvraagprocedure geldt voor niet-werkende en voor werkende leden

3.5 Ieder werkend lid kan te allen tijde zijn ontslag indienen. Het ontslag dient schriftelijk ter kennis worden gebracht bij de Raad van Bestuur. Ontslagnemende leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging.

3.6 De beslissing tot uitsluiting van een werkend! niet-werkend lid kan alleen genomen worden door de Algemene Vergadering.

3.7 Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van werkende leden wordt door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de werkende leden, Dit register wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging.

3.8 Er wordt van de werkende leden geen jaarlijkse financiële bijdrage verwacht tegenover de vereniging. Artikel 4  Algemene Vergadering

4.1 De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkende leden: de raad van bestuur en de kerngroep. Zij zijn bevoegd voor hetgeen bepaald is in de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

4.2 Alle leden van de Algemene Vergadering beschikken over één stem tijdens de vergadering. Deze stemmen zijn allen gelijkwaardig.

4.3 leder werkend lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid op de Algemene Vergadering. Deze kan het daar bijhorend stemrecht uitoefenen.

4.4De Algemene Vergadering is bevoegd over:

-het inzagerecht in de stukken van de vereniging

-de wijziging van de statuten

-de benoeming! afzetting van leden van het bestuur

-de goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening

-de ontbinding van de vereniging

-de uitsluiting of toevoeging van zowel een werkend ais een niet-werkend lid

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

-de benoeming van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

-de kwijting van commissarissen en bestuursleden

-Een beslissinglberoep tegen de bestemming van het netto-actief nietig laten vorderen

4.5 De Algemene Vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen. Aile werkende leden worden schriftelijk, via mail, opgeroepen. Dit gebeurt tenminste 8 dagen voor de vergadering. Bij het schriftelijk verzoek wordt ook de agenda mee gegeven. De agenda wordt opgesteld door de Raad van Bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen op de agenda geplaatst worden tot vlak voor de bijeenroeping van de vergadering. Wanneer er tijdens de bijeenkomst zelf nog agendapunten worden aangebracht, worden deze behandeld tijdens de bijeenkomst indien alle werkende leden aanwezig zijn en alle werkende leden akkoord gaan om deze agendapunten te behandelen

4.6 Wanneer één vijfde van de werkende leden het, in het belang van de vereniging, nodig acht, kan door de Raad van Bestuur een buitengewone Algemene Vergadering bijeengeroepen worden.

4.7 De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen wanneer minimum de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De besluiten worden genomen bij een meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen tenzij de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, anders vermeld. Bij gewone gevallen worden ongeldige stemmen en onthoudingen niet meegerekend in de beoordeling tijdens de Algemene Vergadering. Bij wettelijke gevallen tellen onthoudingen en ongeldige stemmen mee.

Indien er onvoldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn voor een 2/3 aanwezigheid en/of vertegenwoordiging, moet de Algemene Vergadering opnieuw opgeroepen worden met dezelfde agenda

jeu-ho HeriPiYeS 3LtTuv.P.Ue3E j~Cfr2 t^^edv" i Lil

.. eer~~n~t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

tijdens een 2de vergadering. Deze vergadering kan pas na 15 dagen worden ingericht. Deze vergadering kan geldig beslissen ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden.

4.8 Van elke vergaderingen wordt er een verslag opgemaakt en verzonden via e-mail naar alle werkende leden. Deze verslagen worden, na goedkeuring door de Raad van Bestuur, bijgehouden in het daartoe behorend register in de zetel. Indien werkende leden deze verslagen willen nalezen, kan dit ten allen tijde. Werkende leden hebben immers inzagerecht in de documenten van de vereniging. Indien belanghebbende derden deze verslagen willen nalezen, kunnen zij hiervoor een schriftelijk verzoek indienen bij de Raad van Bestuur. Na goedkeuring door de Raad van Bestuur, kunnen deze derden de verslagen nalezen.

Artikel 5  Raad van Bestuur

5,1 De vereniging wordt ,in opdracht van de kerngroep, geleid door de Raad van Bestuur. De Raad bestaat uit minimum 3 werkende leden. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering.

5.2 De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor een periode van onbepaalde duur. ledere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen. De bestuurder dient dit schriftelijk en mondeling mee te delen op een Algemene Vergadering waarbij alle werkende leden aanwezig zijn, Indien een bestuurder vrijwillig ontslag neemt ais werkend lid, houdt dit ook een ontslag in als bestuurder, Eveneens kunnen de leden van de Raad van Bestuur ook ontslagen worden door de Algemene Vergadering.

5.3 De Raad van Bestuur staat in voor de goede werking van de vereniging. Zij hebben daarom de bevoegdheid om:

-alle stukken van de vereniging in te kijken aangezien alle bestuurders deel uitmaken van de werkende leden

-niet 1/5 van de leden van de Raad van Bestuur te vragen om de Algemene Vergadering bijeen te roepen wanneer dit noodzakelijk is voor de vereniging

-Leden van de Raad van Bestuur mogen de Algemene Vergadering bij wonen of zich te laten vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering en om te stemmen in de Algemene Vergadering.

-om de ontbinding van de vzw te vorderen als de Wet of de statuten niet worden nageleefd

-de ongeldigheid van een handeling van de vzw te eisen

-beroep aan te tekenen bij de rechtbank tegen de beslissing van de vereffenaars over de bestemming van

het vermogen.

-Een beslissing/beroep tegen de bestemming van het netto-actief nietig laten vorderen.

Daarnaast bezit de Raad van Bestuur de eindverantwoordelijkheid, en de daarbij horende eindbeslissing

over volgende aangelegenheden, die niet door de wet en statuten aan de Algemene Vergadering worden

voorgehouden:

-Bijhouden en aanvullen van het ledenregister

-aanwerving van vaste medewerkers van de vzw

-aankoop en uitbesteding van sporttechnisch materiaal

-algemeen beheer en eindcontrole van de financiële middelen van de vzw.

5.4 De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

5.5 De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid, slechts gedeeltelijk, overdragen aan één van de bestuurders of gevolmachtigde derde. Dit op eigen verantwoordelijkheid aangezien het mandaat van bestuurder als persoonlijk wordt aanzien.

5.6 De Raad van Bestuur wordt op schriftelijke wijze, via e-mail , samengeroepen 8 dagen voor de vergadering. Bij de oproeping wordt de agenda van de vergadering gevoegd, Ieder lid van de Raad van Bestuur heeft het recht om punten op de agenda te laten plaatsen.

5.7 De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college. De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders fysiek aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegerekend in de beoordeling van gewone gevallen op de bijeenkomsten van de Raad van Bestuur. Wanneer het gaat om wettelijke gevallen tellen ongeldige stemmen en onthoudingen wel mee. Bij staking worden de stemmen verworpen.

5.8 Van elke vergaderingen wordt er een verslag opgemaakt en verzonden via e-mail naar alle werkende leden, Deze verslagen worden, na goedkeuring door de Raad van Bestuur, bijgehouden in het daartoe

behorend register in de zetel. ~ ctst-,

Inzak \ Llje (3ed-ei'v 0(02.

11 I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

5.9 De Raad van Bestuur kan zoals alle werkende leden uit de Algemene Vergadering, een vergoeding krijgen door de inrichting van activiteiten zoals omschreven onder artikel 2.

Artikel 6  Rekeningen

6,1 Het dienstjaart boekjaar van de vereniging loopt van I januari tot 31 december.

6.2 De inkomsten van de verenigingen kunnen bestaan uit:

-De winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten die onder artikel 2 van de statuten worden

omschreven.

-Subsidies van zowel overheids- als privé-instellingen.

-Sponsoring van zowel overheids- als privé-instellingen.

-Winsten verwezenlijkt door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging middelen te laten

verwerven voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

6.3 De boekhouding van de inkomsten en uitgaven dient nauwkeurig volgens de principes van een vereenvoudigde boekhouding gevoerd te worden ( zie daarvoor VZW-wet, artikel 17, §2 en §3).

6.4 Op het einde van het boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting van het volgend jaar op. De balans en resultatenrekening van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgende jaar, worden op jaarlijkse gewone Algemene Vergadering voorgelegd ter goedkeuring

6.5 Op een Algemene Vergadering beslissen alle leden over de kwijting van de bestuursleden. Dit impliceert, bij goedkeuring door de Algemene Vergadering, de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur,

Artikel 7  Ontbinding

7.1 het vorderen van de ontbinding voor de vzw kan gebeuren door elk werkend lid of door elke

belanghebbende derde. De ontbindingsgronden zijn naast het niet naleven van de wet of de statuten:

-het niet in staat zijn verbintenissen na te komen

-het vermogen van de vzw of de inkomsten uit dat vermogen aanwenden voor een ander doel dan datgene

waarvoor het is opgericht

-gedurende 3 opeenvolgende boekjaren verzaken aan de plicht tot het neerleggen van de jaarrekening

-wanneer de vzw minder dan 3 leden telt.

7.2 In geval van vrijwillige ontbinding zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheden bepalen. De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheid en de wijze van vereffening.

7.3 In geval van ontbinding wordt voor de activa, na vereffening van de schulden, een nieuwe bestemming bepaalt. Deze zal bepaald worden door de Algemene Vergadering maar dient in elk geval tot een belangeloze doelstelling te worden geschonken.

Artikel 8  Varia

8.1 Vooral wat niet expliciet in deze statuten wordt beschreven, is de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, van toepassing.

Goedgekeurd door de buitengewone Algemene Vergadering te Erernbodegem., op 23/04/2012, 2 exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging van waarvan

het andere wordt neergelegd op de Griffier van de Rechtbank van Koophandel te

Getekend:

-Oprichter 1: Filip Hermans, Opwijk

-Oprichter 2: Hannes Kintaert, Liedekerke

-Oprichter 3: Hannah Verdoodt, Erembodegem

,JÛHN ./E H44us $~âTc~tvC'r1

gCCSr üvuÍ Q2

MoD 2,2

-Oprichter 4: Rieke Lenaert, Balegem

-Oprichter 5: Davy Van Tricht, Balegem

-Oprichter 6: Jimmy Jacques, Denderleeuw

-Oprichter 7: Robin Hermans , Opstal

-Oprichter 8: John Hermans, Mespelare

Bestuurders BASECAMP

-Filip Hermans, Opwijk, geboren op 2 juni 1983 te Jette, Belg

-John Hermans, Mespelare, geboren op 19 juni 1964 te Asse, Belg

-Davy Van Tricht, Balegem, geboren op 9 november1984 te Jette ,Belg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Bevoegdheden, uitoefening bevoegdheden

Conform de statuten artikel 5- punt 5.3, 5.4, 5.5, 5.7

De Raad van Bestuur staat in voor de goede werking van de vereniging. Zij hebben daarom

de bevoegdheid om:

-alle stukken van de vereniging in te kijken aangezien alle bestuurders deel uitmaken van de werkende

leden

-met 1/5 van de leden van de Raad van Bestuur te vragen om de Algemene Vergadering bijeen te roepen

wanneer dit noodzakelijk is voor de vereniging

-Leden van de Raad van Bestuur mogen de Algemene Vergadering bij wonen of zich te laten

vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering en om te stemmen in de Algemene Vergadering.

-om de ontbinding van de vzw te vorderen als de Wet of de statuten niet worden nageleefd

-de ongeldigheid van een handeling van de vzw te eisen

-beroep aan te tekenen bij de rechtbank tegen de beslissing van de vereffenaars over de bestemming van

het vermogen.

-Een beslissing/beroep tegen de bestemming van het netto-actief nietig laten vorderen.

Daarnaast bezit de Raad van Bestuur de eindverantwoordelijkheid, en de daarbij horende eindbeslissing

over volgende aangelegenheden, die niet door de wet en statuten aan de Algemene Vergadering worden

voorgehouden:

-Bijhouden en aanvullen van het ledenregister

-aanwerving van vaste medewerkers van de vzw

-aankoop en uitbesteding van sporttechnisch materiaal

-algemeen beheer en eindcontrole van de financiële middelen van de vzw.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid, slechts gedeeltelijk, overdragen aan één van de bestuurders of

gevoirnachtigde derde. Dit op eigen verantwoordelijkheid aangezien het mandaat van bestuurder als persoonlijk wordt aanzien.

De Raad van Bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college. De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders fysiek aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegerekend in de beoordeling van gewone gevallen op de bijeenkomsten van de Raad van Bestuur. Wanneer het gaat om wettelijke gevallen tellen ongeldige stemmen en onthoudingen wel mee. Bij staking worden de stemmen verworpen.

~ ~!N f1ee1`JAw-f _aerZvt.hPtl en Uo,t, fe G`e

ges-cxv'Zde2

, , a ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Functieverdeling en aanstelling gematigden (in de naam van de vzw)

ln rechte:

tinvordering van de rechtbank:

-Filip Hermans, Opwijk

-John Hermans, Mespelare,

-Davy Van Tricht, Balegem

" Buiten rechte:

1.Contracten en verbintenissen tekenen omtrent de toezegging van een activiteit

-Filip Hermans, Opwijk

-Hannes Kintaert, Liedekerke

-Hannah Verdoodt, Erembodegem

-Rieke Lenaert, Balegem

-Davy Van Tricht, Balegem

-Jimmy Jacques, Denderleeuw

-Robin Hermans, Opstal

-John Hermans, Mespelare

2.Contracten en verbintenissen tekenen omtrent de aankoop en uitbesteding van sporttechnisch materiaal:

-Filip Hermans, Opwijk

-John Hermans, Mespelare

-Davy Van Tricht, Balegem

3.Contracten en verbintenissen tekenen omtrent de aanstelling van vaste medewerkers binnen de vzw:

-Filip Hermans, Opwijk

-John Hermans, Mespelare

-Davy Van Tricht, Balegem

4.Volmacht bij de bank:

-Filip Hermans, Opwijk

-John Hermans, Mespelare

-Davy Van Tricht, Balegem

5.Contracten en verbintenissen tekenen omtrent de huur van de uitvalbasis:

-Filip Hermans, Opwijk

-John Hermans, Mespelare

-Davy Van Tricht, Balegem

Luik B - Vervolg

Moo 2.2

Op de laatste blz. van Lu k BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

-10H AJ MA~cJS R asTuvkl7voegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

tir hs `, ersa : Naam en handtekening j i ev~ ~~Ç L !

c.,\ Wi ~ ~+~.~Scï~ 1~!! --

03/03/2015
ÿþMon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 847.456.237

Benaming

(voluit) : Basecamp vzw

(verkort) : BC

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetei : Steenweg op Vilvoorde 259bis 1745 Opwijk

Onderwerp akte ; Adreswijziging

Adreswijziging BC beslist en met unanieme stemming goedgekeurd op de buitengewone algemene

vergadering van vrijdag 12112114.

Nieuw adres Basecamp vzw;

Ten Bos 55

9320 Erembodegem

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aatste blz. van Luik B ver en ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterencle notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

B,,t. 10 ~

*15033783*

ter griffie van de Nelerelandstalige richtbank van koopx~andel Brussel

neergetiégdlvnttrengen op

1 9 FEI 2015

í bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

e ~U `f Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BASECAMP, AFGEKORT : BC

Adresse
STEENWEG OP VILVOORDE 259 BIS 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande