BASTAN

Divers


Dénomination : BASTAN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.647.775

Publication

31/01/2014
ÿþ Mod 2,0

%.i ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 30fi55*

Ondernemingsnr : 0436.647.775 Benaming

(voluit) :

IY

BASTAN

m

-Le JAN 1014

Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 1730 Asse (Kobbegem) - Domberg 2

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING NAAR EEN VOF

Ingevolge Bav de dato 23.12.2013, gehouden voor Notaris Hendrik Van Eeckhoudt, te Sint-Martens-Lennik, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Dilbeek Il de 24 DEC 2013 Boek 608 Blad 98 Vak 17 Ontvangen: Vijftig euro (50,00 EUR) De Ontvanger: ai. (get.) Somers A., werden navolgende beslissingen genomen:

" EERSTE BESLISSING

De vergadering aanhoort de lezing van het verslag van de Raad van Bestuur gedateerd op 15 november 2013, betreffende de redenen die ertoe leiden de voorgestelde maatschappelijke omzetting te overwegen, zonder dat nochtans de naam, de duur, de zetel, het maatschappelijk doel en het maatschappelijk kapitaal gewijzigd worden.

De vergadering aanhoort eveneens de lezing van het verslag van de accountant, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VRC Bedrijfsrevisoren", mat maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, met in bijlage de staat van activa en passiva op datum van 30 september 2013.

De besluiten van dit verslag zijn:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering is van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30.09.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief dat volgens deze staat 529.411,73 EUR bedraagt, is 154.774,40 EUR kleiner dan het huidig maatschappelijk kapitaal van 684.186,13 EUR. Wij maken evenwel een algemeen voorbehoud voor eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die eventueel na de datum van dit rapport zouden kunnen ontstaan.

Wij wensen er tenslotte de aandacht op te vestigen dat wij niet In de mogelijkheid waren om het verslag binnen de 15 dagen voor de algemene vergadering over te maken aan de vennootschap, daar wij niet tijdig over de nodige documenten beschikten."

Beide verslagen zullen samen met onderhavige akte neergelegd worden op de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering neemt met eenparigheid van stemmen, de besluiten aan van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, aan, en beslist de vennootschap om te zetten in een Vennootschap onder Firma, waarvan de naam, de duur, de zetel en het maatschappelijk doel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap en waarvan de activa -en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

Het ongewijzigd maatschappelijk kapitaal van zeshonderdvierentachtigduizend honderdzesentachtig euro dertien cent (¬ 684.186,13) blijft ongewijzigd en zal vertegenwoordigd worden door duizend honderd en vier (1,104) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke aandeelhouder zal één (1) aandeel van de Vennootschap onder Firma ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de omgezette Naamloze Vennootschap, te weten:

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart en stelt vast, en de aandeelhouders bevestigen, dat de aandelen nooit werden

gedrukt en bijgevolg in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen altijd op naam zijn geweest en

gebleven.

Wijziging van de relevante artikels in de statuten.

DERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering, met eenparigheid van stemmen, beslist het ontslag van de bestuurders, zijnde de Bvba Halbo, Mevrouw Bauwens Beatrijs en de heer Tom Bauwens, te aanvaarden.

De kwijting welke zal gegeven worden voor het mandaat van bestuurder ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering zal eveneens kwijting inhouden van hun mandaat.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, dat de aandeelhouders, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals vernield, verklaren over te gaan, onderhands, opmaak van volledig nieuwe statuten, op hun maatschappelijke zetel, en dat ze daar tevens zullen beslissen tot benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS: I Uittreksel - I Expeditie - I Verslag van de bedrijfsrevisor - I Verslag van de Raad van Bestuur - I Staat van actief en passief

Hendrik Van Eeckhoudt

Notaris

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : KOT000225
29/10/2012 : KOT000225
06/09/2012 : KOT000225
02/09/2011 : KOT000225
06/09/2010 : KOT000225
20/08/2009 : KOT000225
22/08/2008 : KOT000225
12/07/2007 : KOT000225
04/12/2006 : KOT000225
01/07/2015
ÿþMal 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergoicgeur rívangen op

1111111111

5093102

2 2' lUiil 2015

ter griffie Van de ~~dQrjandstalige rechtbank van tt"

Ondernemingsar : 0436.647.775

Benaming

(voluit) : ~B/astan

Rechtsvorm : t\c k X pf er 5151

Zetel : Domberg 2, 1730 Asse

Onderwerp akte : kapitaalsvermindering, opstellen statuten, benoeming

Op de vergadering van de vennoten d.d. 15 mei 2015 werden volgende beslissingen genomen`

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de omzetting van de vennootschap van Naamloze vennootschap naar een vennootschap onderfirma (VOF) definitief is geworden en dat deze omzetting werd gepubliceerd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van 684.186,13¬ te ven-ninderen met' 673.146,13¬ om het te brengen tot 11040¬ vertegenwoordigd door 1,104 aandelen, die elk een zelfde bedrag van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het voormelde bedrag van 673,146,13¬ zullen onder de vennoten worden verdeeld hetzij door boeking op de rekening courant van de verschillende personen hetzij door reële terugbetaling, elk voor een gelijk deel. TWEEDE BESLISSING;

Dat de vennoten bijgevolg overgaan tot de opstelling van de statuten van de vennootschap, welke van toepassing zullen zijn op de vennootschap.

STATUTEN

I. Benaming, zetel, doel en duur van de vennootschap

Artikel 1 - Benaming

De vennootschap is, na de omzetting van Naamloze vennootschap, een vennootschap in de rechtsvorm van een "vennootschap onder firma" met als vennootschappelijke benaming: "Bastan"

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse Kobbegem, Domberg 2. Bij beslissing van alle; vennoten samen mag de zetel naar elke plaats in België worden overgebracht, mits het in acht nemen van de wettelijke voorschriften terzake.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, functies en mandaten van, zaakvoerder en vereffenaar in Belgische en buitenlandse vennootschappen.

De aan - en verkoop, de huur en de verhuur, de terbeschikkingstel-ling, het beheer en de huurfinanciering', van onroerende goederen ongeacht of deze goederen toebehoren aan de vennootschap of aan derden, met. inbegrip van de vennoten van de vennootschap en ongeacht van wie, met inbegrip van de vennoten van de vennootschap, de goederen worden verkocht, verhuurd of ter beschikking gesteld.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat de vennootschap te bevorderen, Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, met inbegrip van de' vennoten van de vennootschap, onder om het even welke vorm, met inbegrip van het zich borg stellen of aval; verlenen, in de meest ruime zin, behalve de daden die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende kredietinstellingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile verrichtingen doen die rechtstreeks of' onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd en zal onder zijn nieuwe vorm eveneens voor onbepaalde tijd verder gezet worden.

ll. Vennoten

Artikel 5 - Hoofdelijke aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge î' Alle vennoten zullen in. de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en in de winst in dezelfde

A verhouding delen.

Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6 - Toetreding

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden,.

Artikel 7 - Overdracht en afstand maatschappelijke rechten

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle mede -

vennoten overdragen of afstaan,

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten over op zijn rechtstreekse erfgenamen zonder dat hierover

de toestemming van de andere vennoten voor nodig is.

Indien het eventueel andere erfgenamen betreft die niet zijn rechtstreekse erfgenamen zijn of die per

testament werden aangeduid, zullen deze door de andere aandeelhouders moeten aanvaard worden met een

meerderheid van drie vierden van de stemmen.

Vennootschap gerechtigden kan haar delen slechts aan een gelieerde vennootschap overdragen.

Artikel 8 - Ontslag - Uitsluiting vennoot

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij

aangetekende brief aan te bieden. Het

ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Iedere vennoot kan door de Algemene Vergadering om gegronde redenen uit de vennootschap worden

gesloten na voorafgaandelijk door de Algemene Vergadering gehoord te zijn geworden. De beslissing tot

uitsluiting, die genomen moet worden met eenparigheid van de stemmen, heeft onmiddellijke werking.

III, Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9 - Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd het

maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 684.186,13E vertegenwoordigd door 1.104 aandelen,

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering op 23.12.2015 werd het kapitaal

ongewijzigd behouden en blijft vertegenwoordigd door 1.104 aandelen.

Maar ingevolge de beslissing in datum van heden, hieraan voorafgaand, hebben de vennoten beslist het

kapitaal te verminderen tot een bedrag van 11.040 ¬ evenwel zonder het aantal aandelen te wijzigen.

De vennoten hebben thans elk een gelijk deel in het voormeld resterend kapitaal van de vennootschap

onder de vorm van vennootschap onder Firma te weten elk 276 maatschappelijke aandelen.

IV. Bestuur - Vertegenwoordigers - controle

Artikel 10 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging

Twee vennoten samen kunnen tegenover derden rechtsgeldig alle daden van beschikking stellen, met inbegrip het ontvangen van alle bedragen namens de vennootschap, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Aile daden van beheer en beschikking, evenals alle financiële verrichtingen en meer in het algemeen alle daden die een onmiddellijke of toekomstige uitgave, al dan niet met een tegenprestatie, voor de vennootschap meebrengen of kunnen meebrengen, dienen door twee vennoten gezamenlijk gesteld te worden.

Tenminste twee vennoten kunnen evenwel samen alle daden van bestuur en beschikking kunnen stellen in naam en voor rekening van de vennoten zonder beperking van bedrag en zonder dat zij enige verantwoording dienen af te leggen naar derden betreffende hun bevoegdheid.

Twee vennoten samen zullen eveneens, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte voor alle daden van beschikking en voor een openbaar ambtenaar,

De vennoten kunnen samen met eenparigheid van stemmen overgaan tot het aanduiden van een

mandataris ad hoc voor welbepaalde daden van beschikking of algemene vertegenwoordiging in rechte, deze aanduiding zal nochtans, indien dit een onroerende transactie betreft of indien dit dienstig zou zijn voor de vertegenwoordiging in rechte, notarieel dienen te gebeuren of gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12 - Onderzoeks- en controlebevoegdheid

Iedere vennoot heeft afzonderlijk alle onderzoek - en controlebevoegdhe-'den, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen op de vennootschap van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen aile documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artikel 13 - Algemene vergadering

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1) aanvaarding van nieuwe vennoten;

2) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3) wijziging van de statuten;

4)de uitsluiting van een vennoot.

5)De benoeming en ontslag van de zaakvoerder.

Artikel 14 - Vereiste meerderheid

a De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij eenparigheid der aanwezige stemmen. Alle vennoten dienen evenwel aanwezig te zijn om rechtsgeldig te stemmen. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zal de zaakvoerder, indien geen eenparigheid kan worden bekomen, een doorslaggevende stem hebben,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Indien geen eenparigheid kan worden vastgesteld kan een tweede vergadering worden gehouden met dezelfde agenda en kunnen de vennoten beslissen met drie vierden van de stemmen.

Artikel 15 - Stemverdeling

Het aantal stemmen waarop iedere vennoot recht heeft wordt bepaald naar gelang zijn of haar aandeel in het kapitaal, vertegenwoordigd door de aan de vennoot toegekende deelbewijzen of aandelen. Indien het aandeel van de vennoten in het kapitaal van de vennootschap gelijk is, heeft elke vennoot recht op één stem. In alle gevallen, zal de eigenaar van het aandeel dienen te stemmen op de vergadering.

In geval van vruchtgebruik en naakte eigendom, zal de vruchtgebruiker het aandeel vertegenwoordigen op de algemene vergadering.

Artikel 16 - Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni, te 18 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen vermeld.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en tien.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist, De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI, Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Artikel 17 - Boekjaar

Het boekjaar loop van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 18 - Bepaling en verdeling van de winst

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige

afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt.

De Algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen of de nettowinst aan de vennoten in evenredigheid met hun inbreng wordt uitgekeerd dan wel wordt gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel.

Vil. Ontbinding - ontslag van een vennoot

Artikel 19 - Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door het ontslag of de uitsluiting van een vennoot. In dat geval zal de ontslagen of uitgesloten vennoot recht hebben op zijn aandeel in het maatschappelijk kapitaal, verhoogd met

zijn evenredig deel van de netto - winst die werd gereserveerd overeenkomstig artikel 18 van deze statuten.

De vennootschap wordt ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

In geval van uitsluiting of ontslag, zal de vennoot evenwel het recht niet hebben om de vennootschap te dwingen tot onmiddellijke uitbetaling, maar zal de vennootschap zestig maanden de tijd krijgen om de terugbetaling van het verschuldigde te betalen.

Artikel 20 - Benoeming vereffenaar

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 Vennootschapswet, onverminderd de toepassing van artikel 179 Vennootschapswet en het hierna bepaalde onder artikel 21.

Artikel 21 - Verdeling netto-actief

In alle gevallen van ontbinding wordt het netto actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere vennoot een evenredig deel aan zijn deel in het maatschappelijk kapitaal, verhoogd met zijn evenredig deel van de netto - winst die werd gereserveerd overeenkomstig artikel 18 van de statuten, wordt toegekend.

Indien evenwel in toepassing van artikel 19 het aandeel dat toekomt aan de uitgesloten of ontslagen vennoot, nog niet zou uitbetaald zijn na het verloop van de 60 maanden, zal deze bij voorrang worden uitbetaald, vooraleer kan worden overgegaan tot de betaling van het saldo aan de andere vennoten.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 22 - Gemeen recht

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende algemene wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar de vennootschapswet.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met een eenparigheid om over te gaan tot de benoeming van:

Benoeming.

De heer Tom Bauwens te Kortrijk en de VOF Prana Estate, beiden voornoemd, vertegenwoordigd zoals

gezegd, gelast worden in uitvoering van de Wet op de handelsvennootschappen, onverminderd wat onder artikel 11 van de statuten werd beslist, uitdrukkelijk afzonderlijk gemachtigd alle documenten te ondertekenen, kortom al het nodige te doen betreffende de formaliteiten, de vennootschap in rechte te vertegenwoordigen of eventueel voor een gemachtigd ambtenaar te verschijnen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2005 : KOT000225
02/07/2004 : KOT000225
07/08/2003 : KOT000225
11/10/2002 : KOT000225
06/10/2001 : KOT000225
30/12/2000 : KOT000225
17/09/1992 : KOT225
20/08/1992 : KOT225

Coordonnées
BASTAN

Adresse
DOMBERG 2 1730 KOBBEGEM

Code postal : 1730
Localité : Kobbegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande