BATTERY SHOP VERBEECK-DE SMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BATTERY SHOP VERBEECK-DE SMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.718.794

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 08.04.2014 14088-0360-014
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 04.04.2013 13084-0115-014
14/11/2011
ÿþ Mod 2.1

13 l

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 1 OKT. 2011 DE uGiIER,

111 11 11 1 111 1 1 I 1I1 I i

*11171248*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : ONkfl ~~ 1"-.S%-(

Benaming

(voluit) : BATTERY SHOP VERBEECK-DE SMET

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent,Karrestraat 255

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 21 oktober 2011,; (geregistreerd 7 bladen, 5 renvooien, te Leuven, 2e kantoor der registratie op 24/10/2011 boek 1362 blad 54; vak 19 ontvangen:25 EUR, getekend, de Ontvanger: De Clercq G.), houdende de oprichting van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

1. De Heer VERBEECK Guido Armand Yvonne, zelfstandige, geboren te Leuven op 18 januari 1965, nationaal nummer 650118-149.04, ongehuwd, wettelijk wonende met mevrouw DE SMET Kristel, hiernagenoemd sub 2,te 3020 Herent, Karrestraat 255

2. Mevrouw DE SMET Kristel Julie Ariane, zelfstandige, geboren te Elsene op 23 augustus 1975, nationaal nummer 750823-274.85, ongehuwd, wettelijk samenwonende met de heer VERBEECK Guido, voornoemd sub. 1 te 3020 Herent, Karrestraat 255.

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "BATTERY SHOP VERBEECK-DE SMET". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de; zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel' heeft, en het ondememingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met' inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Karrestraat 255. Elke verandering; van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen: bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het; buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL - De vennootschap heeft als doel:

In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Slepen van auto's en de hulpverlening onderweg;

- Handel in auto's;

- Detailhandel in motorbrandstoffen in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen;

- Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel in tweedehandsonderdelen;

- Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

Groothandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de groothandel in tweedehands onderdelen;

Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen;

-Carrosserieherstelling;

-Revisie van automotoren;

-Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

-Handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers;

-Handel in aanhangwagens, opleggers en caravans;

-Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer; inclusief die voor bijzondere doeleinden:

(bv ambulances);

-Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge " -Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (bv ambulances);

- Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

- Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere

doeleinden (bv ambulances);

- Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

- Groothandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

- reparatie van producten van metaal;

- Vervaardiging van andere delen en toebehoren van motorvoertuigen;

Inrichting en aanpassing van motorvoertuigen (bussen, tankwagens, koelwagens, enz.);

- vervaardiging van carrosserieën (inctusief cabines) voor auto's;

- Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton);

- klein- en groothandel in batterijen en aanverwante producten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENVIJFTIG DUIZEND EURO (55.000 ¬ ) en het kapitaal is vertegenwoordigd door VIJFHONDERD VIJFTIG (550) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7. BESTUUR -De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd de heer Guido Verbeeck, voornoemde comparant sub 1 die verklaart zijn mandaat onbezoldigd te aanvaarden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend, tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit.

a)ls er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van ver-mogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte

te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college

omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verant-woordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de ver-mogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde

~~. procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die hande-lingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoor-loofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. 8. CONTROLE: a) Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in het W.Venn., niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen, en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer commissarissen opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

b)ls er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

9. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeen-komstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf (31.12.2012), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering; jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeen-geroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennoot-schap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

12. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN. De comparanten, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te weten dat de vennootschap haar rechtspersoon-lijkheid eerst verkrijgt vanaf de neerlegging van het vennoot-schapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel. Zij kan evenwel handelingen stellen vanaf 1 oktober 2011, voor rekening van de vennootschap in oprichting tot voormelde datum van neerlegging. De comparanten verklaren met eénparigheid van stemmen, de volgende besluiten te nemen :

a) alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert

één oktober tweeduizend en elf door één of meerdere vennoten, comparanten in onderhavige akte, en uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de bij deze opgerichte vennootschap overgenomen. Nochtans zal deze overneming slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Bovendien is de Heer Verbeeck Guida, comparant voornoemd sub 1, uitdrukkelijk gemachtigd om vanaf heden en tot op de dag van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel om voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap alle handelingen en/of verbintenissen te sluiten die nodig of nuttig zouden zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, alle nodige machten worden hem met het oog hierop verleend door alle comparanten. Nochtans zal deze volmacht slechts uitwerking hebben indien de gevolmachtigde, bij de onderschrijving van gezegde verbintenissen, eveneens in persoonlijke naam handelt en niet uitsluitend in hoedanigheid van gevolmachtigde. De verrichtingen gesteld krachtens onderhavige volmacht genomen voor rekening van de vennootschap in oprichting en de eruit voortspruitende verbintenissen zullen geacht worden, oorspronkelijk onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zat slechts uitwerking hebben onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van gezegde

verbintenissen en van de neerlegging van het uittreksel der statuten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

14. Machten: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de vennootschap Kantoor Mijten Accountants-Belastingsconsulenten Burgelijke vennootschap onder de vorm van een BVBA met zetel te 3020 Herent, Wittevrouwestraat 18 (0878.716.664) evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling aile machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsioket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.Voor analytisch uittreksel. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

in bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Voor-

beº%iouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BATTERY SHOP VERBEECK-DE SMET

Adresse
KARRESTRAAT 255 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande