BAU STUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAU STUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.996.462

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311381*

Neergelegd

03-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Jagers-te-Voetlaan 12a

Ondernemingsnummer :

0632996462

Benaming (voluit) : Bau Studio

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Notaris Luc VAN STEENKISTE, met standplaats te Sint-Lambrechts-Woluwe op één juli tweeduizend vijftien, te registreren

BLIJKT DAT :

De heer VAN BEERSEL Michaël, geboren te Vilvoorde op vijfentwintig februari negentienhonderddrieëntachtig, (identiteitskaart nummer 591-5568423-46 en rijksregister nummer 83.02.25-403.22), echtgenoot van mevrouw VERMEEREN Johanna Denise Theodoor, wonende te 1980 Zemst, Jagers-Te-Voetlaan, 12 A.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BAU Studio", opricht als volgt :

1) NAAM : BAU Studio.

2) MAATSCHAPELIJKE ZETEL : te 1980 Eppegem, Jagers-Te-Voetlaan, 12 A.

3) DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel in Belgïe, als in het buitenland:

- Advies-en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op financieel, bedrijfseconomisch, juridisch vlak, alsook op het vlak van management, het besturen, organiseren en beheren van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Dit omvat ook het adviseren en begeleiden van beheersbeslissingen, het adviseren van beleggingen onder alle vormen, het voor rekening van derden opsporen en contacteren van cliënten, kopers, verkopers, en tussenpersonen bij de handel en het onderhandelen en opstellen van overeenkomsten. Meer specifiek mag de vennootschap opvolging en ondersteuning verlenen bij het realiseren van onroerend goed projecten en alle aanverwante sectoren, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij mag dit zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening en mag daartoe alle nodige investeringen, financieringen, contracten realiseren;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur (al dan niet gemeubeld), de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen,

- Het waarnemen van bestuurdersfuncties, directie, controle of vereffening, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

- De vennootschap mag participeren in alle onroerend goed projecten en de ontwikkeling van

1980 Zemst

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

dergelijke projecten op zich nemen, zowel in België als daarbuiten. Zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren, al dan niet bemeubeld, en dit zowel van het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden.

- Elke aan-en verkoopverrichting, huur en verhuur in verband met meubelen, kunstwerken, alle goederen en materialen voor binnenhuisinrichting.

- Het vervaardigen van meubels en het uitvoeren van interieur-, bureel- en binnenhuisinrichting zelf; steeds in de ruimste zin van het woord.

- De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten van een algemene bouwonderneming in de ruimste zin van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coördinatie met onderaannemers, en omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

o Onderneming voor de vervaardiging en plaatsing van geprefabriceerde wanden in alle constructies;

o Onderneming voor het optrekken van geprefabriceerde woningen;

o Onderneming voor het optrekken van woningen (ruwbouw en onder dak zetten);

o Onderneming voor metselwerken en betonwerken;

o Onderneming voor plafonneerder- en cementwerken;

o Onderneming voor schrijnwerken en timmerwerken;

o Onderneming voor vloeren en tegelzetten;

o Onderneming voor afbraak- en sloopwerken;

o Onderneming voor renovatie- en restauratiewerken;

o Monumentenzorg;

o Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en bouwpromotie;

o De studie van de verwezenlijking van alle industriële en commerciële installaties;

o Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met bouwcoördinatie en veiligheidscoördinatie, in de meest brede zin;

o De technische bijstand onder alle vormen en voornamelijk het ter beschikking stellen van bevoegd personeel;

o Fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle mogelijke constructies;

o Alle werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, zoals maar niet beperkt tot schilderwerken.

De term  vermogensbeheer zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen.

De vennootschap kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of onderneming.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken en/of te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet limitatief, enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de meest ruime zin.

4) DUUR

De vennootschap bestaat vanaf de datum van neerlegging van onderhavige statuten op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene

vergadering met inachtneming van de geldende wetsbepalingen.

5) KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, genummerd van één tot honderd, volstort ten belope van twee derden.

6) BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, aangeduid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

door de algemene vergadering en ten alle tijde herroepbaar door haar.

7) MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

Elke zaakvoerder, als er meerdere zijn, kan alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen verrichten met het oog op het nastreven van het maatschappelijk doel, behalve die handelingen die de wet voorbehoudt aan de Algemene Vergadering.

8) VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN GERECHTELIJKE HANDELINGEN

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden in alle akten, met inbegrip van diegene waar een openbaar ambtenaar tussenkomt, in en buiten rechte, zowel in hoedanigheid van eiser als in hoedanigheid van verweerder.

De vennootschap wordt daarenboven geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

9) VERGADERING - DATUM

De algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van december om negentien uur op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend zestien.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt voorgezeten door de zaakvoerder indien er slechts één is, door de oudste van de zaakvoerders, zo er meerdere zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze laatste de bevoegdheden uitoefenen toegekend door de wet aan de algemene vergadering.

10) VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Medeëigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars, schuldeisers, schuldenaars en pandgevers, moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze laatste de bevoegdheden toegekend door de wet aan de algemene vergadering niet delegeren.

11) BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar, en voor de eerste maal in

tweeduizend zestien.

12) WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten, noodzakelijke afschrijvingen en vastleggingen van min waarden, maakt de netto winst uit van de vennootschap.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt.

13) VERDELING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun

aantal aandelen, alle aandelen hebbende gelijke rechten, pro rata van hun volstorten.

14) AANDUIDING VAN ZAAKVOERDER

Wordt als zaakvoerder aangesteld: De heer Michaël Van Beersel, voornoemd.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn en van onbepaalde duur.

15) OVERNAMEN VAN VERBINTENISSEN

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, neemt de vennootschap alle in

haar naam aangegane verbintenissen over sinds zij in oprichting is, en dit sinds 1 april 2015

waaronder de dienstverleningsovereenkomst aangegaan met VERELST DNA te 2580 Putte,

Mechelbaan 352 met ondernemingsnummer 534.523.646 (RPR Antwerpen, afdeling Mechelen) de

dato 2 april 2015.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Ter gelijk neergelegd : een uitgifte van de akte

Notaris Luc VAN STEENKISTE, te Sint-Lambrechts-Woluwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BAU STUDIO

Adresse
JAGERS-TE-VOETLAAN 12A 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande