BB POOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BB POOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.778.346

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 05.09.2013, NGL 29.10.2013 13642-0249-018
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.06.2012, NGL 25.09.2012 12576-0571-017
28/02/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~II~I~I~I~IMNN~m

'11031906*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de i FEB, 2011

DE G I FIER,

Griffie

Ondernemingsnr : o S 3 3 . -41S

Benaming

(voluit) : BB POOLS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Betekomsesteenweg 124 - 3200 AARSCHOT

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Guy Vandersmissen op 08-02-2011, blijkt dat er werd overgegaan door; De heer BLOKKEN, Benny Louis Albert, geboren te Hasselt op tweeëntwintig februari negentienhonderd' achtenzestig (rijksregisternummer 68.02.22 253-44) en zijn echtgenote, Mevrouw CASTERMANS, lise Gonnie; Julienne, geboren te Tongeren op vijf oktober negentienhonderd tweeënzeventig (rijksregisternummer 72.10.05; 216-52), samen wonende te 3700 Tongeren, Kruisvindingsstraat 51, tot de oprichting van een besloten" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "BB POOLS" met maatschappelijke zetel te, 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 124, met een kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00-eur) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderste (1/200ste) ieder, waarvan twintigduizend euro (20.000,00-eur) volstort bij de oprichting.

Deze aandelen worden als volgt onderschreven:

1/ de heer BLOKKEN Benny voornoemd voor honderd aandelen (100), door middel van inbreng in speciën. 2/ Mevrouw CASTERMANS Ilse voornoemd voor honderd aandelen (100), door middel van inbreng in. speciën.

VOLSTORTING

Het bedrag van de volstorting groot twintigduizend euro (20.000,00-eur) is volledig volstort op een bijzondere rekening geopend bij de KBC BANK te Nerem op naam van de vennootschap in oprichting. Een' bewijs werd afgeleverd op twee februari tweeduizend en elf.

FINANCIEEL PLAN

De oprichters hebben aan ondergetekende Notaris voorafgaandelijk deze een financieel plan overhandigd' van de vennootschap, gedateerd op acht februari tweeduizend en elf.

STATUTEN

EERSTE HOOFDSTUK - BENAMING, ZETEL, DOEL EN DUUR

ARTIKEL EEN

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming, "BB POOLS".

ARTIKEL TWEE

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 124.

Hij kan door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht worden naar, elke andere plaats in België.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch' Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en het buiten-land.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland :

- Landschapsverzorging (omvattende aanleg, onderhoud en herinrichting van groenvoorzieningen, sportaccommodaties en dergelijke; landschapsmaatregelen ter bescherming van milieu en natuur, alsmede het landschapsonderhoud; snoeien van bomen, knippen van heggen en overplanten van grote bomen)   code 01411;

- alle handels-, nijverheids-, financiële-, en onroerende verrich-tingen; zowel voor eigen rekening als voor: rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te: bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland;

- de samenwerking met, of het deelnemen aan alle ondememin-gen of vennootschappen die eenzelfde,. gelijkaardige of aanver-want doel nastreven, of die van aard zijn haar activiteiten te optimaliseren. Dezei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

samenwerking of deelneming kan geschie-den op eender welke wijze; bij wijze van voorbeeld: huur en aankoop van roerende en onroerende goederen, overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing, ... ;

- het waarnemen van de functie van bestuurder, manager, of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen ;

- de borgstelling voor derden;

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng in speciën of in natura, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of zich andersinds interesseren in andere bestaan-de of op te richten vennootschappen in België of in het buiten-land waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorde-ren.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de artikels van het wetboek van vennootschappen. ARTIKEL VIER

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Nochtans worden alle daden vanaf één februari tweeduizend en elf geacht te zijn gedaan voor rekening van de bij deze opgerichte vennootschap.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering dat genomen wordt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

TWEEDE HOOFDSTUK - KAPITAAL

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00-eur) vertegenwoordigd door tweehon-derd aandelen (200), zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/tweehonderdste elk.

ARTIKEL ZES

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien meerdere personen eigenaar van een titel zijn, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat een enkele persoon aangeduid wordt als eigenaar van de titels ten overstaan van de vennootschap.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom zal, behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, de blote eigenaar door de vruchtgebruiker vertegen-woordigd; evenwel, bij stemmingen in verband met statutenwijzi-gingen, in de meest ruime zin genomen, zal het stemrecht aan de blote eigenaar toebehoren.

ARTIKEL ZEVEN

Bij elke kapitaalverhoging in geld, genieten de eigenaars van bestaande maatschappelijke aandelen een evenredig voorkeur-recht met het oog op de onderschrijving der nieuwe aandelen.

Indien een of meerdere aandeelhouders geen gebruik maken van dit voorkeurrecht, zullen de aandelen waarop zij recht hebben evenredig toekomen aan de andere aandeelhouders.

ARTIKEL ACHT

A.Overeenkomstig de wet, mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, niet warden afgestaan onder levenden, noch overge-dragen wegens overlijden dan met de toestemming van alle vennoten die met een gekwalificeerde meerderheid van vier/vijfden dienen te beslissen, na aftrek van de rechten waar-van de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt door een vennoot aan zijn medevennoten, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater.

B.Bij weigering van goedkeuring vindt het artikel 251 van het Wetboek Vennootschappen toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeen-stemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de ven-nootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

C.De erfgenamen en legatarissen van aandelen wegens overlijden die geen vennoten kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als dusdanig hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen of, ingeval van betwisting, door een deskundige aan te stellen door de betrokken partijen of, zoniet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De betaling van de ovemameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Zo de afkoop niet geschied is binnen de drie maanden, kunnen de erfgenamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap eisen.

il} Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge ARTIKEL NEGEN

De vennootschap neemt geen einde door het overlijden, de terugtrekking, de onbekwaamheid, het

onvermogen of het faillissement van een of meerdere vennoten.

Zij blijft voortbestaan tussen de overblijvende of overlevende vennoten en de erfgenamen, rechthebbende

legatarissen of afstandhouders die, indien het behoort, in hoedanigheid van vennoten zouden aanvaard

geweest zijn, overeenkomstig de voorschriften van vorig artikel.

De vennootschap blijft tevens voortbestaan tussen de vennoten en de vertegenwoordigers der onbekwame

vennoten.

HOOFDSTUK III - BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL TIEN

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, verbinden zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen al dan niet vennoten, waarvan de

volmachten beperkt zijn tot een of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De zaakvoerders hebben de meeste uitgebreide machten zonder opsomming of beperking met inbegrip van

het aanvaarden van alle postzendingen en geldwaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door haar voor onbepaalde duur aangestelde statutaire zaakvoerders, te

weten :

- Mevrouw CASTERMANS Ilse voornoemd;

- de heer BLOKKEN Benny voornoemd;

Beiden hier aanwezig en die verklaren dit mandaat te aanvaarden. Voormelden bevestigen dat de

uitoefening van deze functie hen niet is verboden krachtens een veroordeling op grond van het Koninklijk

Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig of om eender welke andere reden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel

of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het

besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan slechts ontslag nemen mits een opzeggingstermijn van drie maanden.

ARTIKEL ELF

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

De vennoten hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de handelingen, boeken en

geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWAALF

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste donderdag van de maand

juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel, en voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf. Indien deze

dag een wettelijk feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen ten alle tijden worden belegd door één of meerdere

zaakvoerders op aanvraag van de vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De bijeenroepingen geschieden bij aangetekend schrijven per post tenminste vijftien dagen bij voorbaat en

vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop deze zullen plaats hebben. De bij wet bepaalde stukken

worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissarie,

alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

ARTIKEL DERTIEN

Elk aandeel geeft recht op een stem. De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal

kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten

vertegenwoordigen.

De lasthebbers moet zelf vennoot zijn, minderjarigen en ontzet-ten mogen vertegenwoordigd worden door

een lasthebber of vertegenwoordiger die ook vennoot moet zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

ARTIKEL VEERTIEN

Het bureel der algemene vergadering bestaat uit de oudste zaakvoerder, een secretaris en twee

stemopnemers.

Zolang evenwel de vennootschap minder dan zes vennoten telt, zal er geen bureel gevormd warden; de

oudste zaakvoerder zal alleen als voorzitter optreden.

HOOFDSTUK V - BALANS EN WINSTVERDELING

ARTIKEL VIJFTIEN

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één april en eindigt op eenendertig maart.

ARTIKEL ZESTIEN

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet op de boekhouding en de jaarrekening van de

ondernemingen en de besluiten en administratieve bepalingen ter uitvoering ervan.

ARTIKEL ZEVENTIEN

Voorbehouden aan het f Belgisch Staatsblad

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reserve-fonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL ACHTTIEN

Om geen enkele reden zullen de erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de verzegeling of inventaris van de goederen en waarden van de vennootschap eisen, noch de verdeling of openbare verkoping ervan kunnen aanvragen, noch zich mogen mengen in haar beheer. Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de inventarissen, de maatschappelijke jaarrekening en de beslissingen van de algemene vergadering.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING

ARTIKEL NEGENTIEN

De vennootschap zal ontbonden worden in de gevallen bij de wet bepaald. Bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerder verwezenlijkt worden, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

HOOFDSTUK VII - WOONSTKEUZE

ARTIKEL TWINTIG

al De vennoten, de zaakvoerders, en vereffenaars die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor gans de duur van hun opdracht woonplaats te kiezen in de maatschappelijke zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden mogen gedaan worden betreffende de zaken der vennootschap en de aansprakelijkheid voor hun beheer en toezicht.

Dadelijk na ontvangst, zullen deze dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door de zorgen van de zaakvoerders, aan de belanghebbenden doorgezonden worden.

b/ Alle oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en aile andere briefwisseling uitgaande van de vennootschap zelf, en bestemd voor vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, moeten worden gericht aan het persoonlijk adres van deze laatste, zelfs indien zij hun woonplaats niet in België hebben.

HOOFDSTUK VIII - BASISWET

ARTIKEL EENENTWINTIG

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het wetboek van vennootschappen toepassing.

TITEL III - SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig maart tweeduizend en twaalf op welke datum de eerste inventaris zal opgesteld worden. De eerste algemene vergadering zal plaats vinden de eerste donderdag van de maand juni in tweeduizend en twaalf om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

(Gei.) Guy Vandersmissen

Tegelijk neergelegd uitgifte van de akte en bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur bel

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BB POOLS

Adresse
BETEKOMSESTEENWEG 124 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande