BE-GRC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE-GRC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.321.843

Publication

18/08/2014
ÿþmod 7 1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1119MIMill

Ondernemingsnr : 0834.321.843

neergelegd/ontvangen ep

0 B A!!6. ZO%

Griffie

ter g ~~'lana,"?wlee -

eiffie de

rechtbank van koophandel Bru2sel

Benaming (voluit) : BE-GRC

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kampenhoutsebaan 16

1982 Zemst (Elewijt)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Jo ABBELOOS, notaris, vennoot, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & Jo Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op 30 juni 2014, geregistreerd op het iste registratiekantoor te Vilvoorde de dato 14 juli 2014, boek 501, blad 32, vak 2,;: Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). Getekend W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BE-GRC", waarvan de zetel gevestigd is te 1982 Zemst (Elewijt), Kampenhoutsebaan 16, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te vermeerderen door inbreng in geld met honderd drieëntwintigduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 123.480,00) om het te verhogen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) tot honderd drieënveertigduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 143.480,00), door inbreng door de actuele vennoten in verhouding tot hun' aandelenbezit. Voor deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecreëerd. Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door de vennoten door inbreng in geld, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap, beslist in de algemene vergadering van 18 juni 2014 waarbij de vennoten uitdrukkelijk hebben; verklaard toepassing te maken van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en zich' hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het attest, uitgereikt door Belfius Bank NV; op 19 juni 2014 waaruit blijkt dat het bedrag van honderd drieëntwintigduizend:' vierhonderdtachtig euro (¬ 123.480,00) overeenkomstig het Wetboek van., Vennootschap gestort werd op een bijzondere rekening nummer BE36 0882 5141 3281. Het attest wordt aan dit proces-verbaal gehecht.

De algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal werd verhoogd met honderd drieëntwintigduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 123.480,00) om het te brengen van: twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderd drieënveertigduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 143.480,00).

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden voortkomen van het door hen ontvangen dividend, besloten door de algemene vergadering van 18 juni 2014.

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen conform de

hiervoor genomen beslissing:

Artikel 5 wordt door de volgende tekst vervangen:

"Artikel 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieënveertigduizend vierhonderdtachtig

euro (¬ 143.480,00). Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VILDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft opdracht aan ondergetekende geassocieerd notaris tot

coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

v

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.02.2014 14029-0131-009
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 03.01.2013 13004-0059-011
09/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301679*

Neergelegd

07-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BE-GRC

0834321843

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1982 Zemst, Kampenhoutsebaan 16

Onderwerp akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van zeven maart tweeduizend en elf, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BE-GRC, met maatschappelijke zetel te 1982 Zemst, Kampenhoutsebaan 16 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1) De heer ELISABETH Peter Roger Ives, ongehuwd, rijksregister nummer 70.10.01043.12, geboren te Izegem op één oktober negentienhonderd zeventig, wonend te 1982 Zemst (Elewijt), Kampenhoutsebaan 16, en

2) Mevrouw CLOETENS Heidi, ongehuwd, rijksregister nummer 73.09.12-114.55, geboren te Vilvoorde op twaalf september negentienhonderd drieënzeventig, wonend te 1982 Zemst (Elewijt), Kampenhoutsebaan 16.

Wettelijk samenwonend.

STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BE-GRC".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1982 Zemst, Kampenhoutsebaan 16. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. Voor eigen rekening:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op de richten vennootschappen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participaties aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, technologische, commerciële, organisatorische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van computerhardware en softwaretoepassingen;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen op naam, ieder één/twintigste (1/20ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste vrijdag van de maand december om achttien (18) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: mevrouw CLOETENS Heidi, voornoemde oprichtster sub 2.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 januari 2011 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW/RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan MAREL Accountancy-Fiscaliteit te 8800 Roeselare-Rumbeke, Izegemstraat 52A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte

pOp de laatstelaatste blz.blz. van van LuikLuik B Bvermeldnvermelden : : Recto Recto : : Naam Naam en en hoedanigheid hoedanigheid van de van de instrumenternd instrumenterende notaris, notaris, hetzij van hetzij de van de perso(o)n(n) perso(o)n(en)

bevoegd d bevoegd rechtspersoonde ten rechtspersoonaanzien vanten derdenaanzien te an drdenvertegenwoordign te vertegenwoordigen

Verso Verso:: NaamNaam enen handtekninghandtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0525-009

Coordonnées
BE-GRC

Adresse
KAMPENHOUTSEBAAN 16 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande