BELAU

Société en commandite simple


Dénomination : BELAU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.616.972

Publication

26/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 7 17.-- 2.'W

DE GRllF!ÈR,

Griffie

Iu1111ii11i1,iu1ii~~i ius

be

a

Br str

VI

Ondernemingsnr : )S$ .

Benaming

(voluit) : BELAU

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dageraadlaan 12, 3360 Korbeek-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 februari 2014 hebben volgende oprichters een gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur opgericht onder de benaming BELAU:

De heer Laurent Van Rillaer tekent in voor 980 EUR op 98 aandelen in hoedanigheid van werkend vennoot. De heren Maarten en Klaas Van Rillaer tekenen elk individueel in voor 10 EUR op 1 aandeel in

hoedanigheid van stille vennoot. _

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3360 Korbeek-Lo, Dageraadlaan 12 en kan bij eenvoudige beslissing door de zaakvoerder verplaatst worden binnen de Vlaamse Gemeenschap of Brussel.

Het kapitaal bedraagt 1.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam.

De heer Laurent Van Rillaer treedt op als werkend of beherend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn. De heren Maarten en Klaas Van Rillaer treden hierbij op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn. Dit impliceert dat zij enerzijds enkel gehouden zijn tot het bedrag van hun beloofde inbreng maar dat zij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zullen verrichten.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het begeleiden, adviseren en realiseren van publicaties in al zijn vormen in de meest ruime zin.

-Het uitgeven van publicaties.

-Het organiseren en geven van opleidingen, trainingen en vorming.

-Het verlenen van managementprestaties in de meest ruime zin.

-Adviesverlening inzake publiciteit, personeelsbeleid, financiële en budgettaire aspecten aan derden.

-Het voeren van prospecties van klanten voor derden.

-Het beheer van een eigen onroerend en roerend patrimonium.

De vennootschap kan aile en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering.

Indien 1 vennoot alle aandelen in handen krijgt zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden worden, doch in dat geval dient de overgebleven vennoot binnen de maand een nieuwe vennoot aan te brengen of de vennootschap om te vormen tot een EBVBA. Bij gebrek aan nieuwe vennoot binnen een maand of bij gebrek aan omvorming tot EBVBA binnen de 3 maanden zal de vennootschap alsnog ontbonden worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, welke werkende vennoot moeten zijn. De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus .de benoeming _van _Laurent .Van Rillaer _ais zaakvoerder. _De _duur_ van het.mandaat _van zaakvoerder. _is Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bl het BèTgiscfi Staatsb1 d 261027/11 4 - Annexes du Moniteur belge

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vooi behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

onbepaald. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd voorzover de algemene vergadering niet anders beslist. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2015 en de eerste algemene vergadering valt dus in juni 2016.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

-vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

-op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die ne verdeling het kapitaal ongemoeid Iaat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar, Een winstverdeling kan niet plaatsvinden dan na unanieme goedkeuring van de werkende vennoten. Zodra deze besluiten over te gaan tot een winstverdeling dan zal deze gebeuren naar verhouding tot het aandeel der vennoten , behoudens uitdrukkelijke afwijking.

Tenslotte bekleden de oprichters de zaakvoerder met zijn bevoegdheden en wijzen de BVBA Mansus, BE 0501.807,130, vertegenwoordigd door Nico Demarsin, aan als volmachtdrager teneinde de formaliteiten inzake KBO, directe en indirecte belastingen en sociaal verzekeringsfonds te verzorgen. De oprichters verklaren bovendien dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een werkende vennoot/zaakvoerder aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen.

Laurent Van Rillaer

zaakvoerder

Coordonnées
BELAU

Adresse
DAGERAADLAAN 12 3360 KORBEEK-LO

Code postal : 3360
Localité : Korbeek-Lo
Commune : BIERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande