BELFORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELFORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.272.417

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.06.2014, NGL 27.09.2014 14611-0403-013
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.06.2013, NGL 30.09.2013 13611-0063-012
15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.06.2012, NGL 09.10.2012 12606-0423-009
03/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN 1111111111111111111

*12067506*

bet aa Be Stal

2012

'.:..e'Y .,

r :

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.272.417

Benaming

(voluit) : BELFORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grotendries 29, 3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - OMZETTING IN BVBA - BENOEMING ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 19 maart 2012, geregistreerd te Aarschot op 20 maart 2012, boek 578, blad 95, vak 4, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

1.De vergadering beslist dat het kapitaal zal vertegenwoordigd worden door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, te verdelen als volgt :

-Aan de heer Belpaire worden zeventig aandelen toegekend; deze aandelen vertegenwoordigen zeventig' procent van het kapitaal;

-Aan mevrouw Hendrickx worden dertig aandelen toegekend; deze aandelen vertegenwoordigen dertig procent van het kapitaal.

De vergadering stelt vast dat dit overeenstemt met de actuele participatie van de vennoten in de vennootschap.

2. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftienduizend zeshonderd euro om het te brengen van drieduizend euro op achttienduizend zeshonderd euro, door inbreng in geld en zonder de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de bestaande aandeelhouders op deze kapitaalsverhoging zullen inschrijven in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit.

En terstond wordt als volgt op de kapitaalsverhoging ingeschreven:

- door de heer Jorre Belpaire, voornoemd, voor tienduizend negenhonderd twintig euro (10.920,00¬ ), door. inbreng te doen in geldspeciën van tienduizend negenhonderd twintig euro (10.920,00¬ );

- door mevrouw Nathalie Hendrickx, voornoemd, voor vierduizend zeshonderd tachtig euro (4.680,00¬ ), door inbreng te doen in geldspeciën van vierduizend zeshonderd tachtig euro (4.680,00¬ ).

3. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal thans' achttienduizend zeshonderd euro bedraagt, vertegenwoordigd door honderd aandelen.

4. De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden met volgende activiteiten :

"- het verstrekken van advies op het vlak van bedrijfsvoering, organisatie, informatica, bureautica en.

telecommunicatie,

- het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van

organisatiestudies, audits, expertises, technische handelingen en raadgevingen hieromtrent,

- de ontwikkeling van en de handel in, in de meest ruime zin, hardware, software, datanetwerken, websites

en aanverwanten,

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisering van nieuwe producten, systemen, technologieën en hun toepassingen,

- het uitvoeren van studies, het maken van analyses, het programmeren, het organiseren en het opstarten informatica-afdelingen van bedrijven, het structureren en op punt stellen, alsook de effectieve begeleiding ervan,

- de verwerking en aanlevering van gegevens, het ter beschikking stellen van databanken, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent,

- het ter beschikking stellen van personeel en kantoren op projectbasis, f "

- het onderhoud en de reparatie van computers, randapparatuur en kantoormachines,

- het geven van opleidingen en cursussen in de meest ruime zin,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het aan- en verkopen, het huren en het verhuren, het verbouwen van, inclusief het verwerven en verlenen

van vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht en alle zakelijke of persoonlijke rechten m.b.t. onroerende goederen,

- het vervaardigen van ambachtelijke producten en keramiek waaronder aardewerk, steengoed en porselein. - de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in: meubels, decoratieve elementen, souvenirs, ambachtelijke

producten, religieuze en decoratieve elementen,

- het verstrekken van advies inzake interieur en inplanting."

5. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de heer Jurgen De Raedemaeker, bedrijfsrevisor, optredend voor DSD Associates Audit & Advies bvba met zetel te Tielt-Winge, Attenrodestraat 43, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de heer Jurgen De Raedemaeker, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 40.390,22 euro is niet kleiner dan het vereiste maatschappelijk kapitaal van EUR 18.600,00 voor een bvba.

Voorafgaand aan de geplande omvorming zou het kapitaal van de vennootschap worden verhoogd met EUR 15.600,00 door middel van een inbreng in speciën om het aldus te brengen op EUR 18.600,00. Het netto-actief zou na de kapitaalsverhoging EUR 55.990,22 bedragen.

Dit verslag werd opgesteld met als enig doel te voldoen aan de vereisten van de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de omzetting van de vennootschap van een VOF naar een BVBA, en kan niet worden aangewend voor andere doeleinden."

Het verslag van de zaakvoerder, evenals de staat van actief en passief, en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het uitgebreide maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal, verhoogd zoals hiervoor vermeld, en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabileit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

6. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van de heer Jarre Belpaire, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ingang van heden, en voor onbeperkte duur :

-de heer Jorre Belpaire, voornoemd;

Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

7. De vergadering beslist als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een volledige nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden met inbegrip van voorgaande beslissingen :

De statuten luiden als volgt :

1) NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

"BELFORT'.

2) ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Lubbeek, Grotendries 29.

3) DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het leveren van diensten met betrekking tot de overdracht en het ter beschikking stellen van eigen resources en know-how;

-Het uitoefenen van een bestuursmandaat in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen;

- het verstrekken van advies op het vlak van bedrijfsvoering, organisatie, informatica, bureautica en telecommunicatie,

- het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, audits, expertises, technische handelingen en raadgevingen hieromtrent,

- de ontwikkeling van en de handel in, in de meest ruime zin, hardware, software, datanetwerken, websites en aanverwanten,

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisering van nieuwe producten, systemen, technologieën en hun toepassingen,

- het uitvoeren van studies, het maken van analyses, het programmeren, het organiseren en het opstarten informatica-afdelingen van bedrijven, het structureren en op punt stellen, alsook de effectieve begeleiding ervan,

- de verwerking en aanlevering van gegevens, het ter beschikking stellen van databanken, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent,

- het ter beschikking stellen van personeel en kantoren op projectbasis,

- het onderhoud en de reparatie van computers, randapparatuur en kantoormachines,

- het geven van opleidingen en cursussen in de meest ruime zin,

- het aan- en verkopen, het huren en het verhuren, het verbouwen van, inclusief het verwerven en verlenen

van vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht en alle zakelijke of persoonlijke rechten m.b.t. onroerende goederen,

- het vervaardigen van ambachtelijke producten en keramiek waaronder aardewerk, steengoed en porselein.

- de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in: meubels, decoratieve elementen, souvenirs, ambachtelijke

producten, religieuze en decoratieve elementen,

- het verstrekken van advies inzake interieur en inplanting.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financière, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

4) DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro.

Het is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6) BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

7) BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van het

daarop volgende jaar.

8) ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9) WINST - RESERVES

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal warden overgedragen naar het volgend boekjaar.

8.De vergadering beslist dat de bvba Belfort in de bestuurde vennootschap nv Awingu, met ondernemingsnummer 0835.566.215, zal vertegenwoordigd worden door volgende vaste vertegenwoordiger : de heer Jorre Belpaire, voornoemd.

s

e

9. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- gecoördineerde statuten.

"

~

2011;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.06.2015, NGL 26.09.2015 15613-0418-012

Coordonnées
BELFORT

Adresse
GROTENDRIES 29 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande