BELGIAN SPIRITS COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN SPIRITS COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.895.842

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 16.12.2014 14694-0094-011
07/03/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 llII i II I II t lit itt I lit iII lit

=1251545"

bt

E

St

j

_~if: º%7't~l*

- van

A qq

. - . . . .. wt v~ ~;.r~~sa*, de ` F

2012

.Griffie

(5,5! 43 , ,$4~

Belgian Spirits Company

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 3210 Lubbeek, Molendries 25

Ondernemingsnr :

- Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 30 januari 2012 , ter: registratie aangeboden, wat volgt :

DAT:

1) ER TUSSEN :

1. De heer INDIGNE Marc Johan Octave, geboren te Ukkel op achtentwintig december negentienhonderd; éénenzestig, echtgenoot van mevrouw VAN CLEEMPUT Karin Sabine Godelieve Sophie, wonende te 1980 Zemst, Spiltstraat 112.

2. De heer INDIGNE Frank, geboren te Vilvoorde op dertig januari negentienhonderd zeventig, echtgenoot van Mevrouw MARTENS Lientje Johannes Eleonora, wonende te 11120 Nonthaburi Pakkret (Thailand), Casa; Nichada Thani Samakee Road 39/376.

3.De heer FROONINCKX Pieter-Jan Hendrik Jozef, geboren te Leuven op zeventien maart_ negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, wonende te 3210 Lubbeek, Molendries 25.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : Belgian Spirits Company

3) ZETEL : te 3210 Lubbeek, Molendries 25

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks,: voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen, al dan niet onder vorm van franchise :

" Klein- en groothandel, in- en uitvoer van bieren, wijnen, frisdranken, waters , alcoholische dranken;

" Handel in horecamateriaal, koelinstallaties, meubilair en inrichting, zonder dat deze opsomming beperkend is;

" Het zelf produceren van eender welke alcoholische dranken;

" Organiseren van festiviteiten, beurzen, seminaries en andere evenementen.

De vennootschap mag eveneens onroerende goederen aan- en verkopen, huren, verhuren en beheren,: zonder evenwel de activiteiten van vastgoedmakelaar uit te oefenen.

De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij: mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere vennootschappen of ondernemingen of aan deze: toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van: aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende; en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND; ZESHONDERD (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale; waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van 1/3de door inbreng in speciën, als volgt :

1.De heer Marc INDIGNE, voornoemd, brengt in, in speciën DUIZEND VIERHONDERD ACHTENTACHTIG: EURO (1.488,00 EUR) onderschreven ten belope van VIERENTWINTIG (24) aandelen.

2.De heer Frank INDIGNE, voornoemd, brengt in, in speciën DUZIEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (1.550,00 EUR) onderschreven ten belope van VIJFENTWINTIG (25) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

foor-~.

tpetouden

aan het

Belgisch

"

Staatsblad

3. heer Pieter-Jan FROONINCKX, voornoemd, brengt in, in speciën DRIEDUIZEND HONDERD

TWEEËNZESTIG EURO (3.162,00 EUR) onderschreven ten belope van EENENVIJFTIG (51) aandelen.

De vennootschap beschikt vanaf heden vrij over een kapitaal van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO

(6.200,00 EUR).

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of' rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot zaakvoerder: de heer FROONINCKX Pieter-Jan, voornoemd.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december 2012.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op iedere derde vrijdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van i derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Opvan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

de laatstebiz.

hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELGIAN SPIRITS COMPANY

Adresse
MOLENDRIES 25 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande