BELGIAN USED CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN USED CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.760.854

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.07.2013 13391-0296-011
26/04/2013
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0830760854

Benaming

(voluit) : BELGIAN USED CARS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : TE 1910 KAMPENHOUT, LEUVENSESTEENWEG, 31

Onderwerp akte : AFSLUITING VEREFFENING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles De Ruydts, notaris met standplaats te Vilvoorde, op negen april tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Vilvoorde, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BELGIAN USED CARS met maatschappelijke zetel te 1910 KAMPENHOUT, Leuvensesteenweg 31, de volgende beslissingen genomen heeft

1. - Verslag van de vereffenaar.

De heer Michel CLEMENS, wonende te 3070 Kortenberg, Leeuwerikenstraat, 7, geeft lezing van zijn verdelingsplan van éénentwintig januari tweeduizend en dertien dat hij in zijn hoedanigheid heeft opgesteld over het verloop van de vereffening. Alle vennoten verklaren van dit verslag, de rekening en de bijhorende verantwoordingsstukken een exemplaar te hebben ontvangen,

Dit verslag werd goedgekeurd door een vonnis van de Rechtbank van Koophandel te BRUSSEL 2de kamer de dato elf maart tweeduizend en dertien.

Dit verslag blijft hieraangehecht.

2, - Ontlasting der vereffenaar(s).

De algemene vergadering, geeft algehele ontlasting zonder enig voorbehoud of beperking, aan de heer Michel CLEMENS over zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

3. - Slot der vereffening.

VASTSTELLING DAT DE VEREFFENING IS BEËINDIGD.

De aanwezige vereffenaar stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vereffening is

beëindigd, daar geen enkele vereffeningverrichting nog moet worden gedaan.

Alle eventuele activa en passiva, welke later zouden opduiken, worden toebedeeld aan of vallen ten laste

van de hiervoor genoemde aandeelhouders.

De aandeelhouders ondertekenen te dien einde een afzonderlijke verklaring waarbij zij uitdrukkelijk

verklaren alle nog eventuele schulden van de vennootschap, reeds ontstaan of nog te ontstaan, persoonlijk ten

laste te nemen.

4. AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - MACHTEN.

De vergadering spreekt de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELGIAN USED CARS definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf (5) jaar zullen bewaard worden ten huize van de Heer Michel CLEMENS, vereffenaar, voornoemd aan wie daarenboven alle machten, met recht van indeplaatsstelling toebedeeld worden teneinde :

-de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen door te halen en het B.T.W.-nummer te schrappen,

-alle nodige stappen en formaliteiten te vervullen betreffende de afsluiting van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELGIAN USED CARS, meer bepaald bij de fiscale administraties,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd op de griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Tezelfdertijd neergelegd : verslag vonnis Rechtbank van Koophandel Brussel 2 d.d. 11.03.2013 en expeditie van deze akte.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

17 AVR. 2013

DRUsSE,

Griffie

Mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

28NOV2012

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiac

" iaisEz

1

Ondernerningsnr : 0830760854

Benaming

(voluit) : BELG1AN USED CARS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1910 KAMPENHOUT, LEUVENSESTEENWEG, 31

Onderwerp akte : ONTBINDING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris te Vilvoorde, op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor van Vilvoorde, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BELGIAN USED CARS, met maatschappelijke zetel te 1910 KAMPENHOUT, Leuvensesteenweg, 31, de volgende beslissingen genomen heeft :

BERAADSLAGING EN BESLISSINGEN

Eerste Agendapunt

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders dd, één oktober tweeduizend en twaalf aangaande de jaarrekening afgesloten op datum van éénendertig augustus tweeduizend en twaalf alsook aangaande geplande ontbinding en vereffening. Zij heeft niets toe te voegen aan de argumenten en redenen uiteengezet in dit verslag.

Tweede Agendapunt

De vergadering neemt kennis van het verslag de dato vier oktober tweeduizend en twaalf van de Heer Peter LENOIR, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de C.V.B.A. MAZARS BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1200 BRUSSEL, Marcel Thirylaan, 77 bus 4 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maand te voren. iedere aanwezige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag en de staat van actief en passief, Ze ontslaat met algemeenheid van stemmen de voorzitter tot het voorlezen van deze verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de Heer Peter LENOIR vertegenwoordigend de C.V.B.A. MAZARS BEDRIJFSREVISOREN de dato vier oktober tweeduizend en twaalf luiden ais volgt:

In het kader van de procedures van ontbinding, voorzien in het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van BELGIAN USED CARS BVBA een staat van activa en passiva opgesteld op datum van 31 augustus 2012, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal heeft van EUR 727.625 en een netto actief van EUR 330.505.

Zoals uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de van toepassing zijnde beroepsnormen blijkt, geeft deze staat volledig, getrouw en juist de situatie weer van de vennootschap, voor zover dat de vooruitzichten gemaakt door de zaakvoerder verwezenlijkt zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van :

- het ontbreken van een voorziening voor te betalen kosten, te maken in het kader van de vereffening van de vennootschap

- het ontbreken van een voorziening voor te betalen vennootschapsbelasting op het resultaat van het lopende boekjaar

- de beoordeling van de invorderbaarheid van de vordering op de zaakvoerders in rekening courant.

Verder wordt, bij gebrek aan fiscale en sociale controle tot op datum van in vereffeningstelling, een voorbehoud geformuleerd voor gebeurlijke fiscale en sociale latenties.

Wij hebben geen kennis van andere niet in de balans opgenomen rechten en verplichtingen dan degene die in onderhavig verslag werden opgenomen. Gezien de onderneming geen orderrekeningen aanhoudt, kunnen wij ons ten aanzien van de volledigheid en beoordeling van de verplichtingen buiten balans slechts steunen op de bevestiging van de zaakvoerder terzake. Brussel, 4 oktober 2012

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN CVBA vertegenwoordigd door Peter LENOIR,Bedrijfsrevisor

Derde Agendapunt

De vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BELGIAN USED CARS zodat ze vanaf 23.10.2012 enkel nog bestaat voor haar vereffening.

Vierde Agendapunt

De vergadering stelt aan tot vereffenaar van de vennootschap de Heer Michel CLEMENS, wonende te 3070 Kortenberg, Leeuwerikenstraat, 7, hier aanwezig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vereffenaar verklaart te aanvaarden en door geen verbodsbepalingen te zijn getroffen die zich daartegen verzetten.

Vijfde Agendapunt

De vereffenaar zal de meest uitgebreide bevoegdheid hebben tot het uitvoeren van zijn mandaat, meer bepaalde de bevoegdheden voorzien door artikel 181 en volgende van het Wetboek Vennootschapsrecht.

Meer specifiek zal hij in het bijzonder de bevoegdheid hebben de baten van de vennootschap te gelde te maken, hiertoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of onderhands te verkopen, de verkoopprijs te ontvangen en kwijting te verlenen; termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoeten te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken; opheffing te verlenen, met of zonder betaling, van alle inschrijvingen en overschrijvingen van bevel of beslag; de heer hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting om welke reden dan ook ambtshalve inschrijving te nemen; aile bepalingen tot dadelijke uitwinning te bedingen; over te gaan tot het opnieuw veilen wegens rouwkoop, dadelijke uitwinning of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar; voor alle rechtbank te dagvaarden en in rechten te doen verschijnen; alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren; de aan de gang zijnde werken voort te zetten en te voltooien; woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden -lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere of bepaalde doeleinden.

Alle akten, waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffen aar.

De vereffenaar wordt er van ontslagen inventaris op te maken en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

Wanneer de functie van vereffenaar vrijkomt door sterfgeval, ontslag of op een ander wijze zat de algemene vergadering der aandeelhouders in zijn vervanging dienen te voorzien.

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos, tenzij de algemene vergadering hier anders zou over beslissen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel afgeleverd op de griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte ; verslag van de zaakvoerder(s) ; verslag van de bedrijfsrevisor en homologatie van de aanstelling van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 27.07.2012 12352-0224-011
14/06/2011
ÿþLuikg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III 1II III III 1I1 I1II II III lUi lI

" 1108666*

Voc behoi aan Belgi Staats

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : BELGIAN USED CARS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1910 KAMPENHOUT, LEUVENSESTEENWEG, 31

Ondernemingsnr : 0830760854

Voorwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Ingevolge een process-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, Vlaanderenstraat 83, ter studie, op drieëntwintig mei tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor van Vilvoorde, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELGIAN USED CARS,: waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1910 KAMPENHOUT, Leuvensesteenweg, 31, de volgende: beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal met tweehonderd zestigduizend (260.000¬ ) euro te verhogen om het te brengen van twintigduizend (20.000¬ ) Euro naar tweehonderd tachtigduizend (280.0000¬ ) Euro, door inbreng: van speciën en door de waarde van de bestaande aandelen zonder nominale waarde proportioneel tel verhogen.

Deze beslissing wordt met éénparigheid van de stemmen genomen.

TWEEDE BESLISSING

Het geld van de kapitaalverhoging werd gedeeltelijk gestort op een bijzondere rekening bij een financiële instelling, op naam van de vennootschap in het vooruitzicht van de kapitaalsverhoging zoals blijkt uit het: bankattest afgeleverd door Delta Lloyd op twintig mei tweeduizend en elf, welk attest in het notarieel dossier zal: bewaard worden.

De kapitaalsverhoging wordt volstort tot beloop van een vijfde en het totaal bedrag van de storting, hetzij; s tweeënvijftigduizend (52.000¬ ) euro is vanaf nu ter beschikking van de vennootschap zoals de aanwezige leden: van de algemene vergadering verklaren en erkennen.

Deze beslissing wordt met éénparigheid van de stemmen genomen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist unaniem de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

De algemene vergadering wijzigt artikel vijf van de statuten. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5.  KAPITAAL

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd tachtigduizend (280.000¬ ) Euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd gelijke aandelen zonder vermelding van: E een nominale waarde die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten zoals aangehecht bij deze aktei goed te keuren met éénparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, enkel neergelegd ter griffie en voor de publicatie in dei Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte en coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELGIAN USED CARS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 31 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande