BELINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.693.182

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de inkoop en verkoop, import en export van goederen bestemd voor het uitoefenen van de beroepsactiviteit;

- het verrichten van wetenschappelijk onderzoek

- het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparaten en gebouwen bestemd voor de beroepsactiviteit aan te schaffen;

- alle activiteiten met betrekking tot de exploitatie van een camping;

- verkoop van kleine maaltijden,broodjes, snacks en drank;

- De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeel bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten , valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in haar nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en of werknemer gratis woonst verlenen ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

- Alle werkzaamheden met betrekking tot een holdingstructuur, zoals meer bepaald het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. Het verrichten van alle investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze die door de wet voorbehouden zijn aan depositobanken; het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van alle vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. KAPITAAL  18.600 EURO verdeeld in 20 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van 12.400 EURO.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

8. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van het mandaat.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vereisten voor een statutenwijziging, dat steunt op gewichtige redenen.

De statutaire zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: De heer VAN LANGENDONCK Albertus Paulus, wonende te 3110 Rotselaar, Proviciebaan 126, voornoemd, die zijn opdracht aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hierover anders beslist.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR  van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde handelsgriffie tot 31 december 2015.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één november tweeduizend veertien bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

De comparant erkent door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

10. JAARVERGADERING  op de tweede maandag van de maand juni om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats op in het jaar 2016 overeenkomstig de statuten.

11. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

12. Volmacht: De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JDSF" met zetel te 9120 Beveren (Kallo), Jan Frans Faveletstraat 30, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo

Coordonnées
BELINE

Adresse
PROVINCIEBAAN 126 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande